yani kesede var beyazlık ama 5+6 da gittim 11 gün sonra yine 6 hafta dedi yine işaret yaptı beyaz bir şeye sebebini de sordum siz 11 gün öncede 6 hafta demiştiniz diyerek bebek görününce daha iyi anlıyoruz dedi sizde de bebek görünmüştü yani ? Geçmiş olsun bu arada ben gebelik kaybından çok kürtaj meselesine geriliyorum bir kürtajım daha var travma yaptı kendi düşse en azından her açıdan geriliyorum ne olacak diyeKese görülmüş ama gelişimi önemli bebek gelişemediyse kimyasala dönüp kanama yaşaya bilirsiniz inşallah sağlıkla doğurup kucağınıza alırsınızbende kimyasala döndü kaybettim bebeğimi dört ay oldu daha gebelik oluşmadı
Özele gidiyorum ultrason iyi diye bir doktorda kalayım dedim 5 haftalık diyende 9 gün sonra işte 5+6 dedi sadece 3 gün geri çekti 3 günden falan sorun olmaz zaten her cihazda illa 2,3 oynama oluyor 5+6 dedi 11 gün sonra aynı doktor 6 hafta dedi normal mi sizce bu kadar geri gitmek birde ilişki tarihim öğrendiğim tarih olduğu için 6 hafta olmam imkansızGittiğiniz doktorlar özel mi? Devlet mi? Ultrason aletleri nasıldı? Eski mi yeni mi?
Kesenin resmini koyarmısınKızlar biraz uzun anlatacağım ama başına gelenler bilgilerini olumlu veya olumsuz yazsın lütfen ben pcos hastasıyım 19 Aralık son regl tarihim ovulasyonda 18 Ocak pik gördü değerlendirdik hamile kaldım 4 şubatta hamileliğimi öğrendim kanda çıktı 1 gün sonra özele gittim kese görünmedi rahim kalınlaşmış dedi 3 gün sonra yine çağırdı bu aralarda kan tahlilimi falan takip ettim keseyi gördü 3+6 dedi arkadaşımın önerisi ile başka bir doktora geçtim 3 gün sonra 5 haftalık dedi ama aşırı merak içinde olduğum için 3 gün sonrada devlete gittim o da 5 hafta içinde dedi en son gittiğim doktorla hemen hemen aynı konuşmuş oldu ilk 5 hafta diyen doktor 9 gün sonra çağırdı şubat 20’de gittim kalp atışı duyamadık 3 gün geri çekti 5+6 dedi üzerinden 11 gün geçti bugün tekrar gittim yine kalp atışı duyulmadı alttan baktı yine duyulmadı ve 6 haftalık dedi aynı doktor bende 11 gün öncede 5+6 demiştiniz dedim bebek belli olunca net haftalar belli oluyor dedi bugün 7+ larda olmalıydım 2-3 gün sonra gel dedi sonrada vazgeçti 1 hafta sonra gel sen en iyisi dedi ne olumlu ne olumsuz konuştu sanırım sağlıksız bir gebelik geçiriyorum bu arada 5+6 dediğinde bir parıltı işaretledi kesede bugünde bir beyazlık işaretledi boş değil ama sağlıksız sanırım bu kadar geri de çıkmamalıydı diye düşünüyorum başınıza böyle karmaşık bir olay geldi mi ? Sonum kürtaj gibi görünüyor galiba
Kesenin resmini koyarmısın
Ben her duruma hazırladım kendimi şu an sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum artık sadece böyle başına gelenler varsa neler oldu diye az öğrenmek istedimBende anlayamadım canım ya inşallah güzel ilerler her şey.
