Kızlar ankastre sette kararsız kaldım yardım edin

Defnem08

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
726
117
yardım ederseniz çok sevinicem kızlar fikirleriniz tecrübeleriniz benim için çok önemli.

cnm ben 2.sinin şeklini daha çok begendim..kullanımları aynı hemen hemen bi farkı yok özelliklerine baktımda söylüyorum..yoksa kullanmadım cnmm...görsel olarakta çok benzio ama ben olsam 2.yi alırdım:)

çok sağol canım. evet termikelin görünüşü fırın olarak daha güzel. ben termikel markasını daha önceden duymuştum. ama mekappa markayı ilk defa duyuyorum. etrafımda ankastre kullananda hiç yok o yüzden sizden yardım alırım diye düşündüm. çok sağol canım fikrin için.

kızlar marka konusunda güvenirlilik bakımındanda merak ettiklerim var. sizce hangisi. fikirlerinizi yazarsanız çok iyi olur. bu hafta sonu almaya gidicez çünkü.

Mekappa markasını hiç ama hiç duymadım Termikel ide yanlış hatırlamıyorsam bir soba markası olarak görmüştüm.Ben olsam ikisinide tercih etmezdim bilinen ve güvenilen markalardan birini tercih ederdim.Çünkü böyle bir seti 1-2 yıl sonra değiştiremezsin en az 6-7 yıl kullanacaksın iyi düşün derim.
Şartlarınız elveriyorsa FRANKE,SıEMENS markalarından birini almanı öneririm.
Daha uygun fiyatlı olsun diyorsanda bosch,arçelik olabilir.

sağol canım fikirlerin için. inanki bende çok düşündüm ama benim yukarıdaki gibi bir set almam için siemense 3000tl dökmem gerekiyor. boschta pek değişmiyor oda pahalı ama arçelik ucuz. peki ariston olabilirmi acaba onunda biraz ucuz ürünleri.

merhaba tatlım ben 6 ay önce termikel ankastra set aldım.ocağı camlı olanlardan.çok memnunum hem fiyat bakımından diğer markalara göre çok ekonomik hemde tasarımıda gayet şık.
şu an için şıklığından değil ama temizliğinde tek şikayetim ocağın siyah olması ne kadar silsemde lekeli duruyor.fiyat olarakta komple seti 1.300,00 tl.aldım. şiddetle tavsiye ediyorum

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. bu modellerdeki siemens ve diğer iyi markalarınki 3000tlyi geçiyor bizde en fazla 1500tl nakit ayırabiliriz. vallahi termikel kullanan birini arıyordum çok iyi canım. davlumbazdan fırından veya ocağın ateşlerinden memnunmusun.

evet hayatım davlumbaz son derece sessiz çalışıyor ayrıcada görünüm olarak son derece modern(kumandası falanda var)
ocak zaten çocuk koruması var dediler hemen düğmeyi çevirince biraz o şekilde tutman gerekiyor.
oda çok güzel gayette emniyetli fırın desen oda hem şık hem çok kullanışlı.zaten biliyorsun termikel fırınlar falan çok var piyasada.bence diğerlerinden hiç bir farkı yok kalite olarak sadece diğerlerinin marka değerinden dolayı fiyatı çok yüksek.karar snein tatlım yerimseniben

bende bugün silverlineden aldım tüm set 1050 tlye aldım çok fonksiyonlu bişey değil ama silver line kullananlar çok memnun. termikeli bir arkadasım kullanıyor hiç memnun kalmadı o ama bir ürün iyi çıkmadı diye hepside kötü çıkacak diye bir kaide yok tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…