Kızlar Ankara devlet hastaneleri için fiyat bilgisine ihtiyacım var ?

amyamyamy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
3
4
1
29
Herkese merhabalar göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı bu nedenle devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum , yaptıran arkadaşlarımızdan fiyat bilgisi almak istiyorum Ankara çapında.Yarın sabah Ankara gazi hastanesinde randevum var gelişmeleri de merak edenler için bu başlık altından yayınlayabilirim.

Herkese merhabalar göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı bu nedenle devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum , yaptıran arkadaşlarımızdan fiyat bilgisi almak istiyorum Ankara çapında.Yarın sabah Ankara gazi hastanesinde randevum var gelişmeleri de merak edenler için bu başlık altından yayınlayabilirim.[/Q
BEN DE KIŞIN OLAYIM DİYORUM.TANIDIK BİR ARKADAŞ YENİMAHALLE DEVLET HASTANESİNDE OLMUŞ.DEVLET HASTANELERİNDE MAKSİMUM 5000 LİRA DENİYORMUŞ.BEN DE BAŞLİCAM GÖRÜŞMELERE.HABERLEŞEBİLİRİZ .BEN DE YAZARIM BURDAN GİTTİĞİM DOKTORLARI.

bugunkü görüşmem sonucunda 4000-4500 lira arası kaba bir fiyat aldım ankara gazi hastanesinden. 200 lira hastane ücretleri 2000 lira da kullanılan silikon ve tıbbi gereçlere gidiyormuş.

bugunkü görüşmem sonucunda 4000-4500 lira arası kaba bir fiyat aldım ankara gazi hastanesinden. 200 lira hastane ücretleri 2000 lira da kullanılan silikon ve tıbbi gereçlere gidiyormuş.
siz devlette mi olmayı düşünüyorsunuz ?
Sizce devlet mi özel mi tercih edilmeli? ben pek güvenemiyorum da hastanelere malum haberlerde duymadığıız kalmıyor..

amyamyamy gaziden başka görüştüğün hastane oldu mu?ben de biyerden başlamak istiyorum artık.randevu mu alıp gittin.

Herkese merhabalar göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı bu nedenle devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum , yaptıran arkadaşlarımızdan fiyat bilgisi almak istiyorum Ankara çapında.Yarın sabah Ankara gazi hastanesinde randevum var gelişmeleri de merak edenler için bu başlık altından yayınlayabilirim.
Merhaba ameliyat oldunuz mu gazi de? Devamı gelmedi maceranın

merhaba benim de göğüslerim küçük ve bütçem kısıtlı devlette ameliyat olsam daha uygun gibi ama fark eder mi sonuç sonradan?

Sonuçları buradan paylaşırsan bizidee bilgilendirirsen mutlu oluruz şimdi den Geçmiş olsun .@sumeyyenisa

Merhaba hanımlar uzun zamandir takip ediyorum yorumlarınızı yeni üye oldum , bende kucuk goguslerimden dolayi mutsuzum eger vakit ayirabilirseniz cok mutlu olurum Ankarada meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan doktor tavsiye edebilirmisiniz ve mümkünse fiyat aralığını yazabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler

Back
X