- 24 Ekim 2024
- 9
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi esra759esra
Çok teşekkür ederim çok saolun erken gebelikte çizgi yok diğer ikisinde gözüküyor amaBurdan çizgi görünmüyor hiç birinde erken gebelik daha doğru veriyor onda siz görebiliyosanız vardır
Ya diğerleri bazen yanıltıyor bir de aradan 10 15 dk geçince kuruma çizgisi çıkıyor adetinize kaç gün varÇok teşekkür ederim çok saolun erken gebelikte çizgi yok diğer ikisinde gözüküyor ama
Yok yapar yapmaz hemen çekmiştim fotoğrafları vardı ikisinde ama sanırım dediğiniz gibi yanılttı bir hafta var adetime aşagı yukarıYa diğerleri bazen yanıltıyor bir de aradan 19 15 dk geçince kuruma çizgisi çıkıyor adetinize kaç gün var
Daha varmış adetinize bence adete 3 gün kala bir daha yapınYok yapar yapmaz hemen çekmiştim fotoğrafları vardı ikisinde ama sanırım dediğiniz gibi yanılttı bir hafta var adetime aşagı yukarı
Pozitif verenler artımed marka mıMerhaba kızlar iki testte silik çizgi var burdan belli oluyor mu bilmiyorum bi tanesinde tek çizgi var sizce gebelik var mıdır böyle başına gelen var mı ?
Tamam çok teşekkür ederim çok saolunDaha varmış adetinize bence adete 3 gün kala bir daha yapın
Yok hayır farklı bir markaydıPozitif verenler artımed marka mı
Adetine ne kadar varYok hayır farklı bir markaydı
Bir hafta aşagı yukarıAdetine ne kadar var
Daha çok erken o yüzden net bi şey belli olmayabilirBir hafta aşagı yukarı