• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ayrintili ultrason renkli

Kötü düşünmek istemiyorum gerçekten ama ailede kiz yok ve kayinvalidemler vs aşiri sevindi cok istiuormislar kiz bebek bende hep erkek beklyordum ztn alistrdm kendimino fikre yoksa evladin saglikli hayirlisi tabiki ben 62 ile hamile kaldm ki evlnnce cok zayftm 52 kiloydum suan 66 67 arasiym ve bana kamyon gibi olmuşsn vs dedi hep şaka ama ve dün aksam o kiz benim hakkimdi çaldiniz vs diyor ama gülüyor ilk bsy demiyordum ama dün cokk taktm aşiri hemde yanilirsam ust baş alcam almasammi nbsam diye cnku isimli hastane cikisi istiyorum ben hala o kiz degil bence yanlos anlama diyor ben hamileyim herseye aglaniyom ztn ve baş agrim gecmiyor eşimde dün dediki ustumuzde bsy var bende herks cok sevibdi dedim ama inan gözlerim aciyor allah herk3sin kalbine göre versin yeterki evlasim saglikli olsn ben illa kiz erkek demiyorum sadece alisvers yapacagm heveslnyorm cokk fazla almak istiyo insan ilk gebeligim onun seyi var ustumde
Önce siz cok geziyorsunuz balayi yapyiniz bolca oldu arabayi sattik bikcaginiz oldu ama eşim isten cikti ben evlendgm zaman yeni duzeliyoruz inanin sıknti cektik bolca kilo aldin sistin ettin oldum simdide kiz olcak diye basladi artik kafam götürmüyor abla ben takmiuprum kiloyu coxugum saglikli olsn yaramaz olcak uyukullmucaksnz oldu dünde diyorki ilk bebegin kaynanaya şereftir ailen olmaz yaninda sacmalik tabiki ailem gelcek kalcak ben ailemmi atcam seninicn kendisinn ki dugune bile gelmemsler uzak diye eşim diyor ondan yapyor duyma ama olmuyor insani en cok sevdikleri kiriyor keşke onu gercekten sevidmi kirilidmi anlsa inan pisman olur

Elti terörü baslamis umarim mesafeyi korursunuz bu surecte bu tarz yersiz sacma diyaloglar sizinde caninizi sikar buna izn vermeyin
Ben hep ona destek oldum fikirlerinde asla yadirgamiyorum anne oda sonucta ama beni surekli igneliyor evimiz dip dibe bayadir gitmiyorum kusmalarim devam ediyor o bile batiyor senij bsyin yok diyor kayinvalideme ben cok kustm onda ne var ya herkesin cani eminim zoelanmstir belkide benden cok cok fazla ama insan destek ariyor

Ben hep ona destek oldum fikirlerinde asla yadirgamiyorum anne oda sonucta ama beni surekli igneliyor evimiz dip dibe bayadir gitmiyorum kusmalarim devam ediyor o bile batiyor senij bsyin yok diyor kayinvalideme ben cok kustm onda ne var ya herkesin cani eminim zoelanmstir belkide benden cok cok fazla ama insan destek ariyor
Kiz sacmalaama ne destegi kadin sana disini gostetmis ondn daha destek gelmez uzak dur

detaylı ultrasonu özel hastaneler yapıyor mu? burada perinatolojiye gitmen lazım dediler
kızınızı sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın 🫶♥️
Ben noemalde sehir hastanesine gidiyorum canim ama doktorum mutlaka ayrinyiliyi 19 22 hafta arasi yaptrmami istedi yoksa bakmam dedi hatta sonra aşagida sana tarihi aticaklar kabul etmiyceksij bu benm hakkim diyceksn dedi tabi vermdilsr bende mcbur ozele gittim 800 tl aldi yarim saat renklide bakti işe bebegimin parmaklarina kadar beraber saydik allahbkoruusn 6 parmaklilik vs olabiliyor ya kalbine böbrekelrine baktk hep gosterdi bana elini yicem 😍 hep yuzunu kapatti tek ayak topugunuda diger tarafa cok gülduk ya saklanmaya calşti😅😅

Kac yasindasin sndn kc yas buyuk elti
Valla soylw gec oda sen gibi gelin sndn farki yok
Ben ilk onla tanistm daha dogeusu tanismak istemişti cokk sevdim hatta etrafimda herkes fena oldugunu agzmdan laf aldini kiskandini soyeldi suan herkws yuzume tukuryor afdersin okadar iyi baktm icin ama gercekten sevdim yani ben 26ya giedim oda 33 galiba benden az buyuk evet onun iki evladi var ben nişanliyken 2nciye hamile kalmsti iste ufak cocuklaro daha ben nişan alisverisme kadar cagrdm biliyormusn abla diyom ya ya ne bilm hep abla gordum yemn ederim

