erkek arkadaşımın mesleği gereği zaman sıkıntımız çok fazla o kendiside dedi beğenirsen alabilirsin diye temmuzun kaçında gelir belli olmaz ama ekimde tekrar sefere çıkacak ki en geç ekim evimizi almıştık ama ulaşımı biraz sorun onu satıp başka ev alıcaz tabi bu arada hem müşteri hemde bizim evbulmamız lazım sonrasında eşyalar dı hazırlıklardı zaten onca ay denizde çalıştı nefes almadan bişiylerin peşinde koştursun istemiyorum bir yandan da yükselme sınavına girmesi lazım ona çalışması lazım ev belli olsa eşyalara bile başlıcam ben beğendiklerimi gösterdim ona ortak bir noktada buluştuk şehir dışı olsa yine bi derece idare edilir ama karada bile değil ki bu nedenle bana daha çok görev düşüyor ben onu yormadan nasıl şekilde yapabilirz diye düşünüyorum aileler tanıyo birbiriniz bizde beraberiz 3 senedir ki zaten birbirimizi 8 senedir tanıyoruz zaten nişan gelir gelmez yapılacak ondan sonrada biz resmi işleri halledip gün alıcaz geçen çıktıgı seferden erken dönünce planlarımız bozuldu bizimde yoksa geçen sefer nişanı yapcaktk bu sefere öyle çıkacaktı ama erken geldi ve 1 ay içinde tekrar çıkmak zorunda kaldı denize bu nedenle yapamadık bir şey i
sonuçta kısmet birazda nikah masasında da ayrılan bi çok kişi olmuştur 1 gün öncede