• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar bakarmısın..(resimli)

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Kızlarr bakarmısınız benim saçlarım resimde görüldüğü gibi üstlerr cok kısa altı ise gögsümün üstüne geliyoo..saçlarımı uzatmak istiyorum cokmu kötü görünüyor :(( yoksa katlarımın boyunda kestirip hepsi bi boyda mı uzasın ozamanda cook beklerim ne yapmalıym fikirlerinizi bekliyorum.opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Görüntü0226.jpg
    $Görüntü0226.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 154
Kötü durmuyo canım. Bendede çok fazla kat var ve saçlarım çok uzun olduğu halde kısa katlarım önüme geldigi için kısa görünüyo. Bende katlarımı uztma çabasındayım.böyle uzasın şekilli güzel duruyo. Fön felan çekme çünkü saçı çok yıpratıyo ve uzamasını yavaşlatır. Bakım yağları kullan ve soğuk soyla yıka saçlarını etkisini görürsün. :)

Evet canım :) uzun arastırmalarım sonunucunda cidden saç uzatmaya katkıda bulunuyo. Saçın belli bir ısı derecesi varmıs soğuk su ile yıkanınca saça şok etkisi yaparak hücreleri harekete geçiriyormus. Dene derim deneyen biri olarak :)

bencede güzel görünüuo hepsini bir boyda kestirmeye kalkarsan çok kısa olur pişman olursun bekle bence,uçlarından aldırırsanda kısa katlarına dokundurma uzunlardan aldırabilirisn ama azar azaryerimseniben

canım bncede kestrme derim o kadar kötü durmuyo hatta hiç kötü durmuyo sonra uzatcam die pişman olursun ilerde uzayınca eşitlersin . bu arada soğuk su uzamak konusunda faydası var bn saçım uzasın diye hiç bişey yapmm ama saçım uzun zaten 1 yıldır soğuk suyla durluyorum hergün birazcık masaj yaparım...

saçı soğuk suyla yıkayınca kepek yapıyor....yani en azından bende yaptı... yanlış yönlendirmek istemem ama tecrübeyle sabittir....belki cilt yapısıyla alakalı:uhm:

ben ılık suyla yıkarım saçlarımı zaten sinuzütüm var yazın bile ağrı yapıyor .
benim saçlarımda çok katlı ama senin ki güzel duruyor benim çok şekilsz oldular katlar uzayınca kestirsem hiç aynı boya gelmeyecek aynı boya getirsem çok kısa olacak of ya

Ben katsız tek kesim saç modellerini seviyorum..bide uzun oldu mu çok güzel görünüyor..ama seninki kötü görünmüyor böylece uzatmayı dene kestirme yoksa çok pişman olursun =)

bence çok hoş duruyor, uzatması baya zaman alcak ama kestrme sakın, çok pişman olursun :olmaz:

bnmde senin gibiydi katlı kesimler saçı kısa gösteriyor gitm kuaföre hepsi aynı boy küt olsun dedim çok kısaldı ama şimdi bakım ypmaya bşladım uzucak inş.

ben çok beğendim bence saçın böle çok güzel gözüküyo hafifte dalgalı galiba hoş duruyo yanii..saçında kaç kat var canım merak ettimde ??

Sipsip kız hani sen sinemakiyle saç uzatıyodun ne kadar kısaydı çok uzamışlar opuyorumnanaktanyoksa biriyle mi karıştırdımm?:hulya:

cnm saçının arkasında kuyruk gibi görünen kısmı kestirirsen çok hoş olur arkadalr kısa önler uzun model yani dalgalı da galiba saçın çok hoş olur ama uzatmak istiyorum diyorsan hiç dokunma bence..yerimseniben

çok hoş duruyor ama hiç düzleştirme ben de senin gibi hep kaylı kestiriyordum artık önümde kahkullerim de var iyice kısalar ama düzleştrdiğim için 2/3 ayda bir kestirme ihtiyacı duyuyordum artık düzleştrmiyorum sadece banyodan sonra tarayıp kendiliğinden kurumasını bekliyorum çok daha parlak ve bakımlı duruyorlar birde suda daha fazla beklediği için de uzuyor ne kadar sık yıkanırsa o kadar çabuk büyüyyor ama abartmamak da lazım yağı azalmasın diye

Saçların gayet güzel duruyo bırak böyle uzasın arkadaşların dediği gibi bakım uygula falan :) ama kestirmeee

Back