Ben ilk onla tanistm daha dogeusu tanismak istemişti cokk sevdim hatta etrafimda herkes fena oldugunu agzmdan laf aldini kiskandini soyeldi suan herkws yuzume tukuryor afdersin okadar iyi baktm icin ama gercekten sevdim yani ben 26ya giedim oda 33 galiba benden az buyuk evet onun iki evladi var ben nişanliyken 2nciye hamile kalmsti iste ufak cocuklaro daha ben nişan alisverisme kadar cagrdm biliyormusn abla diyom ya ya ne bilm hep abla gordum yemn ederim
26 yasindasn O zaman bnden de sana bi abla tavsiyesi olsun kendini cok acma eltinde olsa mesafe iyidir herkes duracagi yeri bilir kimseyi kendin gibi gorme herkes agzindn laf alana kadar isini gordurene kadar var unutma

26 yasindasn O zaman bnden de sana bi abla tavsiyesi olsun kendini cok acma eltinde olsa mesafe iyidir herkes duracagi yeri bilir kimseyi kendin gibi gorme herkes agzindn laf alana kadar isini gordurene kadar var unutma
Haklisin biliyorum umarim uygulayabilirim en azindam bukadar üzülmem kendime ediyorum sadece

Kizlar persembe günü detayli ultrasona girdim özelde ve bebegin kiz dendi erkek bekliyordum çünkü ailede hiç kiz yok kaynanm herkes sevincten uçtu öncelikle saglikla gelsin yavrum tabiki ama alişveriş yapacagiz isimli hastane cikisi istiyorum ama eltim surekli o erkek bence yaniliyorlar vs diyor iki oglu var bende çok kararsiz kaldim sizce yanilma olurmu ya almasammi şimdi ust baş beşikte aldik falan bebek arabasi pembelide olamzki erkke bebege😅 basinq gelen varmi doktor ama sana demedileri çok nazli bir kiz bebek dedi baya elleri ayaklariyla kapatti hep yuzunu
Eltiniz tıp mezunu sanırım 😃
Renkli ultrason doğrudur, hayırlı olsun

Eltiniz tıp mezunu sanırım 😃
Renkli ultrason doğrudur, hayırlı olsun
Hihi😅😅 uzman baya doktor nisan 13 dogum dedi diyorum yok benm oglanla olucak ona bakma sen mart başi diyor okadarda bilgili ne zmn gelecegini doktor bile tahminde bulunuyor rabbim onun saatini vaktini normalmi sezeryanmi bilir son anda bile degisiyor coxugumu dogurup uzaga kacayim en iysi etraf susmuyor bence annelere sabir ödülu verilmeli😅

Hihi😅😅 uzman baya doktor nisan 13 dogum dedi diyorum yok benm oglanla olucak ona bakma sen mart başi diyor okadarda bilgili ne zmn gelecegini doktor bile tahminde bulunuyor rabbim onun saatini vaktini normalmi sezeryanmi bilir son anda bile degisiyor coxugumu dogurup uzaga kacayim en iysi etraf susmuyor bence annelere sabir ödülu verilmeli😅
Off 🙄 en sinir bozucu her şeyi bilen tipler
Allah sana sabır versin canım

Cahile laf anlatmak inan cok zor ya gece emzirme onun yerine pekmez ver diyen kaynanm var düşn coxugun cigerini yakacak herlade sabrediyorum fena patluycam
Kesinlikle asla laf anlatamazsın, benim kaynana da çocuğun göğüsleri şiş olur ya doğunca onları ovalayıp, sık diye tutturmuştu. Ölür müsün öldürür müsün

Kesinlikle asla laf anlatamazsın, benim kaynana da çocuğun göğüsleri şiş olur ya doğunca onları ovalayıp, sık diye tutturmuştu. Ölür müsün öldürür müsün
Nekadar cahiller ya biz doktira gitemdik diye banada gitme diyor olsa sende giderdin imkan inanki üzülüyorum anlayisszlk diz boyu he de gec bence anlamicak cnku anca sen deliriyorsun olan bizim kafamiza oluyor doluyor hergun başim agryor migrem gecmiyor

Back