• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar araızda kendı çalışarak mat dersını veren var mı?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
ben kendım calısıyorum 31 ve 42 notlarım 58 almam lazım butte nasıl yaptınız bana tuyo verın calısıyorum ama yardıma ıhtıyacım var off kı ne off

evet cnm ben daha ilk sene kendim çalıştım ve hiç kalmadan verdim matematik dersini
belkide bu dersi sevdiğimden daha fazla soru çözdüm
zaten soru çözerek değişik sorular ve onların çözülme tekniğini anlayarak ancak geçebilirsin
:1hug:

ben matematik yüzünden 3e gecemiyorum:(( lisede sözeldm cok zor geliyor bana ya :(

Mantığını çok iyi anlamalı ve değişik sorular çözmelisin.
Online dinleyebileceğin matematik konularını da bir araştır istersen.
Kolay gelsin.

çok fazla soru çözmelisin bide tüyo şu ilk konulara çok çalış onlar çok kolay onları yaptıkça zevkli gelir mat ve gerisini istersin yapmayı bende ilk senede 80 le geçtim yardımcı olabilirim

slm bence matematik konu anlatım videoları al ve geç karşısına dinle ben böyle yaparak ilk seferde geçtim matematikten ve nefret ettiğim bir derstir sadece ona çalıştım geçmek için...

yelizcim sen hangi konu anlatımıyle calıstın hangisini alsam daha saglıklı olur benim için

Canım sımdı ne yaptın bu konuyu bılmıyorum ama..
Eger kısa bır surede olsa dıkkatını ıyı verebılırsen bol soru cozersen 58 ı alabılırsın sanıyorum.. alman gereken not cok yuksek degıl.. ama tabı dıkkatı verecek vaktın varsa calısmıyorsan..
umarım gecersın..

Back