Herkese merhabalar göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı bu nedenle devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum , yaptıran arkadaşlarımızdan fiyat bilgisi almak istiyorum Ankara çapında.Yarın sabah Ankara gazi hastanesinde randevum var gelişmeleri de merak edenler için bu başlık altından yayınlayabilirim.[/Q
BEN DE KIŞIN OLAYIM DİYORUM.TANIDIK BİR ARKADAŞ YENİMAHALLE DEVLET HASTANESİNDE OLMUŞ.DEVLET HASTANELERİNDE MAKSİMUM 5000 LİRA DENİYORMUŞ.BEN DE BAŞLİCAM GÖRÜŞMELERE.HABERLEŞEBİLİRİZ .BEN DE YAZARIM BURDAN GİTTİĞİM DOKTORLARI.
siz devlette mi olmayı düşünüyorsunuz ?bugunkü görüşmem sonucunda 4000-4500 lira arası kaba bir fiyat aldım ankara gazi hastanesinden. 200 lira hastane ücretleri 2000 lira da kullanılan silikon ve tıbbi gereçlere gidiyormuş.
Canım doktor ismi verebilir misin rica etsem:)bugunkü görüşmem sonucunda 4000-4500 lira arası kaba bir fiyat aldım ankara gazi hastanesinden. 200 lira hastane ücretleri 2000 lira da kullanılan silikon ve tıbbi gereçlere gidiyormuş.
Merhaba ameliyat oldunuz mu gazi de? Devamı gelmedi maceranınHerkese merhabalar göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı bu nedenle devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum , yaptıran arkadaşlarımızdan fiyat bilgisi almak istiyorum Ankara çapında.Yarın sabah Ankara gazi hastanesinde randevum var gelişmeleri de merak edenler için bu başlık altından yayınlayabilirim.
sanmıyorum sonuç değişmez yeter ki iyi bir doktor olsunmerhaba benim de göğüslerim küçük ve bütçem kısıtlı devlette ameliyat olsam daha uygun gibi ama fark eder mi sonuç sonradan?
canım dediğin gibiymiş zaten özelde doktor buldum Nebil Bozdoğan'a karar verdim 7 ekimde ameliyatım var çok şükür.sanmıyorum sonuç değişmez yeter ki iyi bir doktor olsun
ücreti ne kadar tuttu cnm :)canım dediğin gibiymiş zaten özelde doktor buldum Nebil Bozdoğan'a karar verdim 7 ekimde ameliyatım var çok şükür.
sağlık olsun canım benim için son 5 gün kararımı verdim :)ücreti ne kadar tuttu cnm :)
Geçmiş olsun nasılsın iyi geçti mi ameliyatın.canım dediğin gibiymiş zaten özelde doktor buldum Nebil Bozdoğan'a karar verdim 7 ekimde ameliyatım var çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?