Kızlar Atandım :)

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
mrb kızlar nasıl mutluyum anlatamam okulum bıtelı 5 yıl oldu evlılık cocuk derken kpss hazırlanmadım gırdım ve atanamadım bı kere daha deneyım dedım evde kendım calıstım ve oldu 92 aldımm afyon çay tıcaret meslek lısesıne muhasebe ogretmenı olatrk atandımmm :))

artık bende bı ogretmenımmmmmmmmmmmmmm

Canım benim çok sevindim senin adına ne mutlu bak kazandın sende sonunda emeklerinin karşılığını aldın tabisonuçta sende eğtimci ordusuna katıldın yeni görevinde başarılar dilerim sana canım

hayırlı olsun canım,çok sevindim.Umarım herkesin bu dileği gerçek olur.

aaa hayırlı olsun memleketime atanmışsınız =) merkezde oturuyorum bende

Tebrik ederim. Hayırlı olsun dileklerimle,mesleğinizde başarılar dilerim.

"Öğretmenler, yeni kuşağı, Cumhuriyetin özverili öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Yeni kuşak sizin eseriniz olacaktır. Eserin değeri, sizin ustalık ve özverinizin derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; düşünce, bilgi, beden, yönünden güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni kuşağı bu nitelik ve yetenekte yetiştirmek,sizin elinizdedir. Üstün ödevinizin yerine getirilmesine, yüksek çabalarla kendinizi adayacağınızdan hiç kuşkum yoktur."Başöğretmen Atatürk

kızlar hepınıze cok cok tsk ederımmmmm en sonunda yuce rabbımın yardımıyla oldu darısı dıger atanamayan arkadaslarımın basına

canım sen caylımısın

çoook çoook tebrik ederim.ben de atanamayan bir öğretmen olarak senin adına çok sevindim.Darısı benim başıma artık

çok çok sevindim hayırlı ugurlu olsun ayrıca tebrikte ederim evde çalışıp 92 almıssın maşallah maşallah

kızlar hepınıze cok cok tsk ederımmmmm en sonunda yuce rabbımın yardımıyla oldu darısı dıger atanamayan arkadaslarımın basına

canım sen caylımısın

soru bana mı ki acaba :26: yok ben merkezde doğdum büyüdüm canım

oooo süper bi haber bu canım benim tebrik ederim ögretmenimmmm

KPSS'den elini eteğini çekmiş bir öğretmen olarak sizi tebrik ederim Ayrıca sevincinizden anlaşılıyor ki ulaşım olarak sizi zora sokmayacak ailenizde uzağa düşürmeyecek bir yerde sanırım. Malum atanması kursağında kalan meslektaşlarımızın sayısı da az değil.

tebrik ederim;ne güzel..darısı tüm atanamayanların basına..
çalışma sistemi ve kaynaklarından bahsederseniz belki faydası olur bekleyen arkadaslar.
hayırlı olsun tekrardan

kızlar sagolunnn esımle aynı ılcedeyız cok ıyı oldu ogle paydosunda evıme gelıyorum 5 dk aramızzz yakın yanı :)) bende son umudum olarak goruyodum atanamasaydım bırakacaktım artım hep 85 te gezınıyodum bızım bolumde 89 la atamaya baslıyo 92 alınca rahat rahat atandım ve bu sene brans ogretmenlerının atamalarını daha cok yaptılarrr :))) sanslıyımmm darısı dıger arkadaslarımın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…