How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar alyans nasıl?

değişik bir model zevkler tartışılmaz ama üstündeki taşlar olmasa erkek yüzüğü gibi ama sen beğendiysen içine sindiyse kullanacak olan sensin:34:

Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu yüzüğü seçmedim etrafımdaki herkes çok beğendi ama ben vazgeçtim. Alttaki yüzüğü seçtim rose altın :)

$20140524_182655.jpg

Diğeri bana da kötü gelmemişti görüntü olarak, ama bunu da beğendim.. Mutlulukla takın :)

Mutluluklar dilerim. Yüzüğünüz gayet güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu yüzüğü seçmedim etrafımdaki herkes çok beğendi ama ben vazgeçtim. Alttaki yüzüğü seçtim rose altın :)

Eki Görüntüle 1202613

Bu diğerinden kesinlikle daha güzel. Güzel günlerde takın, hep mutlu alın. diğeri kabaydı bunun işlemeleri daha zarif ve rengi çok güzel.

Betulya .!.:
Onca kuyumcu gezdikten sonra beğendiğim tek model bu..Henüz karar vermedik nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada tektaş burdakini seçmeyeceğim sadece alyansın modelini göstermek için koydum.
Begenmedim cok koyu duruyor tektas yaninda daha alimli durmus okadar diyim tektasli altin yuzukler daha cok evlilige yakisani

bende çok kaba buldum.ikincisi daha güzel.birde kalın modeller kullanışlı olmuyo.8 milimlikler daha rahat.

Back