Gebeliğe Hazırlık Kizlar bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurr64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
536
Puanlar
103
9 aydir evliyim. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. 6 aydir korunmuyorum. Kontrol icin doktora gitmeyi dusunuyorum.acaba ne zaman gitmeliyim adetken mi? Bir de ilk etapta nasil tedavi uygularlar basindan boyle bir surec gecen oldu mu. Bir de cok tahlil olacagini dusundugumden devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum sizce ozel hastane mi tercih etmeliyim. Lutfen beni bilgilendirin

merhaba canım bende ilk düşündüğüm zaman gittim öncelikle adetin 3. Veya 4. Günü git ultrason ile bakar bir de hormon testi yapar sonuçlar inşallah normal çıkarsa beklersin sana tavsiye falan verir ama olaki hormonlar ve sıkıntı çıktı ilaç tedavisi uygular ama inşallah sıkıntı çıkmaz benim hormonlar sıkıntılı çıkmıştı mesela

Tesekkur ederim cevabin icin canim..yani gitmek ilk adim.ileriki asamalari doktor duruma gore belirleyecek diyosun

Tesekkur ederim cevabin icin canim..yani gitmek ilk adim.ileriki asamalari doktor duruma gore belirleyecek diyosun

Adetli değilken gidildiğinde yanılma payı oluyor mu ki

canim ben ozele gittim 4 aylik evliyim isde . Bizde deniyoruz hic dogum kntrl hapi flnda kulnmadim doktor uktrasyon ile nakti yumurtliklarima guzel dedi bi sikinti gormedi ozele gitmistim ama doktorunu iyi sec xunki ben ozele gitmeme ragmen hic begenenmedim cunki erken dedi bir yili doldrmadiniz felan dedi yani oyle oneri felan da vrmedi bi konusma ypmadi isde pozisyondur soyle ayaklrini dik isde yunurtlama zamanin soyle boylw hic bisey demedi aman doktorun ii olsn

Ilk olarak tum tahlillerini yaptirabilirsin kafan rahat olur ben kimyasal,gebelik yasadim ozele gittim kadin hic yardimci olmadi tekrar kalirsin dedi gecti testlerimi bile yapmadı ayni hastanenin dahiliyesinde kan hormon testi yaptırdim b12 eksik cikti

Canım ben özele gittin tanındık bir doktora çok önerdiler.Gözden 2-3 milyar harcamayı çıkar , eğer tanındık öneriler bir doktor varsa öneririm gitmeni.

Ama devlet hastanesinde iyi bir doktor varaa ilgiliyse devleti tercih edebilirsin.

Merhaba kizlar, pazartesi devlet hastanesine gittim daha 6 aydir korunmuyosun deyip sadece ultrasonla yumurtaliklara bakti hormon testini dusunme bile dedi.adetim normalde en fazla 5 gun surer bugun 7.gun kahverengi lekeler devam ediyor.halsizlik,bas agrisi,yogun uyku nedeniyle saglik ocagina gittim bugun beta hcg dahil bir cok test yapti bakalim sonuc ne olacak. Bu arada adet kesilmeden kahverengi leke neye isaret acaba basina gelen oldu mu

Kac yasindasin. Ben de yeni evliyim gitti ama yasim ileri oldugu icin heralde her testi yapti.

Kac yasindasin. Ben de yeni evliyim gitti ama yasim ileri oldugu icin heralde her testi yapti.
23 yasindayim. Korunmasiz 1 yil dolmadan yapmiyoruz dedi ama burada yaptiran cok kisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…