Gelinlik Modelleri kızlar ani bir kararla bunu aldım =)

1- Bence gelinliğin çok güzellll.
2- Tam hayalimdeki gelinlik, sade şatafattan uzak, her zaman moda ve gayet şık.
3- Gelinliğini tarih belirlemeden almanın tek zorluğu onu saklarken pislenme olasılığı onun için güzelce asarak üstünü örterek sakla.
4- Keşke bunu almasaydım dememek için kesinlikle düğün gününe kadar açıp bakma (benden küçük bir tavsiye çünkü fikrin değişebiliyo)

Tüm yorumum bu kadar tek merak ettiğim neden gelinliğini nişanlın almadı? Hani adetler farklı farklı olabiliyo onun için sordum yanlış anlama. İnşallah o çok özel gününde mutlu mutlu giymek nasip etsin Allah.

canım malesef işte burada olmadığı için :2: çok özledim zaten o gelsinde isterse her şeyi ben alıyım zaten bana para gönderio öyle ihtiyacım olursa falan die bende biriktiriyorum onu hep diyorum gelinlik param die öyle oldu yani o görmesin zaten gelinliği aldığımı söyledim diyo gelin başın şöyle olsun böyle olsun her gün yeni bi model söylüyo çok komik geliyo ondan bunları duymakta bi de ben çok kararsız bir insanımdır kendiside erkek arkadaşım zaten alcan şimdi sonra vazgeççen bak ona göre iyi düşün dedi saklamakta artk bulcaz bi çaresini zaten kılıfta vercekler mayıs sonu gibi anca teslim alırım daraltmaya gitti hazır model ama bedeni kalmamış 1 beden daralcak sonra bakalım gelince boyuna bakılck muhtemelen onun içinde gidecek topuklu giymeyeceğim için giysem boyu olurda bakalm gelsin belli olck artık saklıycaz özenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…