Kızlar Atandım :)

canım seni çok iyi anlıyorum bende evlendikten iki sene sonra atandım dünyalar benim olmuştu seni çok güzel, daha çok kendine güveneceğin ve kimseye hiç bir zaman muhtaç olmayacağın fikri aklına geldikçe için içine sığamayacak bir hayat bekliyor kolay gelsin mutluluklar.........

bu arkadaş genelde sallar .daha önceki asker eşleri topuğundede kendisini yüksek rütbeli bi subayın eşi olarak tanıtmıştı ama benim aynı bölüktenbi arkadaşım kocasının uzman çavuş olduğunu ve genelde yalan söylediğini söylemişti.birde gelinliğini satacaktı cemil ipekçi dikti demişti tabiki oda yalandı bunun gibi.

minel,
bu bayanın eşinin uzman çvuş olduğunu söyleyip topikteki asker eşlerinin hücumuna uğrayan siz miydiniz?

evet bendim .bu hanım eşini bölük komutanı diye tanıtıyor du benimde gönlüm razı gelmedi bildiğmi söyledim ama kötü olan ben oldum .mühim değil .

mınel sen hastasın tamam mı ben sana ne yaptım ne kuyruk acın var nıye benı cekemıyorsun anlamadım gıttı valla

evet afyon tıc lısesınde gorev yaptım atandım arayıp sor ınanmassaan senı ınandırmakta benım ısım degıl senın gıbı dengesızlerle ugrasamam ben çayda oturdugum ıcın karısmaması ıcın oyle yazdım ama senın sevıyene ınmeyecegım
kıskanma benı arkadaslarım senın agzının payını topıkte vermıstı zaten ben hıcbıyerde esım boluk komutanı demedımm uydurma bı yerklerınden topıkdekı arkadaslarımla 2 KISIYLE AYNI YERDE CALISIYORUZ AYNI BOLUKTEYDIK zatennnn

şekerim neyini kıskanayım senin sen van dayken uydurmuştun bu yalanı ama afyonda haklısın sürdüremedin .kocam bölük komutanı astlarına kitap okuma cezası veriyor diye hava atıyordun bi zamanlar unuttunmu.

hayırlı olsun çok sevindim öğretmen hanım:)
Allah ım bana da nasip eder inşallah

mınel sen hastasın baska bısey demıyorummm cekemıyosun benı ondan ugrasıyosun sen konus dur arkdaslarım sana cevap verıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…