ben de 28 martta yaptırdım, bu 11. günüm... aşılamadan sonraki 1-2 gün dediğin gibi ağrıları yaşadım, yürüyünce kasıklarımda baslı oluyordu sanki. ama zamanla geçti. 10 gündür progestan fitil kullandığım için zaten akıntımı takip edemiyorum. göğüslerimde falan da öyle ekstra bir durum yok. Yani benim aşılamam tutmadı gibi. 1-2 gün içinde regl olmayı bekliyorum
umarım senin aşılaman tutar
aşılama konusunda bilgim yok... inşallah allah kalbinin istediğini verir...
Teşekkürler canım,inşallah hamişimdir:)))
inşallah öylesinidr... bende bekliyorum bakalım hala adet olmadım inşallah aralık annesi
oluruz...
Senin durumun nasıl canım,aşılama mı yaptırdın,yoksa normal yolla mı bekliyorsun.
Hadi bakalım canım inşallah olur ama bazen hamileliklerde hcg hormonu idrara biraz daha geç geçiyormuş o yüzdün o testlere pek güvenme,yanıltıcı olabiliyor.Benim çok arkadaşım hamile olduğu halde idrar testlerinde gözükmüyordu,kanda kesin neticeye ulaşırsın hatta şimdi bile baksan adet günün geçtiği için belli olur diye düşünüyorum.normal canım benim ilk denememiz ve yumurtlama günümden sonra belirtiler başladı ve adet günüm 3 gün geçti hala bekliyorum belirtiler devam ediyor ama 2 gün önce evde test yaptım negatif kan tahlili içinde beklemek istiyorum biraz daha... ilk ayım ya çok heyecanlıyız eşim de bende ama beklemekten başka çare yok bakalım neler bekliyor bizi... sen ne kadardır istiyorsun?
inşallah hamile kalırsın bence umudunu kırma daha çok erken,4 gün sonra kan testi yaptır canım.Aşlıman tutsa bile adet olmana yakın sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar belirtiler oluyormuş ama sonunda hamile kalanlar çokmuş:))7
Seninde böyle olur inşallah.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.Haberlerini bekliyorum.
keşke dediğin gibi olsa canım ama pek ihtimal yok, benim adet öncesi de aman aman belirtilerim olmaz zaten. yine bir belirtim yok. herkeste çok belirti olmuyor evet ama hemen hemen herkeste olan şeyler de var; kasık batması ve göğüs hassasiyeti gibi...bende tık yok
biz de sebepsiz infertilite yüzünden aşılama deneyelim dedik. benim hormonlar normal, tüpler açık, eşimin spermleri iyi ama 1 senedir gelmiyor bebiş... ısrarcı olmak da fayda etmiyor. sanırım biraz ara vereceğim ben
Canım benim meraba uzun zaman olmuş ama sormak istedim suan bebilşn var mıKızlar unuttunuz beni yani,aşk olsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?