- 4 Temmuz 2010
- 469
- 1
- 296
sen git o kadar dantel bak bak bak sonra git alakasız bir şey al ama dantellerde çok iyi olmadıktan sonra o kdar dandik duruyo ki ilk defa annemle gittim gelinlik bakmaya aldık çıktık çok sade Eki Görüntüle 398706 birebir aynısını bulamadım ama buna çok benzio belkide aynısı ama insandan insana üzerinde duruşu çok değişiyo beni tamamladığını düşünüyorum şatafatı süsü püsü sevmeyen bir insan olarak o kdr model denedim en son denedim bunu annem attım hepsini kafamdan kesinlikle seni yansıttı bu dedi aldık çıktık ortada düğün tarihi yok daha diyorum kendi kendime gelin güvey oldum
1- Bence gelinliğin çok güzellll.
2- Tam hayalimdeki gelinlik, sade şatafattan uzak, her zaman moda ve gayet şık.
3- Gelinliğini tarih belirlemeden almanın tek zorluğu onu saklarken pislenme olasılığı onun için güzelce asarak üstünü örterek sakla.
4- Keşke bunu almasaydım dememek için kesinlikle düğün gününe kadar açıp bakma (benden küçük bir tavsiye çünkü fikrin değişebiliyo)
Tüm yorumum bu kadar tek merak ettiğim neden gelinliğini nişanlın almadı? Hani adetler farklı farklı olabiliyo onun için sordum yanlış anlama. İnşallah o çok özel gününde mutlu mutlu giymek nasip etsin Allah.