Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız mı bir gün de geçtiyse adetiniz çıkar benceKızlar geçen ay ayın 16 da adet olmuştum bu ay dün olmadım bügün de olmadım sağ tarafımda tuhaf birşey ağrı gibi de deyil ama birşey var sizde böyle olan var mı
Yok korkudan yapamıyorum kiTest yaptınız mı bir gün de geçtiyse adetiniz çıkar bence
Yap yap nasıl sabrediyorsun strese girmekten iyidir yap da sonuçlansın kafan rahat etsinYok korkudan yapamıyorum ki
Haklısın canım ama değilimdir diye düşünüyorumYap yap nasıl sabrediyorsun strese girmekten iyidir yap da sonuçlansın kafan rahat etsin![]()
Adet de olmamışsın ama şuan ki durumun nedirHaklısın canım ama değilimdir diye düşünüyorum
Şuanda adet olmadım bacım 3 günüm adet sancım yok ama bilmiyorumAdet de olmamışsın ama şuan ki durumun nedir
Ayyy senin yerine ben meraktan çatladım yap hadi bi test nolurŞuanda adet olmadım bacım 3 günüm adet sancım yok ama bilmiyorum
Haklısın bir kaç gün bazen, benim geçiyo, biraz, daha beklemeliyim7 güne kadar ki gecikme normal. Gebelik belirtileriniz varsa kan verin testler yanıltıyor
Ya canım seni kırmam yaparım, tabikide ama korkuyorum negatif çıkar, diyeAyyy senin yerine ben meraktan çatladım yap hadi bi test nolur![]()
Benim hiç şaşmaz düzenli gününde olurum geçen ay 6 gün geciktim ve belirtilerim de vardı testlerde pozitif verdi kana gittim negatif.. bence bekleyin biraz daha yoksa kana gidin derimHaklısın bir kaç gün bazen, benim geçiyo, biraz, daha beklemeliyim