İlk öğrendiğimde sık gittim sadece o da şu şekilde ilk gittiğim doktor dan sonra öneri üzerine başka doktor tercihi yaptım 1 hafta önde çıktı hatta hastane ultrason ve iyi bir doktor olduğuna inanarak onunla devam ettim bu doktora ilk olarak 11 şubatta gittim 5 hafta 20 şubatta çağırdı 5+6 bir dolu bir boş süresi 10 gün zaten kendisi o tarihte çağırdı sonra ayın 28 de gel dedi ben ay başı gelsin o şekilde gideyim dedim 11 gün sonra tekrar gitmiş oldum ve bugün o da hala 6 haftalığım en son gittiğime göre benim 7+ larda olmam gerekirdi neden bu kadar düşürdüğünü sordum bebek görününce hafta daha iyi belli olur dedi 2-3 güne gelmemi istedi sonrada dedi ki en iyisi sen haftaya gel pazartesi eğer atış olmazsa kürtaj mı olacağım tarzında sorular sordum sağlıksızsa muhtemelen dedi ne olumlu bir şey dedi ne olumsuzEn son ne zamana gittiniz doktora? Bir kere çok sık doktora gitmişsin bu yüzden de panik olmuşsun. Kalp atışı 7. Veya 8. Haftalara kadar duyulabiliyor. Ultrason cihazından cihaza da fark eder ölçümler ilk haftalarda çok değişken oluyor zaten
Kalp atışı duydunuz mu?İlk öğrendiğimde sık gittim sadece o da şu şekilde ilk gittiğim doktor dan sonra öneri üzerine başka doktor tercihi yaptım 1 hafta önde çıktı hatta hastane ultrason ve iyi bir doktor olduğuna inanarak onunla devam ettim bu doktora ilk olarak 11 şubatta gittim 5 hafta 20 şubatta çağırdı 5+6 bir dolu bir boş süresi 10 gün zaten kendisi o tarihte çağırdı sonra ayın 28 de gel dedi ben ay başı gelsin o şekilde gideyim dedim 11 gün sonra tekrar gitmiş oldum ve bugün o da hala 6 haftalığım en son gittiğime göre benim 7+ larda olmam gerekirdi neden bu kadar düşürdüğünü sordum bebek görününce hafta daha iyi belli olur dedi 2-3 güne gelmemi istedi sonrada dedi ki en iyisi sen haftaya gel pazartesi eğer atış olmazsa kürtaj mı olacağım tarzında sorular sordum sağlıksızsa muhtemelen dedi ne olumlu bir şey dedi ne olumsuz
Hayır duyulmadı duyulmadığı gibi geriye geldim sebebini asla anlayamadım ovulasyon tarihimi biliyorum çok geçmeden gebeliği de öğrendim başka tarihte döllenmede olmadı şu an gerçekten 7. Haftalarda olmalıydımKalp atışı duydunuz mu?
8. Haftaya kadar normal duyulmaması hatta 10. Hafta bile gördüm duyan endişe etmeyinHayır duyulmadı duyulmadığı gibi geriye geldim sebebini asla anlayamadım ovulasyon tarihimi biliyorum çok geçmeden gebeliği de öğrendim başka tarihte döllenmede olmadı şu an gerçekten 7. Haftalarda olmalıydım
Evet kalp atışına o yüzden takılmadım geriye attığı için olumsuz bakıyorum artık8. Haftaya kadar normal duyulmaması hatta 10. Hafta bile gördüm duyan endişe etmeyin
Benimde ilk hafta gittim 5+0 dedi 1 hafta sonra gittim 5+1 dedi 4 gün sonra gittim 6+5 dedi. Neden böyle dedim bazı haftalar yarım santim bazı haftalar 2/3 cm büyür endişe etme bir sonra ki hafta açığı tamamlar demişti. Sizde de öyle olmuştur belkiEvet kalp atışına o yüzden takılmadım geriye attığı için olumsuz bakıyorum artık
Belkide birde benim hamile olduğumu öğrendiğimde progesteron hormonun çok düşüktü ilk öğrendiğimde 20 lerde seyir etmesi gerekirken 9 ‘idi fitil olarak kullandım günde 1 defa yetersiz mi oldu acaba 1 defa o ilaçta gelişimde sanırım büyük rol oynuyormuşBenimde ilk hafta gittim 5+0 dedi 1 hafta sonra gittim 5+1 dedi 4 gün sonra gittim 6+5 dedi. Neden böyle dedim bazı haftalar yarım santim bazı haftalar 2/3 cm büyür endişe etme bir sonra ki hafta açığı tamamlar demişti. Sizde de öyle olmuştur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?