- 14 Mart 2024
- 124
- 36
- 33
- Konu Sahibi Dogamavitas
Arkadaşlar ayın 26 sında beta 171 çıktı,şimdi saat 1 de tekrar kan verdim yani saat 12 yi geçtiği için yeni gün oluyor ayın 30 u beta 778 çıktı,sizce az mı ilerliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gayet güzel artmış içiniz rahat olsun. İnşallah sağlıkla ilerlerArkadaşlar ayın 26 sında beta 171 çıktı,şimdi saat 1 de tekrar kan verdim yani saat 12 yi geçtiği için yeni gün oluyor ayın 30 u beta 778 çıktı,sizce az mı ilerliyor
Pazartesi tekrar kan vereceğim inş güzel artar çok teşekkür ederimMerhaba, hayır gayet güzel yükselmiş 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sizde de öyle olmuş
Çok teşekkür ederim biraz az mı acaba diye düşündüm,doktor 800 lerde çıkması lazım demiştiCanım gayet güzel artmış içiniz rahat olsun. İnşallah sağlıkla ilerler
Zaten neredeyse 800 çıkmış birde ilk kanı hangi saattte verdinizÇok teşekkür ederim biraz az mı acaba diye düşündüm,doktor 800 lerde çıkması lazım demişti
Zaten neredeyse 800 canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz değerin gayet iyi 26sında kaçta vermiştin kanı hatırlıyor musunÇok teşekkür ederim biraz az mı acaba diye düşündüm,doktor 800 lerde çıkması lazım demişti
Ayın 26 sında akşam saat 23 de vermiştimZaten neredeyse 800 çıkmış birde ilk kanı hangi saattte verdiniz
Akşam 23 de vermiştim canımZaten neredeyse 800 canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz değerin gayet iyi 26sında kaçta vermiştin kanı hatırlıyor musun
Oo tamam o zaman hiç sıkıntı yapma normalde 30 unda o saatlerde vermen gerekiyodu sen bi gün erken vermişsin neredeyse ve değerin gayet güzel artmışAkşam 23 de vermiştim canım
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz pazartesi tekrar vereceğimOo tamam o zaman hiç sıkıntı yapma normalde 30 unda o saatlerde vermen gerekiyodu sen bi gün erken vermişsin neredeyse ve değerin gayet güzel artmış
Rica ederim kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim içime su serptiniz pazartesi tekrar vereceğim
O kadar aksilikler yaşadım ki kollarım delik deşik 6 kere kan verdim sadece 3 tanesinin sonucunu alabildim,doktorlar ve hastaneler insanı çok yoruyor,aynı günü saati geçtim sonuç alabildiğime şükrediyorum inanınBugün erken vermişsiniz yani gayet güzel artmış 2 güne bir aynı saatte vermeniz gerekiyor doğru sonuç için
Haklısınız bazen oluyor ki ters insanlara denk geliyorsunuz bazende gönlü olcakta yapacak bazende işleyiş yoruyor insanı. Çok şükür sonucunuz güzel ama buna odaklanın zaten bidaha verdikten sonra istemezler 1000 küsür oluyo betanız. Daha sonra sizi kese için çağırır yada kalp atışı ile birlikteO kadar aksilikler yaşadım ki kollarım delik deşik 6 kere kan verdim sadece 3 tanesinin sonucunu alabildim,doktorlar ve hastaneler insanı çok yoruyor,aynı günü saati geçtim sonuç alabildiğime şükrediyorum inanın
Desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınızHaklısınız bazen oluyor ki ters insanlara denk geliyorsunuz bazende gönlü olcakta yapacak bazende işleyiş yoruyor insanı. Çok şükür sonucunuz güzel ama buna odaklanın zaten bidaha verdikten sonra istemezler 1000 küsür oluyo betanız. Daha sonra sizi kese için çağırır yada kalp atışı ile birlikte
3 test yapmışsınız silik çıkmış,yüksek ihtimal hamilesiniz bence,yeni olduğu için silik çıkıyor bende de öyle olduBende kan verdim pzrtesiyi bekliyorum bu haline damlatir damlatmaz geldi aksam tekrar yaptigimda baska marka suanda aklimda degil silik cizgi cikti bi kac gun sonra bebe time yaptim bundan daha az silik cikti cozemedim kn bekliyorum umudum yok acikcaksi