Kızlar Ameliyata Gidiyorum

fiyat ve iz kalıp kalmama konusunda bilgi verirmisiniz rica etsem
Canım bana mu sordun? Ama ben yine de açıkliiim:KK66: koltukaltı kesisi ile oldum, bu yüzden 1 yıl sonra koltuk altındaki katlantı yerinde silikleşmiş beyaz incecik bir iz kalacak. ( hocanın ofisinde gösterdikleri öyleydi) hiç anlaşılmıyordu. Şnşallah benim de öyle olur. Bi de endeskopik cerrahi ile olduğu için ağrım da yok gibi, sadece baskı ve gerginlik. Ankara'da Dr. Volkan Tayfur . Bu gün 3. Günüm, çok rahatım ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. Umarım sıkıntı yaşamam ilerde. Hayırlı olsun kararınız.

Canım bana mu sordun? Ama ben yine de açıkliiim:KK66: koltukaltı kesisi ile oldum, bu yüzden 1 yıl sonra koltuk altındaki katlantı yerinde silikleşmiş beyaz incecik bir iz kalacak. ( hocanın ofisinde gösterdikleri öyleydi) hiç anlaşılmıyordu. Şnşallah benim de öyle olur. Bi de endeskopik cerrahi ile olduğu için ağrım da yok gibi, sadece baskı ve gerginlik. Ankara'da Dr. Volkan Tayfur . Bu gün 3. Günüm, çok rahatım ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. Umarım sıkıntı yaşamam ilerde. Hayırlı olsun kararınız.

çok geçmiş olsun tekrar umarım kolay atlatırsın. bende istiyorum aslında ama bi yandanda son çare bu olsun diyorum bilmiyorum :KK43:

Benim 6Buçuk tuttu.Özel hastanede.
Mrb bende ılsun hanıma olucam ekımde nasıl gectı amelıyat agrınız var mı hastane nasıl kasaltı mı konuldu ıldun hanıma olan bırılerının olması ıyı oluyor takıp edıyorum burdan sıze de cok gevmış olsun takıpteyım

Mrb bende ılsun hanıma olucam ekımde nasıl gectı amelıyat agrınız var mı hastane nasıl kasaltı mı konuldu ıldun hanıma olan bırılerının olması ıyı oluyor takıp edıyorum burdan sıze de cok gevmış olsun takıpteyım
teşekkür ederim.Agrı var biraz bide gerginlik hissi sargılardan sanırım.Ilsun hanım çok güleryüzlü çok iyi biri.Ameliyatlarında da başarılı.Kas altı konuldu.Daha tam göremedim sargılardan.Hastanede çalışanları da çok iyi.Bize çay getirdi şimdi hemşire hanım

Ay çok sevındım ben sımdıden heyecenlıyım ıkı dogum ve emzırme var bende bana kasustu dedı fakat ben endışelerımı soyleyınce kasaltı da olur sıze son ölçğmlerde netleştırırız dedı agrınız oyle dayanılmayacak gıbı degıl oyle mı benım yanımda eşim kalıcak refakatcı

Zor kismi atlattik sanirsam eve geciyoruz simdi.insallah yeni cicislerle mutlu hissederim kendimi.bi yerden baslamak lazimdi

Mrb agrınız azaldı mı boyutundan memnunmusunuz dırenlerınız var mı ben de bır olup atlatsam hayırlısıyla

11de aldi direnleri.Agrim da fazla yok.Agri degil zaten olan da hareket edince sizi sadece.Su an rahatim.bi tek gerginlik var.o daraltiyo.Fazla büyük istemiyodm zaten memnunum.Biraz iyileseyim atarim fotograf

11de aldi direnleri.Agrim da fazla yok.Agri degil zaten olan da hareket edince sizi sadece.Su an rahatim.bi tek gerginlik var.o daraltiyo.Fazla büyük istemiyodm zaten memnunum.Biraz iyileseyim atarim fotograf
Canim seninki damlamiydi,yuvarlakmi.fotolari atmani bekliyorum merakla :)

Cnm ben burdakı arkadaşların resımlerını gordum ıık başta hep ayrık ve yukarıda duruyorlar sonradan bırleşip yumuşuyolar ılk halıyle alakadı olmuyo hatta dr hanım bana telefonundan yaptıgı bır amelıyatın resımını gostermiştı ılk halıyle 3

X