Kizlar ameliyat oncesi ve sonrasi resimlerimi koydum albume

bence gayet güzel. burnun büyük bir burun da değil zaten şiş hali bile.
ben zaten aşırı derecede küçültülmüş burunlardan pek hoşlanmıyorum gözlerdeki ifadeyi bile bozabiliyor çünkü.

Canim cok tesekkur erderim, begenmene sevindimopuyorumnanaktan

Esılacım bısı sormak ıstıyorum sende alcı cıktıktan sonra hıc yamukluk varmıydı?

canım çok güzel olmuş özelliklede ön profil süper başaralı yandanda güzel güle güle kullan tatlım

Esılacım bısı sormak ıstıyorum sende alcı cıktıktan sonra hıc yamukluk varmıydı?

Yamukluk vardi canim, sanki burnun ucunun bir tarafi yukari cekiyordu, hala azcik var, doktor sislikten oldugunu soyledi, insallah oyledir. Sende de var mi yamukluk?Hemen endiselenme daha cok taze seninki, belki sislikler inince gider.

Tatlım benım alcı henuz acılmadıda burun ucundan gordugum kadarıyla hafıf saga dogru cekıyo bı alcım acılsada ıcım rahatlasa ınsallah sıslıktendır.
Benım morlugumda sıslıgımde sol tarafımda daha cok ınsallah ondandır :)

su özel albüm yerine acık albüme koysanizda, yok beni ekle yok msn gibi cart curtlarla uğrastırılmasa cok sinir oluyorum bu duruma he...... kötükedihüso

Esilacim ne cok yakismis burnun oyle..zaten guzel kibar bir yuzun varmıs iyice belirginlesmis! cok begendim ben hem onden hem yandan gecmis olsun a.s.

Esılacım tek kelime ile baaaaaaaayıldım burnuna inşallah Allahım banada nasip eder böyle güzel burun

Esılacım tek kelime ile baaaaaaaayıldım burnuna inşallah Allahım banada nasip eder böyle güzel burun

Cok tesekkur ederim canim, burnuma baaaayilmana sevindimopuyorumnanaktan , ciddimisin canim, bana burnum cok buyukmus gibi geliyor. Boyle guzel yorumlar alinca, gercekten moralim yerine geliyorbayanssulusmile . Allahim sana benimkinde daha da guzel burun nasip etsin canim.:Saruboceq:

Bu güne kadar hiç bu kadar doğal görünen bir burun görmemiştim çok güzel olmuş bence doktorunuzun ellerine sağlık....:)

Cok tesekkur ederim canim, burnuma baaaayilmana sevindimopuyorumnanaktan , ciddimisin canim, bana burnum cok buyukmus gibi geliyor. Boyle guzel yorumlar alinca, gercekten moralim yerine geliyorbayanssulusmile . Allahim sana benimkinde daha da guzel burun nasip etsin canim.:Saruboceq:

Esilacım nekadar güzel kalplisin, teşekür ederim iyi dileklerin için...Burnun kesinlikle büyük değil daha şiş ondan canım biliyosun aramızda bizim bir hfta var geçen gün bandımı değiştirdi zühtü bey ama o kadar kocaman bir burun ki ama okadar belliki şişlikten olduğu ve geçicek...o yüzden biliyorum ve resimlerde de belli oluyor nekadar şiş olduğu canım senin bu burnun en az bir iki beden daha küçülecek emin ol nerden mi biliyorum, süpergrill başlık açmıştı şok şok bi burun bukadar mı değişir diye şişlikler yüzünden diye resmen burnu o zaman kocaman ama şimdi bi görsen muntazam ve küçülmüş, yani tam yüzüne göre... o yüzden seninkide küçülücek canım, bikere şekli çok güzel. ve yok büyük olmuş yok bilmem ne diyen insanlara bakma, çünkü herkesin burun iyiyleşmesi farklı, emin ol dahada küçülecek belki biraz zaman alacak ama sonra diyeceksin floransa çok haklıymış diyealkisalkisalkis

Bu güne kadar hiç bu kadar doğal görünen bir burun görmemiştim çok güzel olmuş bence doktorunuzun ellerine sağlık....:)

Bak görüyosun ne güzel yorumlar yapılmış esılacım, mernem arkadaşımız çok haklı...bi kere daha hayran oldum zühtü beyin eline ve bantlı olarak moral buldum burnunu görünce hem çoook güzel hemde çok doğal kesinlikle kimse estetik olduğunu anlamıyordur adım gibi eminim:sm_cool:

Esilacım nekadar güzel kalplisin, teşekür ederim iyi dileklerin için...Burnun kesinlikle büyük değil daha şiş ondan canım biliyosun aramızda bizim bir hfta var geçen gün bandımı değiştirdi zühtü bey ama o kadar kocaman bir burun ki ama okadar belliki şişlikten olduğu ve geçicek...o yüzden biliyorum ve resimlerde de belli oluyor nekadar şiş olduğu canım senin bu burnun en az bir iki beden daha küçülecek emin ol nerden mi biliyorum, süpergrill başlık açmıştı şok şok bi burun bukadar mı değişir diye şişlikler yüzünden diye resmen burnu o zaman kocaman ama şimdi bi görsen muntazam ve küçülmüş, yani tam yüzüne göre... o yüzden seninkide küçülücek canım, bikere şekli çok güzel. ve yok büyük olmuş yok bilmem ne diyen insanlara bakma, çünkü herkesin burun iyiyleşmesi farklı, emin ol dahada küçülecek belki biraz zaman alacak ama sonra diyeceksin floransa çok haklıymış diyealkisalkisalkis

Canim insallah dedigin gibi olur :Saruboceq:, $i$liktendir insallah yoksa bana gercekten buyuk gorunuyor, aynaya baktikça sinir oluyorum. Sen ve obur arkadaslarimin guzel yorumlari olmasa herhalde kafayi yerim sinirden.kafamçokkarıştı Gercekten sabir gerektiren bir sureç. Birde millet burnuma bakipta eski burnun zaten fena deildi, simdide fazla birsey deismemis deyince tam cildiriyorumdelikafadulden . Yaw benim eski burnum felaket kötuydu, nasil kiyasliya biliyorlar anlamiyorum:uhm: . Sen nasilsin floransa memnunmusun simdilik burnu$undan? Seninde resimlerini sabirsizlikla bekliyorum canim.

X