• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar ani bir kararla bunu aldım =)

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
sen git o kadar dantel bak bak bak sonra git alakasız bir şey al ama dantellerde çok iyi olmadıktan sonra o kdar dandik duruyo ki ilk defa annemle gittim gelinlik bakmaya aldık çıktık çok sade $346.jpg birebir aynısını bulamadım ama buna çok benzio belkide aynısı ama insandan insana üzerinde duruşu çok değişiyo beni tamamladığını düşünüyorum şatafatı süsü püsü sevmeyen bir insan olarak o kdr model denedim en son denedim bunu annem attım hepsini kafamdan kesinlikle seni yansıttı bu dedi aldık çıktık :52::16: ortada düğün tarihi yok daha diyorum kendi kendime gelin güvey oldum :9:

tamam gayet güzel hatta üstüne biraz da taş falan işletirsen harika olur da hakkaten nişanlısındır umarım :)
yanii düğün tarihi falan olmadan kilo alıp verirsen falan nolcak

Allah Allah ben tarih belli olmadan gidip alsam hadı onu da gectım girsem baksam alsam cıksam

annem gelınlık tek basına mı alınır gelir bakarız burda beraberce kızım ne acelesi var tarıh bellı olsun derdi

ben size değil annenize şaştım doğrusu :) neyse hayırlı olsun :)

ya arkadaşlar erkek arkadaşım kaptan ve 6 aydır denizde o burdayken gün alamadık temmuzda geldiğinde gün alıcaz eylül civarına işte o nedenle günümüz belli değil:9: annemde biraz çatlaktır :9: yani nikah günü alamadığımızdan günümüz yok bende esprili olsun diye öyle diyorum :52:

gelinlik bakmak enteresan birşey gerçekten.. ben de dantel bakıp duruyorum ama sonra alakasız modeller beğeniyorum .. gelinlik ancak bakılınca karar verilir bence..

Güzelmiş :) Umarım çok güzel geçer düğünün evliliğin :)
bende asla taşlı almam falan dedim sonra üstü taşla kaplı aldım :):):)) o anki ruh halin değişik oluyo işte :d

ya arkadaşlar erkek arkadaşım kaptan ve 6 aydır denizde o burdayken gün alamadık temmuzda geldiğinde gün alıcaz eylül civarına işte o nedenle günümüz belli değil:9: annemde biraz çatlaktır :9: yani nikah günü alamadığımızdan günümüz yok bende esprili olsun diye öyle diyorum :52:

güzel tabi gelinlikte :)) profiline evli yazmışsın tatlım :)) kendini şimdiden alıştırıyormusun bence tadını çıkar bugünlerinin :)))))

güzel tabi gelinlikte :)) profiline evli yazmışsın tatlım :)) kendini şimdiden alıştırıyormusun bence tadını çıkar bugünlerinin :)))))

Hayırlı olsun sade güzel bir model.

Kızlar eşi kaptan olanlar eşlerini sadece yılda 2 kez mi görüyorlar?

yazmışımdır valla canım evli diye zaten göremiyorum ki tadını çıkartıcak pek bişi yok o yüzden asıl özlüyorum :43:
Güzelmiş :) Umarım çok güzel geçer düğünün evliliğin :)
bende asla taşlı almam falan dedim sonra üstü taşla kaplı aldım :):):)) o anki ruh halin değişik oluyo işte :d
aynen canım ya dantelleri deniyorum deniyorum içeme sinemedi hiç biri bir türlü kısmet

gelinlik bakmak enteresan birşey gerçekten.. ben de dantel bakıp duruyorum ama sonra alakasız modeller beğeniyorum .. gelinlik ancak bakılınca karar verilir bence..
aynen dediğin gibi canım kişiden kişiye üstte duruş inanılmaz farkediyo yani şaştım kaldım

sadece ve hos.. ınsallah gıymek nasıp olur :D
inşallah canım:9: :16:
Hayırlı olsun sade güzel bir model.

Kızlar eşi kaptan olanlar eşlerini sadece yılda 2 kez mi görüyorlar?
şöyle ki şirketten şirkete değişiyo çalışma koşulları ilk seferinde 6 ay kaldı 5.ayda türkiyeye geldi gemi görüştük :1: sonraki seferde sıfır gemi teslim alacaklardı ama teslim gecikti 2 ay boyunca çinde kaldılar tersaneye git gel fln 2 ayda denizde kaldı şirket gemi personelindeki türkleri çekti komple hintli personel yaptı sonra şimdi bu sefer ekimde gitti malesef denizcilerin hayat şartları zaten yeterince zorken yeni çıkacak olan yasada görev süreleri uzatılıyor yükselmek için bu yüzden o yasanın onu etkilememesi için gününü doldurup temmuzda inecek ve gemi dünya geneli çalışıyor bu sefer hiç türkiye denk gelmedi bırak türkiyeyi avrupa bile denk gelmedi onu geçtim nerdeyse hep güney yarım küredeydi işte ama türkiye içinde bi şirkette olsa daha kolay tabi de belli bi süre yurtdışında çalışması gerekiyor şu anki planlarımız için şimdi3.kaptan olduğu için de denizde kalma süresi uzun zaten 2seneye artık rahatlamış olucaz biraz sabır gerekiyo sadece canım yılda 2 kez görmüyorsun ama geldiğinde de çok uzun süre kalamıyor malesef maaş yatmıyor çünkü:19:

