Ortopedi Kızlar ayak bileği kırılan var mı?

Demek ki yurtdışı ile buranın tedavi şekli farklı toplamda 2 aydir alcida benimki. Belki de kırık şekli farklıdır tabi orasını bilemiyoruz. Sizin talus kemiğinde de vida var mıydı peki?

Demek ki yurtdışı ile buranın tedavi şekli farklı toplamda 2 aydir alcida benimki. Belki de kırık şekli farklıdır tabi orasını bilemiyoruz. Sizin talus kemiğinde de vida var mıydı peki?
Benim 40 gun kaldi alcida evet.Ama şu da var ameliyat ile platin ve vidalar ile sabitlendi ya kemikler o yuzden belki uzun sure kalmadi alcida.rontgen den sonrq gerekli degil dedi doktor.
Evet talus kemiginde de birden fazla kirik oldugu icin vidalar ile desteklediler.bacakta da kirik var toplamda 15 kadar vida var.

Talus kemiğim kırıldı ve avaskuler nekroz riski taşıyor bu kemik. Avn:kemik yıkımı. Lütfen dua edin eskisi gibi yürüyememe ihtimalim var
Merhaba şuan ki durumunuz nasıl avasküler nevroz riski bende de var sizde durum ne oldu bende güzel şeyler duymak istiyorum 3. Ayıma giriyorum ucundan basmaya başlıyorum destekle tabi tam yük vermeden lütfen cvp

Merhaba şuan ki durumunuz nasıl avasküler nevroz riski bende de var sizde durum ne oldu bende güzel şeyler duymak istiyorum 3. Ayıma giriyorum ucundan basmaya başlıyorum destekle tabi tam yük vermeden lütfen cvp
Çok şükür ameliyatı kazadan beş gün sonra olsam bile AVN gelişmemişti. Ben de o aralar hep korkardım AVN den

Çok sevindim bende ameliyat olalı 2 ay bitti ama doktor beni kontrole çağırdığında avn korkusunu hep dile getiriyor ben de çok korkuyorum

Çok sevindim bende ameliyat olalı 2 ay bitti ama doktor beni kontrole çağırdığında avn korkusunu hep dile getiriyor ben de çok korkuyorum
Benim AVN olma ihtimalim yüksekti çünkü parçalı kırıktı. Ben olmadığıma göre demek ki kaçınılmaz bir durum değil. Bol bol dua etmiştim ben buna inanıyorum şifa Allah'tan çünkü

Benim AVN olma ihtimalim yüksekti çünkü parçalı kırıktı. Ben olmadığıma göre demek ki kaçınılmaz bir durum değil. Bol bol dua etmiştim ben buna inanıyorum şifa Allah'tan çünkü
Bende çok dua ediyorum Allah şifa versin inşallah birdaha böyle kazalar olmasınAvn olmadığını kaçıncı ayda anladın

Amin inşallah bende yavaş yavaş ucundan destekle basıyorum bende korkularımı yenerim inşşallah kalıcı şifalar olsun Allah’ın izniyle
Birde bilekte kısıtlılık var kireçlenme nasıl açtınız onu masaj ve ileri geri hareket yapıyoruz içinden kıtır kıtır sesler geliyor normal mi kütleme sesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…