• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar korkuyorum ya lütfen bakar mısınız

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
219
39
13
20
Kızlar önceden akıntım vardı ama beyaz kokusuz bügün ilk defa açık sarı renginde akıntım oldu kokusuzdu bügün doktora da, gıtım kalp atışı devam ediyo doktor bir problem yok dedi olumlu şekilde, konuştu ama ben biraz pimpirikli bir insanım herşeyi takıyorum sarı akıntı sizde de oldu mu hiç

Kızlar önceden akıntım vardı ama beyaz kokusuz bügün ilk defa açık sarı renginde akıntım oldu kokusuzdu bügün doktora da, gıtım kalp atışı devam ediyo doktor bir problem yok dedi olumlu şekilde, konuştu ama ben biraz pimpirikli bir insanım herşeyi takıyorum sarı akıntı sizde de oldu mu hiç
Kaç haftalık hamilesiniz

Sarı akıntı kardeşimin gebeliğinin başından beri var enfeksiyon dediler fitil vs verdiler hala az az devam ediyor ama sorun olmadı hiç

Yani büyük bir problem olmadı kardeşin de, dimi canım
Olmadı canım merak etme ama fitil vs sor bi sen doktora gerek duyarsa verir bol bol su iç kardeşim kendine şişe aldı günde belki 4-5 litre içiyor. Abartma ama iç sen de su önemli enfeksiyon su ile de atılır

Benimde beyazdan sarıya döndü ve sonra kahverengi akıntılar başladı ve düşükle sonuçlandi bende sadece kese vardı bebek yoktu bence daha iyi bir doktora görün inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Doktora danıştım ama şuanlık bir problem yok dedi ama ben kafamda kuruyorum sürekli buraya biraz olsun içimi rahatlatmak için yazıyorum yinede Allâh razı olsun canım 🙏

Olmadı canım merak etme ama fitil vs sor bi sen doktora gerek duyarsa verir bol bol su iç kardeşim kendine şişe aldı günde belki 4-5 litre içiyor. Abartma ama iç sen de su önemli enfeksiyon su ile de atılır
Çok su içiyorum canım hata hiç içmeezdim su ama şimdi çok fazla içiyorum inşallah düzelir ztn bir sefer oldu bugün

Çok su içiyorum canım hata hiç içmeezdim su ama şimdi çok fazla içiyorum inşallah düzelir ztn bir sefer oldu bugün
çok kafaya takma dediğim gibi sen yine bol su iç bir doktora daha görün ama sürekli de doktor değiştirme. Güveneceğin bir doktorun olsun

Back
X