Kizlar ayrintili ultrason renkli

Elalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
27
8
1
28
Kizlar persembe günü detayli ultrasona girdim özelde ve bebegin kiz dendi erkek bekliyordum çünkü ailede hiç kiz yok kaynanm herkes sevincten uçtu öncelikle saglikla gelsin yavrum tabiki ama alişveriş yapacagiz isimli hastane cikisi istiyorum ama eltim surekli o erkek bence yaniliyorlar vs diyor iki oglu var bende çok kararsiz kaldim sizce yanilma olurmu ya almasammi şimdi ust baş beşikte aldik falan bebek arabasi pembelide olamzki erkke bebege basinq gelen varmi doktor ama sana demedileri çok nazli bir kiz bebek dedi baya elleri ayaklariyla kapatti hep yuzunu

Eklentiler

• IMG-20221201-WA0013.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 530
  • IMG-20221201-WA0010.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 428
  • IMG-20221201-WA0038.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 387
saglikla dogsun yavrunuz. Yanilma olayi cok yasayan var ya. Benim arkadasim aylarca erkek dendi detaylida kiz dendi suan karisik beklemedeler emin olamiyolar . Ama sizin ailede kiz yok diye kiz degildir diye bisey yok ki. Detaylida yanilma payi cok az. Siz yinede biseyler almak icin bi dahaki kontrolunuzu bekleyebilirsiniz.

muhtemelen daha 20. haftalardasınız daha bir süre alışveriş yapmaya bilirsiniz ama ayrıntılı ultrasonda net görünür diye düşünüyorum ya da emin olmak için başka bir dr a daha sorun cinsiyeti ben öyle yaptım gittiğim bütün dr lara sordum kesin kız mı diye en son dr bana usg de bebeğin vajinal bölgesini gösterdi çokta net görünüyordu artık emin oldum

11de kız denmisti 2. Cocugumda ama erkekdi. Digerlerinde yanilinmadi. Haftasi buyukse bellidir bence. Erken haftalarda yanilma daha cok oluyor.

Evet 22 haftadayim canim bir ayagi yuzunde bir eli kulagindaydi doktor kiz dedi sasrdm beklemyodum cunku hemde nazli bi kiz dedi 3 kutu meyvesuyu ixtm cikolata yedim ara verdiler 15 dakka yurudum tekrar bakti usg kagifina kiz yazmis benm saliya randevum var simdi ozmnda sorayim en iysi

Ya işte kodlama oluyor kafaya cidden şasrdk ama aşiri mutlu olduk kiz bebek denmesine

11de kız denmisti 2. Cocugumda ama erkekdi. Digerlerinde yanilinmadi. Haftasi buyukse bellidir bence. Erken haftalarda yanilma daha cok oluyor.
22 hafta canim hatta serviks kisalms desi bana 38 miş bebegin el ayak parmaklarini beraber saydik renkliydi ztn esnerken bile gordüm ilk defa

22 hafta canim hatta serviks kisalms desi bana 38 miş bebegin el ayak parmaklarini beraber saydik renkliydi ztn esnerken bile gordüm ilk defa
Bence degismez artik buyukmus.

Bence degismez artik buyukmus.
Doktor kesin konustu canim hatta demedilermi hic dedi saşrdi ama eltim de iki oglan var oglandir deyince tecrubeylemindiye acaba ikilemde kaldim bide kaynnmin bir akrabasida demis ona baktm ben erkke ama neye bakti bilmiyorum yani varya kafami corba ettiler ztn hergun baş agrisi cekiyorum iyice stres oldum

Ya işte kodlama oluyor kafaya cidden şasrdk ama aşiri mutlu olduk kiz bebek denmesine
Eltinizde oglan var diye sizin neden oglan olsun. Kayninizin verdigi spermlerin kromozomuyla esinizin ki farkli Allah m ya Doktor kesin konusmus zaten millete bakmayin siz. Bir daha ki kontrolde tekrar sorun

Eltinizde oglan var diye sizin neden oglan olsun. Kayninizin verdigi spermlerin kromozomuyla esinizin ki farkli Allah m ya Doktor kesin konusmus zaten millete bakmayin siz. Bir daha ki kontrolde tekrar sorun
Tövbe ama insanlarin dedikleri aryik çok etkilemeye başladi neler diyorlar hiç acimadan yani ben gene sorayim haftaya içimde rahat etsn oyle alayk alacagimida

Tövbe ama insanlarin dedikleri aryik çok etkilemeye başladi neler diyorlar hiç acimadan yani ben gene sorayim haftaya içimde rahat etsn oyle alayk alacagimida
Siz bebeginizi dusunun insanlari bosverin her zaman diyecek bisey bulurlar.

ayy bana da falcılar erkek demişti hatta bir tanesi normal yolla olmayacak tedaviyle erkek bebek olacak demişti haftası büyük kesindir muhtemelen

ayy bana da falcılar erkek demişti hatta bir tanesi normal yolla olmayacak tedaviyle erkek bebek olacak demişti haftası büyük kesindir muhtemelen
Insallah dogrudur kizlar heralde kesin demezdi ya ikilemde kalsa iyi dusunmek istiyorum bide dedi yani simdiye kadar demedilermk hayir ilk defa perinotoloji iste siz dediniz dedim kadinda şaşti başimij agrisi asla gecmiyor sizin rahatlamak icin yaotiniz bisey varmi ya kusmaktan bi hal oldum

Eltiniz uzman doktor heraldeyanılma payi olabilir tabiki muhtemek biseyde eltiye.ne oluyorsa

detaylı ultrasonu özel hastaneler yapıyor mu? burada perinatolojiye gitmen lazım dediler
kızınızı sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın

Kötü düşünmek istemiyorum gerçekten ama ailede kiz yok ve kayinvalidemler vs aşiri sevindi cok istiuormislar kiz bebek bende hep erkek beklyordum ztn alistrdm kendimino fikre yoksa evladin saglikli hayirlisi tabiki ben 62 ile hamile kaldm ki evlnnce cok zayftm 52 kiloydum suan 66 67 arasiym ve bana kamyon gibi olmuşsn vs dedi hep şaka ama ve dün aksam o kiz benim hakkimdi çaldiniz vs diyor ama gülüyor ilk bsy demiyordum ama dün cokk taktm aşiri hemde yanilirsam ust baş alcam almasammi nbsam diye cnku isimli hastane cikisi istiyorum ben hala o kiz degil bence yanlos anlama diyor ben hamileyim herseye aglaniyom ztn ve baş agrim gecmiyor eşimde dün dediki ustumuzde bsy var bende herks cok sevibdi dedim ama inan gözlerim aciyor allah herk3sin kalbine göre versin yeterki evlasim saglikli olsn ben illa kiz erkek demiyorum sadece alisvers yapacagm heveslnyorm cokk fazla almak istiyo insan ilk gebeligim onun seyi var ustumde

Elti terörü baslamis umarim mesafeyi korursunuz bu surecte bu tarz yersiz sacma diyaloglar sizinde caninizi sikar buna izn vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…