Kızlar bakar mısınız acil lütfen 🙄

papatya5571

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
333
59
28
Kızlar en son bir Ekim'de adet oldum ve adete on gün kala kanama tarzı lekelenme oldu test yaptırdım gebelik filan çıkmadı erkendi zaten normalde duzensizim ama üç aydır duphaston kullanıyordum 29 günde bir oluyordum bu ay sekiz gün geçti dört gün geçince kaset test yaptım çıkmadı şuan sekizinci gün ve bu ay duphastonu kullanmadım zaten geçen ay kist oluştuğu için bıraktırdı doktorum ve yine sadece uzayan akimti gibi kahverengi lekelenme oldu adetim geliyor sandım gelmedi sizce neden olmuş olabilir testte de yapamadım cesaret edemiyorum artık çünkü Nisan ayı düşük yapmıştım ondan sonra olmadı daha

Duzenli adet olamadiginiz icin sanirim surekli duphaston ile adetinizi sokturuyorsunuz. Malesef bazen vucud ilacsiz adeti sokturmuyor. Benimde 3-4 ay gelmedigi oluyordu mecbur Duphaston kullaniyordum. Lekelenme olali kac gun oldu? Belki sokulmeye calisiyordur ve 3-4 gun surebilir bu süreç.
Hakkinda hayirlisi olsun umarim gebeliktir. Gebelik isteyip her ay bu sonuclarla karsilasmak gercekten insani psikolojik olarak yoruyor

Evet ilaç kullanmayın da 50 günü de buluyordu ama hiç böyle lekelenmeler yasamiyordum dün akşam oldu lekelenmem daha da olmadı dedim galiba adet olcak diye yok karnım belim ağrıyor adet ağrılarının hepsi var ama devamı yok en azından olsa gebelik için tedavi sürecine başlayacaktım doktorum da 45 güne kadar bekle demişti geçen ay ilacı da kullanma demisti

Duzenli olup 50 gunde oluyosan gene iyi. Surekli duzensizse bekleme zaten direk tedaviye basla, beklemek vakit kaybı.

Aynen öyle ama Nisan ayında kendiliginden gebelik oluştu düşük yaptım ondan sonrası olmadı nedense
Canım son durumun ne bende 3 ay duphaston kullandım Ekim ayında ilaç bitti en son 5 Ekim regl oldum son bir haftadır önce kahverengi şimdi de pıhtılı kanlı akıntım var ama pede gelmiyor peçeteye silince geliyor doktora yazdım 2 3 gün içinde olmasan gel ilaç yazalım yine dedi ama ben artık ilaç kullanmak istemiyorum reglimin sökülmesi için ne yapmam lazım

Bende hala aynı durumdayım kahverengi akıntım vardı bitti bugün bir kan geldi ama sadece bir damla dahası yok gelmiyor şiş karnım kilo almış gibiyim çok garibim doktorum bekle demişti 45 gün olunca gel demişti bugün test yaptım negatif zaten duphaston kullanmak da istemiyorum napcam onu da bilmiyorum

Benimde kahverengi akıntım bitti şimdi sümük gibi akıntının içinde kırmızı ya da pıhtılı geldi dün peçeteye silince bugün baktım hiçbişey yok. Son durumunu bildirip doktorun dediğini de benimle paylaşabilir misin ben özele gidiyordum artık özellere de güvenemiyorum devlet hastanesine randevu aldım. Sen özele mi gidiyorsun devlete mi ? Birde İzmir de misin? İzmirdeysen önerenileceğin doktor var mı

Ben normalde yarı özel profesöre gidiyorum ama o bana adet olunca gel ki tedaviye başlayalım dedi çünkü en son adet oldugumda kist olduğunu o kistin adetle atilabilecegini söyledi . Yarın devlet Hastanesi'ne gideceğim en azından kist gitmiş mi ondan mı kaynakli oluyor o belli olur çünkü bu durumdan çok skldm ben adet gunmr on gün kala da aynı şeyi yaşadım çünkü . Ben Kırıkkale'de yasiyorum kuzum burda gidiyorum doktora .

Allah yardımcımız olsun kuzum bana kist felan demediler hiç bende 10 gün sonraya bir doktor önerdiler oraya gidicem bakalım devlette haber edersin sende doktorun ne dediğini bende ederim şifa Rabbimden

Allah yardımcımız olsun kuzum bana kist felan demediler hiç bende 10 gün sonraya bir doktor önerdiler oraya gidicem bakalım devlette haber edersin sende doktorun ne dediğini bende ederim şifa Rabbimden
Aynen öyle tabiki ama çocuk olsun diye çok uğraşıyoruz o yüzden mi problem çıkıyor onu da bilmiyorum Nisan ayında düşük yaptım sonrasında ne yaşadım döngü nasıl gitti karıştı hep

Aynen öyle tabiki ama çocuk olsun diye çok uğraşıyoruz o yüzden mi problem çıkıyor onu da bilmiyorum Nisan ayında düşük yaptım sonrasında ne yaşadım döngü nasıl gitti karıştı hep
Herşeyin başı psikoloji benim hiç böyle sorunum olmazdı ama çocuk düşündüğümüzden beri hep döngüm karıştı artık ilaç ta kullanmak istemiyorum bakalım Rabbim kendi katından şifa versin cümlemize

Canım ben biraz önce muayene oldum vajinal muayene birşey çıkmadı herşey temiz dedi kan filan verdim onun sonuçları da yarın ancak cikacak

Tabiki ama ben çok sık idrara çıkmaya başladım ya dün bugün niye öyle oldu anlamadım
Kuzum bende öyleyim havalar soğudu ondandır belki tabi inşallah gönlündeki gibidir ama ben artık istediğimiz için psikolojik olarak belirti gösterdiğimizi düşünüyorum. Çıktı mı sonuçların günaydın bu arada

Yok kuzum şimdi gidiyorum almaya sana da günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…