- 26 Şubat 2015
- 3.452
- 2.917
Eşimin tibia kemiği kırılmıştı. yani ayak bileğinde tüm vücudun ağarlığınıntaşıyan önemli bi kemişmiş normalde 9 ay fln yürüyemeyenler varmış eşim tam 1 ayda kalktı. Hatta Alcısını erken çıkardı iş dolayısıyla. Ben çok araştırdım. Bu durumlarda ananas iyi bi yarsımcıymış ananas yedi, tavsiye üzerine solgarın ananas hapını aldık ve o iyileşme sürecini hızlandırdı. Siz yine doktora sorun tabi almadan. Ayrıca kemik suyu fln da içti moralde önemli ayağa kalkmaktan korkup kalkamayanlar varmış. Siz moralinizi yüksek tutun insan vicudu kendini onarır siz doğru tedaviyi doktorunuzun dediklerini yapın. Benim belim ve dizim tutmuyordu hissetmiyordum hemde rahatsızdım ama bi sabah ne olduysa yataktan kalkamadım felçli gibi. Anlatılmaz bişeydi. Ama fizik tedavi gördüm hiç aksatmadım hassas davrandım hergün hastanenin aracı evden aldı eve bıraktı bi gün yoruldum gitmim demedim. Yani azmedin ayağa kalkamasam ben kalkamazdm
Allah şifa versin eşinize de size de. Eşinizin 1 ayda ayağa kalkması mucize gerçekten de. Maşallah diyelim. Eşiniz ameliyat olmamıştı sanırım ve parçalı kırık değildi heralde??