- 22 Temmuz 2015
- 27
- 66
Benim meme onarimi yapılıyor sol göğsüme yarısı alınmıştı meme ca yüzünden. Ikinci Ameliyatim da herikisine de protez yerleştirilecek. Hayırlı olsun tekrar Darısı başımaNeden tek meme sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim meme onarimi yapılıyor sol göğsüme yarısı alınmıştı meme ca yüzünden. Ikinci Ameliyatim da herikisine de protez yerleştirilecek. Hayırlı olsun tekrar Darısı başımaNeden tek meme sizin
Canım bana mu sordun? Ama ben yine de açıkliiim koltukaltı kesisi ile oldum, bu yüzden 1 yıl sonra koltuk altındaki katlantı yerinde silikleşmiş beyaz incecik bir iz kalacak. ( hocanın ofisinde gösterdikleri öyleydi) hiç anlaşılmıyordu. Şnşallah benim de öyle olur. Bi de endeskopik cerrahi ile olduğu için ağrım da yok gibi, sadece baskı ve gerginlik. Ankara'da Dr. Volkan Tayfur . Bu gün 3. Günüm, çok rahatım ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. Umarım sıkıntı yaşamam ilerde. Hayırlı olsun kararınız.fiyat ve iz kalıp kalmama konusunda bilgi verirmisiniz rica etsem
Benim 6Buçuk tuttu.Özel hastanede.
Canım bana mu sordun? Ama ben yine de açıkliiim koltukaltı kesisi ile oldum, bu yüzden 1 yıl sonra koltuk altındaki katlantı yerinde silikleşmiş beyaz incecik bir iz kalacak. ( hocanın ofisinde gösterdikleri öyleydi) hiç anlaşılmıyordu. Şnşallah benim de öyle olur. Bi de endeskopik cerrahi ile olduğu için ağrım da yok gibi, sadece baskı ve gerginlik. Ankara'da Dr. Volkan Tayfur . Bu gün 3. Günüm, çok rahatım ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. Umarım sıkıntı yaşamam ilerde. Hayırlı olsun kararınız.
Mrb bende ılsun hanıma olucam ekımde nasıl gectı amelıyat agrınız var mı hastane nasıl kasaltı mı konuldu ıldun hanıma olan bırılerının olması ıyı oluyor takıp edıyorum burdan sıze de cok gevmış olsun takıpteyımBenim 6Buçuk tuttu.Özel hastanede.
teşekkür ederim.Agrı var biraz bide gerginlik hissi sargılardan sanırım.Ilsun hanım çok güleryüzlü çok iyi biri.Ameliyatlarında da başarılı.Kas altı konuldu.Daha tam göremedim sargılardan.Hastanede çalışanları da çok iyi.Bize çay getirdi şimdi hemşire hanımMrb bende ılsun hanıma olucam ekımde nasıl gectı amelıyat agrınız var mı hastane nasıl kasaltı mı konuldu ıldun hanıma olan bırılerının olması ıyı oluyor takıp edıyorum burdan sıze de cok gevmış olsun takıpteyım
Canım benim çok geçmiş olsun bende saatlerce yalnız kaldım refakatçim gece gelmişti Allah yardımcın olsun sonuçtan çok mutlu olursun inşallahOnu bilmiyorum işte.yarın sorarım.benim yanımda refakatçie yok
Canim seninki damlamiydi,yuvarlakmi.fotolari atmani bekliyorum merakla :)11de aldi direnleri.Agrim da fazla yok.Agri degil zaten olan da hareket edince sizi sadece.Su an rahatim.bi tek gerginlik var.o daraltiyo.Fazla büyük istemiyodm zaten memnunum.Biraz iyileseyim atarim fotograf