- 11 Nisan 2023
- 333
- 59
- 28
-
- Konu Sahibi papatya5571
Aldım canım kan değerlerinde hiç birşey gözükmedi herşey normal dedi bir yıldır korunmasız hala gebe kalamadim için interlitife bölümüne git dedi halbuki ben Nisan ayında kaldım gebe zaten düşük oldu niye böyle dedi anlamadım bunu söylediğimde git yine de diyoHayırlı güzel haberlerle dön inşallah kuzum Benim hala aynı az az kanama geliyor
O ne bölümü ki ya ben artık bu doktorlara güvenmiyorum hiç gerçekten hiç doğru dürüst açıklamıyorlar bişeyi ben gidip hastanede bu tahlilleri yaptırıp sonra hiç hastane değil özel muaynane gidicem bunlar sanki zamanla yarışıyor özellerde aynıAldım canım kan değerlerinde hiç birşey gözükmedi herşey normal dedi bir yıldır korunmasız hala gebe kalamadim için interlitife bölümüne git dedi halbuki ben Nisan ayında kaldım gebe zaten düşük oldu niye böyle dedi anlamadım bunu söylediğimde git yine de diyo
Kuzum baktım şimdi sakın okuyup panik yapma kadınlık hormonlarına felan bakıyorlarmış gayet sakin ol muhtemelen benide oraya göndercek bizde 1 senedir korunmasız ilişki ama olmadı hiç muhtemelen beni de oraya gönderecekler çocuk dediğimde rutin kontrolAldım canım kan değerlerinde hiç birşey gözükmedi herşey normal dedi bir yıldır korunmasız hala gebe kalamadim için interlitife bölümüne git dedi halbuki ben Nisan ayında kaldım gebe zaten düşük oldu niye böyle dedi anlamadım bunu söylediğimde git yine de diyo
Biliyorum zaten de ben zaten bir progesore gidiyorum sadece tam adet olup gidip tedaviye başlamak istiyorum dedim hani sadece lekelenme oldu sokulmedi adet dedim bir damla da olsa o adet dedi kafam karıştı iyiceKuzum baktım şimdi sakın okuyup panik yapma kadınlık hormonlarına felan bakıyorlarmış gayet sakin ol muhtemelen benide oraya göndercek bizde 1 senedir korunmasız ilişki ama olmadı hiç muhtemelen beni de oraya gönderecekler çocuk dediğimde rutin kontrol
Bak görüyor musun ne kadar enteresan benim doktorum da bu lekelenme durumuna yani ben şu an regl miyim dedim hayır değilsin dedi hangisi doğru şimdiBiliyorum zaten de ben zaten bir progesore gidiyorum sadece tam adet olup gidip tedaviye başlamak istiyorum dedim hani sadece lekelenme oldu sokulmedi adet dedim bir damla da olsa o adet dedi kafam karıştı iyice
Bu doktor beni üç ay önce muayene etmişti aynı dedi interlitife bölümüne gitcen diye iste kist var polip var dedi neyse ben profesöre gittim hiç birşey çıkmadı herşey temiz çıktı ama belki yumurtlama problemin olabilir dedi neyse dün aynı gittim dotira baktı ultrasonda aaa dedi herşeyin normal dedi geçen böyle değildi dedi bugün de sonuçları almaya gittim kendisi yoktu sekreter vardı sen yine bir git o bölüme dedi dalga geçiyor resmenBak görüyor musun ne kadar enteresan benim doktorum da bu lekelenme durumuna yani ben şu an regl miyim dedim hayır değilsin dedi hangisi doğru şimdi
Duphaston ilacim var acaba onu mu kullana diyorum artık ya onu içince on gün kullanıp bir hafta içinde adet oluyorum daBak görüyor musun ne kadar enteresan benim doktorum da bu lekelenme durumuna yani ben şu an regl miyim dedim hayır değilsin dedi hangisi doğru şimdi
Kullanma kuzum doktora git bende duphaston kullandım 3 ay bende de aynı durum şuan sökülmüyor damla damla geliyor bende haftaya Salı gününe aldım randevu bakalım ne diceklerDuphaston ilaci
Duphaston ilacim var acaba onu mu kullana diyorum artık ya onu içince on gün kullanıp bir hafta içinde adet oluyorum da
Kafam çok karıştı ya bilmiyorum vallahi oturdum ağladım resm n kuzumKullanma kuzum doktora git bende duphaston kullandım 3 ay bende de aynı durum şuan sökülmüyor damla damla geliyor bende haftaya Salı gününe aldım randevu bakalım ne dicekler
