• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ara sınav giriş yerleri geldi mi

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
yoksa kimsenin eline ulaşmadımı daha sonramı gelicek

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bir sorum olacak;

ben aöf ye geçen sene kayıt yaptırdım, ilk taksidimi ödedim fakat sınavlara mazeretimden dolayı giremedim. İkinci taksidimi ödemedim ve kayıt yenilemedim. İkinci taksidimden başka borcum var mıdır ?

merhaba arkadaşlar

bir sorum olacak;

ben aöf ye geçen sene kayıt yaptırdım, ilk taksidimi ödedim fakat sınavlara mazeretimden dolayı giremedim. İkinci taksidimi ödemedim ve kayıt yenilemedim. İkinci taksidimden başka borcum var mıdır ?

hAYIR. İKİNCİ DÖNEM SINAVLARINA GİRMEYE HAKKIN VAR YIL SONUNA KADARDA İKİNCİ HARC PARASINI YATIRMAYA HAKKIN VAR..
SADEE ÇOK AZ Bİ FAİZ GELİYO ÜSTÜNE DİYE BİLİYORUM HARC PARASININ ÜZERİNE AMA ÇOK AZ..

benim hala gelmedi ya kızlar netten çıktı nasıl alınıyo şifre istiyo benden bi türlü açamadım

benim hala gelmedi ya kızlar netten çıktı nasıl alınıyo şifre istiyo benden bi türlü açamadım

aöf bürolarından şifrenizi alabilirsiniz ama büroya gitmişken sınav yeri giriş belgenizi ordan alın daha iyi yani.acele etmelisiniz sınava az kaldı:52::52::52:

ayy yapma öylee :18: zaten sitres oldum
of ben şimdi taa aöf birosuna mı gidicem neden vermediler ki bana şifre benim mi istemem gerekiyodu yoksa
gittiğim gün verirler demi şu gün gel demesinler bide bana :26:

Son düzenleme:
ayy yapma öylee :18: zaten sitres oldum
of ben şimdi taa aöf birosuna mı gidicem neden vermediler ki bana şifre benim mi istemem gerekiyodu yoksa
gittiğim gün verirler demi şu gün gel demesinler bide bana :26:

ya eğer kayıt olduğunuzda verilen bilgisayar çıktısını saklıyorsanız orda yazıyor ama yoksa mecbur gitmek zorundasınız.ya siz gidin verirler size zaten şu gün gelin demezler ama bence şöyle yapın tamam gidin büroya hem şifreyi alın hem de görevliden sınav yeri giriş belgesi isteyin öylesi daha iyi olur

kesin saklıyorumdur da nerde saklıyorumdur acaba
ben en iyisimi gideyim büroya kafam rahat etsin hem
hiç böyle bi sorun olmamıştı geçen sene
sağol tatlım ilgilendiğin için :16:

kızlar selam:3:
bende aöf1.sınıf işletme öğrencisiyim.benim kağıdım geldi de ben başka bişe sorcam size
kasım ayındaki kpssye girdim ben ve sınavda kağıt para dışında hiçbişeyi içeri almamışlardı acaba bu sınavdada öylemi olcak?biliyomusun:30:

kızlar selam:3:
bende aöf1.sınıf işletme öğrencisiyim.benim kağıdım geldi de ben başka bişe sorcam size
kasım ayındaki kpssye girdim ben ve sınavda kağıt para dışında hiçbişeyi içeri almamışlardı acaba bu sınavdada öylemi olcak?biliyomusun:30:

bunda böyle bir şey yok galiba.kalemi falan sen götürüyorsun
-giriş belgesi
-öğrenci kartı
-kalem,silgi,kalemtraş vs.
-her ihtimale karşı da nüfus cüzdanı götürün

Back