• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Aşılamamın 6.Günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi gma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gma

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
46
0
16
Ankara
Merhaba kızlar ben martın 31 inde aşılama yaptırdım,bugün 6.günüm ve sizlere ilk günden itibiaren belirtilerimi paylaşmak istiyorum.Ne aşılama esnasında nede ertesi gün hiçbir ağrım sızım olmadı.2.günden itibaren ise kasıklarımda ağrı oldu ve bacaklarıma romatizma ağrısı gibi feci şekilde vurdu,akabinde belime tabi.Belden aşağımdaki ağrılardan dolayı aşırı halsizlik oldu,yürümeyi bir kenara bırakın ayakta 5 dakika bile dursam kasıklarım,yumurtalıklarım ağrıyordu.Birde son iki gündür sulu sulu beyaz akıntım geliyor.Kızlar aşılama yaptırımta tutanlar varmı acaba,en önemlisi hangi bilertileri yaşadılar gün gün çok merak ediyorum.Birde sizce benim yaşadığım belirlitiler nasıl,yorarmısınız:)

Biran önce yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar ya hiç kimse yokmu benimle aynı durumda olan,aşılama yaptıran yorum bekliyorum ama:(

ben de 28 martta yaptırdım, bu 11. günüm... aşılamadan sonraki 1-2 gün dediğin gibi ağrıları yaşadım, yürüyünce kasıklarımda baslı oluyordu sanki. ama zamanla geçti. 10 gündür progestan fitil kullandığım için zaten akıntımı takip edemiyorum. göğüslerimde falan da öyle ekstra bir durum yok. Yani benim aşılamam tutmadı gibi. 1-2 gün içinde regl olmayı bekliyorum :14::14:

umarım senin aşılaman tutar

aşılama konusunda bilgim yok... inşallah allah kalbinin istediğini verir...

ben de 28 martta yaptırdım, bu 11. günüm... aşılamadan sonraki 1-2 gün dediğin gibi ağrıları yaşadım, yürüyünce kasıklarımda baslı oluyordu sanki. ama zamanla geçti. 10 gündür progestan fitil kullandığım için zaten akıntımı takip edemiyorum. göğüslerimde falan da öyle ekstra bir durum yok. Yani benim aşılamam tutmadı gibi. 1-2 gün içinde regl olmayı bekliyorum :14::14:

umarım senin aşılaman tutar

inşallah hamile kalırsın bence umudunu kırma daha çok erken,4 gün sonra kan testi yaptır canım.Aşlıman tutsa bile adet olmana yakın sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar belirtiler oluyormuş ama sonunda hamile kalanlar çokmuş:))7
Seninde böyle olur inşallah.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.Haberlerini bekliyorum.

Senin durumun nasıl canım,aşılama mı yaptırdın,yoksa normal yolla mı bekliyorsun.

normal canım benim ilk denememiz ve yumurtlama günümden sonra belirtiler başladı ve adet günüm 3 gün geçti hala bekliyorum belirtiler devam ediyor ama 2 gün önce evde test yaptım negatif kan tahlili içinde beklemek istiyorum biraz daha... ilk ayım ya çok heyecanlıyız eşim de bende ama beklemekten başka çare yok bakalım neler bekliyor bizi... sen ne kadardır istiyorsun?

normal canım benim ilk denememiz ve yumurtlama günümden sonra belirtiler başladı ve adet günüm 3 gün geçti hala bekliyorum belirtiler devam ediyor ama 2 gün önce evde test yaptım negatif kan tahlili içinde beklemek istiyorum biraz daha... ilk ayım ya çok heyecanlıyız eşim de bende ama beklemekten başka çare yok bakalım neler bekliyor bizi... sen ne kadardır istiyorsun?
Hadi bakalım canım inşallah olur ama bazen hamileliklerde hcg hormonu idrara biraz daha geç geçiyormuş o yüzdün o testlere pek güvenme,yanıltıcı olabiliyor.Benim çok arkadaşım hamile olduğu halde idrar testlerinde gözükmüyordu,kanda kesin neticeye ulaşırsın hatta şimdi bile baksan adet günün geçtiği için belli olur diye düşünüyorum.

Bende 7 ay önce çikolata kistinden ameliyat oldum.Açık ameliyattı büyük boyutlardaydı çünkü kistim,belki duymuşsundur canım bu kistler her adet olduğunda tekrarlama olasılığı olan kistler.O yüzdün bizde elimizi çabuk tutup bebiş sahibi olmak istiyoruz.

Yumurtlamamda,hormonlarımda hiçbir sıkıntım yok aynı şekil eşiminde değerleri çok yüksek ama işte zaman bizim için önemli olduğu için biraz daha şansımızı arttıralım dedik.

inşallah hamile kalırsın bence umudunu kırma daha çok erken,4 gün sonra kan testi yaptır canım.Aşlıman tutsa bile adet olmana yakın sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar belirtiler oluyormuş ama sonunda hamile kalanlar çokmuş:))7
Seninde böyle olur inşallah.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.Haberlerini bekliyorum.

keşke dediğin gibi olsa canım ama pek ihtimal yok, benim adet öncesi de aman aman belirtilerim olmaz zaten. yine bir belirtim yok. herkeste çok belirti olmuyor evet ama hemen hemen herkeste olan şeyler de var; kasık batması ve göğüs hassasiyeti gibi...bende tık yok :27::27:

biz de sebepsiz infertilite yüzünden aşılama deneyelim dedik. benim hormonlar normal, tüpler açık, eşimin spermleri iyi ama 1 senedir gelmiyor bebiş... ısrarcı olmak da fayda etmiyor. sanırım biraz ara vereceğim ben

keşke dediğin gibi olsa canım ama pek ihtimal yok, benim adet öncesi de aman aman belirtilerim olmaz zaten. yine bir belirtim yok. herkeste çok belirti olmuyor evet ama hemen hemen herkeste olan şeyler de var; kasık batması ve göğüs hassasiyeti gibi...bende tık yok :27::27:

biz de sebepsiz infertilite yüzünden aşılama deneyelim dedik. benim hormonlar normal, tüpler açık, eşimin spermleri iyi ama 1 senedir gelmiyor bebiş... ısrarcı olmak da fayda etmiyor. sanırım biraz ara vereceğim ben

Bundan sonra birde hiç yumurtalama günlerini hesaplama,oluruna bırak aklını rahatlat o zaman canım,enteresandır birçok kişinin de oluruna bıraktığı zaman hamile kaldığını duyuyorum.

İnşallah seninde olur en kısa zamanda,isteyen herkese allahım bebiş nasip etsin:)

Kızlar,bugün aşılamamın 10.günü idi ve kahverengi leke geldi,doktorumla konuştum yarın kan testine gelmemi istedi.Birde ultrasonla bakıcak çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması olabilirmi:))

Sabahlar olmaz artık bana.

Malesef yerleşme kanaması değilmiş:( Kan değerimde 1.37 çıktı negatif yani
İşin en kötü tarafıda galiba tam 10 gün önce adet oluyorum,kanamam açılıyor gibi,hayal kırıklığı

Back