Sakin ol bende çok ağladım ben düşün 3 ay boyunca hergün regl olur gibi kanamam oldu duphaston verdiler biyopsi yaptılar ama benim hiç böyle bir şeyim yoktu ne zaman çocuk düşündük olmadı sonra ben stres yaptım kafama taktım böyle oldum herşeyin başı psikoloji Allah’a sığın dua et hiç hamile kalamazsın diyenlerin çocuğu oluyor bı hayatta eşim hep kızıyor bana çocuğu biz yapmıyoruz Allah veriyor vermiyorsa da vardır bi bildiği diye bizi sınav ediyor Allah işte sen bana sığınmıyorsun dert veriyor ki dua edelim diye arkadaşım bak hamile kaldı 6 aylık bebeğimi kaybetti gözükün önüne doğdu bebek ama yaşamıyordu sallan böyle sınavlar vermesin geçecek bunlarda seninle gülüver şimdi bu üzüldüğümüz şeylereKafam çok karıştı ya bilmiyorum vallahi oturdum ağladım resm n kuzum
Evleneli 2.5 sene oldu eşim askerdi ilk evlendigimizde hani ondonemi saymıyorum bir senedir tam düzenli ilişkimiz var ve nisan ayında düşük yaptım ama daha da düzen yakalayamadım o kadar zor ki bu lekelenmeler filan Kafka allak bullak çok dua ediyorum çok şükür imanı güçlü biriyim inanıyorum ama bazen bir yerde patlıyor insan bilmiyorum ya yaşım 28 daha ama bilmiyorum çok geç kalmış hissediyorum yine deSakin ol bende çok ağladım ben düşün 3 ay boyunca hergün regl olur gibi kanamam oldu duphaston verdiler biyopsi yaptılar ama benim hiç böyle bir şeyim yoktu ne zaman çocuk düşündük olmadı sonra ben stres yaptım kafama taktım böyle oldum herşeyin başı psikoloji Allah’a sığın dua et hiç hamile kalamazsın diyenlerin çocuğu oluyor bı hayatta eşim hep kızıyor bana çocuğu biz yapmıyoruz Allah veriyor vermiyorsa da vardır bi bildiği diye bizi sınav ediyor Allah işte sen bana sığınmıyorsun dert veriyor ki dua edelim diye arkadaşım bak hamile kaldı 6 aylık bebeğimi kaybetti gözükün önüne doğdu bebek ama yaşamıyordu sallan böyle sınavlar vermesin geçecek bunlarda seninle gülüver şimdi bu üzüldüğümüz şeylere
Saçmalama ben oturup ahlıyım o zaman ben 30 yaşındayım rabbim sağlıklı sıjjatli versinEvleneli 2.5 sene oldu eşim askerdi ilk evlendigimizde hani ondonemi saymıyorum bir senedir tam düzenli ilişkimiz var ve nisan ayında düşük yaptım ama daha da düzen yakalayamadım o kadar zor ki bu lekelenmeler filan Kafka allak bullak çok dua ediyorum çok şükür imanı güçlü biriyim inanıyorum ama bazen bir yerde patlıyor insan bilmiyorum ya yaşım 28 daha ama bilmiyorum çok geç kalmış hissediyorum yine de
Bir insanı anlayan kişi olması ne kadar da iyi vallahi inşallah ikimiz icin de hayırlısı olur ya vallahi duamdasinSaçmalama ben oturup ahlıyım o zaman ben 30 yaşındayım rabbim sağlıklı sıjjatli versin
Sende canım benim adın nedir benim adım SedefBir insanı anlayan kişi olması ne kadar da iyi vallahi inşallah ikimiz icin de hayırlısı olur ya vallahi duamdasin
Benim adım da DilekSende canım benim adın nedir benim adım Sedef
Sende canım benim adın nedir benim adım SedefBir insanı anlayan kişi olması ne kadar da iyi vallahi inşallah ikimiz icin de hayırlısı olur ya vallahi duamdasin
tamam kuzum bende sana dua edicem verecek olan da vermeyecek olanda Allah inanıyorum Rabbimin bir bildiği vardır ikimiz içindeBenim adım da Dilek
Sende muayene olduğunda beni bilgilendir kuzumSende canım benim adın nedir benim adım Sedef
tamam kuzum bende sana dua edicem verecek olan da vermeyecek olanda Allah inanıyorum Rabbimin bir bildiği vardır ikimiz içinde
Yazıcam mutlaka kuzum senin geliyor mu kanama durdur mu yoksa benim nerdeyse 10 gün olcak ilk 4 gün kahverengi akıntı 5 6 gündür ara ara kanama geliyor ama toplasan bir ped doldurmaz leke leke geliyorSende muayene olduğunda beni bilgilendir kuzum
Benim daha gelmiyor ki sadece iki gün peceteye oda kahverengi leke geldi sadece bir damla da kan geldi daha da yok bitti dün birşey olmadı bugün de olmadı temizYazıcam mutlaka kuzum senin geliyor mu kanama durdur mu yoksa benim nerdeyse 10 gün olcak ilk 4 gün kahverengi akıntı 5 6 gündür ara ara kanama geliyor ama toplasan bir ped doldurmaz leke leke geliyor
Ben yine başa sardım benim ki geliyor 10 gün olcak nerdeyse peçetey siliyorum sürekli geliyor pembe kan dün gece pedime de gelmiş anlamadım ki dur bakalım ne dicek Salı günü doktor iyi geceler kuzum sana da dua edip uyucamBenim daha gelmiyor ki sadece iki gün peceteye oda kahverengi leke geldi sadece bir damla da kan geldi daha da yok bitti dün birşey olmadı bugün de olmadı temiz