- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
- Konu Sahibi buketyaman
Lütfen yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya maydanoz buhusuna oturtuluyor filan ya ara ebesi deniyor göbek flan topluyorlarHic boyle bisey duymamistim.anlamda veremedim nasil oluyo napiyo o ebe
Yok hic duymamistim.belki bilen biri cikar karsina.Ya maydanoz buhusuna oturtuluyor filan ya ara ebesi deniyor göbek flan topluyorlar
Tsk tatlmYok hic duymamistim.belki bilen biri cikar karsina.
Hakkinda hayirlisi.
saol cnm ya bir ümit isdeHe onu yapani duydm. Ama adinin ara ebe oldunu bilmydm.. burada okumstum biri yaptrms kalms oturdgm yerdede duydum ole biri varms ama bn gtmedm hc hakknda hayrlisi tatlm
Ewd bulmak için değil ama ben gidcm de işe yarar mı diye sormak istedimSanırım " koca hanım " diyorlar , eski usül alternatif tıpla tedavi yöntemleri falan varmış , buradan nasıl bulursun ki hiç bilmiyorum , inşallah hayırlısı olur .
Gerçekten mi inss bnde hmile klrim 5 senefr bnmde çocuğum olmuyorBenim bi komşum ara ebesinden hamile kalmış zamanında ama nasıl yapmış bilmem.anneminde tanıdığı bir ara ebe var baya kişiye yardımı dokunmuş
Yinede dikkatli ol referansı iyiyse git.herkeze güvenmemek lazimGerçekten mi inss bnde hmile klrim 5 senefr bnmde çocuğum olmuyor
HklsnYinede dikkatli ol referansı iyiyse git.herkeze güvenmemek lazim