Önce siz cok geziyorsunuz balayi yapyiniz bolca oldu arabayi sattik bikcaginiz oldu ama eşim isten cikti ben evlendgm zaman yeni duzeliyoruz inanin sıknti cektik bolca kilo aldin sistin ettin oldum simdide kiz olcak diye basladi artik kafam götürmüyor abla ben takmiuprum kiloyu coxugum saglikli olsn yaramaz olcak uyukullmucaksnz oldu dünde diyorki ilk bebegin kaynanaya şereftir ailen olmaz yaninda sacmalik tabiki ailem gelcek kalcak ben ailemmi atcam seninicn kendisinn ki dugune bile gelmemsler uzak diye eşim diyor ondan yapyor duyma ama olmuyor insani en cok sevdikleri kiriyor keşke onu gercekten sevidmi kirilidmi anlsa inan pisman olurKötü düşünmek istemiyorum gerçekten ama ailede kiz yok ve kayinvalidemler vs aşiri sevindi cok istiuormislar kiz bebek bende hep erkek beklyordum ztn alistrdm kendimino fikre yoksa evladin saglikli hayirlisi tabiki ben 62 ile hamile kaldm ki evlnnce cok zayftm 52 kiloydum suan 66 67 arasiym ve bana kamyon gibi olmuşsn vs dedi hep şaka ama ve dün aksam o kiz benim hakkimdi çaldiniz vs diyor ama gülüyor ilk bsy demiyordum ama dün cokk taktm aşiri hemde yanilirsam ust baş alcam almasammi nbsam diye cnku isimli hastane cikisi istiyorum ben hala o kiz degil bence yanlos anlama diyor ben hamileyim herseye aglaniyom ztn ve baş agrim gecmiyor eşimde dün dediki ustumuzde bsy var bende herks cok sevibdi dedim ama inan gözlerim aciyor allah herk3sin kalbine göre versin yeterki evlasim saglikli olsn ben illa kiz erkek demiyorum sadece alisvers yapacagm heveslnyorm cokk fazla almak istiyo insan ilk gebeligim onun seyi var ustumde