İnşallah giymek nasib olur..Açıkçası bana da ilginç geldi daha evlilik için gün almadan nişanlı bile değilken gelinlik almanız..Ben eski nişanlımdan nikaha 2 ay kala ayrılmıştım..

Ne demişler.."Gelin ata binmiş ya nasib demiş..."

İnşallah giymek nasib olur..Açıkçası bana da ilginç geldi daha evlilik için gün almadan nişanlı bile değilken gelinlik almanız..Ben eski nişanlımdan nikaha 2 ay kala ayrılmıştım..

Ne demişler.."Gelin ata binmiş ya nasib demiş..."

erkek arkadaşımın mesleği gereği zaman sıkıntımız çok fazla o kendiside dedi beğenirsen alabilirsin diye temmuzun kaçında gelir belli olmaz ama ekimde tekrar sefere çıkacak ki en geç ekim evimizi almıştık ama ulaşımı biraz sorun onu satıp başka ev alıcaz tabi bu arada hem müşteri hemde bizim evbulmamız lazım sonrasında eşyalar dı hazırlıklardı zaten onca ay denizde çalıştı nefes almadan bişiylerin peşinde koştursun istemiyorum bir yandan da yükselme sınavına girmesi lazım ona çalışması lazım ev belli olsa eşyalara bile başlıcam ben beğendiklerimi gösterdim ona ortak bir noktada buluştuk şehir dışı olsa yine bi derece idare edilir ama karada bile değil ki bu nedenle bana daha çok görev düşüyor ben onu yormadan nasıl şekilde yapabilirz diye düşünüyorum aileler tanıyo birbiriniz bizde beraberiz 3 senedir ki zaten birbirimizi 8 senedir tanıyoruz zaten nişan gelir gelmez yapılacak ondan sonrada biz resmi işleri halledip gün alıcaz geçen çıktıgı seferden erken dönünce planlarımız bozuldu bizimde yoksa geçen sefer nişanı yapcaktk bu sefere öyle çıkacaktı ama erken geldi ve 1 ay içinde tekrar çıkmak zorunda kaldı denize bu nedenle yapamadık bir şey i:42: sonuçta kısmet birazda nikah masasında da ayrılan bi çok kişi olmuştur 1 gün öncede

Son düzenleme:
erkek arkadaşımın mesleği gereği zaman sıkıntımız çok fazla o kendiside dedi beğenirsen alabilirsin diye temmuzun kaçında gelir belli olmaz ama ekimde tekrar sefere çıkacak ki en geç ekim evimizi almıştık ama ulaşımı biraz sorun onu satıp başka ev alıcaz tabi bu arada hem müşteri hemde bizim evbulmamız lazım sonrasında eşyalar dı hazırlıklardı zaten onca ay denizde çalıştı nefes almadan bişiylerin peşinde koştursun istemiyorum bir yandan da yükselme sınavına girmesi lazım ona çalışması lazım ev belli olsa eşyalara bile başlıcam ben beğendiklerimi gösterdim ona ortak bir noktada buluştuk şehir dışı olsa yine bi derece idare edilir ama karada bile değil ki bu nedenle bana daha çok görev düşüyor ben onu yormadan nasıl şekilde yapabilirz diye düşünüyorum aileler tanıyo birbiriniz bizde beraberiz 3 senedir ki zaten birbirimizi 8 senedir tanıyoruz zaten nişan gelir gelmez yapılacak ondan sonrada biz resmi işleri halledip gün alıcaz geçen çıktıgı seferden erken dönünce planlarımız bozuldu bizimde yoksa geçen sefer nişanı yapcaktk bu sefere öyle çıkacaktı ama erken geldi ve 1 ay içinde tekrar çıkmak zorunda kaldı denize bu nedenle yapamadık bir şey i:42: sonuçta kısmet birazda nikah masasında da ayrılan bi çok kişi olmuştur 1 gün öncede

Hayırlısı olsun inşallah.Mutluluklar dilerim:)

Back