• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar arkadaşımla ilgili sorum var yardım eder misiniz

gul1332

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
29
4
38
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim arkadaşım yaklaşık bir yıldır klomen kullandı çatlatma iğnesi vuruldu gebelik oluşmadı sonra eşi de ilaç kullandı şu anda tam herşeylerı normal derken arkadaşım 20 günlük bir gecıkme yaşıyor kan testı idrar testı her seyı yaptırdı ama gebelik görünmüyor doktora gıtmişti 3 günlük bir gecıkme varken doktor rahim duvarında kalnlaşma var bu ya gebelik ten ya da adet olcaksın o yuzden olabılır demişti hala ne adet oldu ne de test lerde birsey cıkıyor sadece ultrasyona girmedi sizce bu nedir gebelik mı değil mi

bir kan testi daha yaptırsın arkadaşın canım kesin sonuç alır doktor belki geç döllenme olabilir diye düşünmüş olabilir ama geç döllenme bile olsa varsa kesin sonuç alır

canım tam 4 kere kan testi yaptırdı 20 gün içerisinde yaptırdı

sesimi duyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn yooookkkk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lütfen cevap yazııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bu konuyu merak edip bakarsanız eğr arkadaşım 27 günlük gecıkme ile adet oldu. kan testi negatif diyordu ama bir ümit bekledi ama olmadı. ben burdan yola çıkarak şu sonuca vardım kı kan testı negatif diyor ise kesınlıkle doğru aksi olmuyor yanı umutlanmayalım.her şey Rabbim in takdiri

Back