Kızlar alyans nasıl?

Onca kuyumcu gezdikten sonra beğendiğim tek model bu..Henüz karar vermedik nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada tektaş burdakini seçmeyeceğim sadece alyansın modelini göstermek için koydum.

Henuz karar vermedigi icin diyorum,
Pek alyansa benzemiyor daha cok süs icin takılan yuzuklere benziyor :44:

Aradaki bosluklar siyah gbi hani kalitesiz yuzuklerde kararma oluyor ya oyle duruyor aralardaki minik taslarda gelisi guzel dizildgi icnde kaliteli gorunmuor acikcasi bence baska modeller bak ve en onemli rengi parlak canli olsun mutlaka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence çok kaba duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onca kuyumcu gezdikten sonra beğendiğim tek model bu..Henüz karar vermedik nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada tektaş burdakini seçmeyeceğim sadece alyansın modelini göstermek için koydum.

Merhaba ben de henuz secmediginiz icin bu yorumu yapacagim yoksa insanlarin severek sectigi aldigi seylere kotu demek hic tarzim degildir. Ama henuz almadiginiz icin belki yorumumun bi faydasi olur diye yaziyorum.
Oncelikle yuzugun kullanilmamis oldugundan suphe ettim cunku bence bu yuzuk 4 sira tamtur bi alyansti ancak taslari dokulunce alyansi kuyumcuya yuzugun ilk sahibi satti ve kuyumcu bunu alyans diye satiyor. Cunku dikkatli bakarsan tas olan kisimlar da tas olmayan kisimlar da tas gelecek sekilde ve ayni yani gerisi dökülmüş gibi duruyor. Taslarin duzensiz olarak siralanmasi da bu hipotezimi destekliyor.
Diyelim ki urun kullanilmamis ve modeli bu ve siz bu urunu aldiniz disaridan bakan cogu kisi taslarinin dokuldugunu dusunecektir. İlk siz takmis olsaniz bile insanlar aaaa tamturunum taslari dokulmus diye dusunecektir.
Ek olarak bir arkadasin da dedigi gibi aralarinin siyah olmasi gumus hatta degersiz bir metal yuzukmus de kararmis gibi gorunmesine neden olmus.
Suan bu yuzugu alirsaniz ileride cok pisman olacaginiza eminim. Bu nedenle iyi dusunun derim.
Bu alyans sonucta omur boyu bi anisi olacak.
Mutlu gunler

Son düzenleme:

Yok yok modeli böyle yani sira sira taşlar dizili değil serpme gibi birsey yapmışlar yakindan incelendiğinde anlasiliyor çünkü taş takılan yerler biraz zedelenmis diger boşluklarda bir zedelenme yok..alyans gibi gorunmedigi fikrine katiliyorum ben farkli birsey istiyordum ondan siradan alyanslara hic bakmadim bile..kizlar düşünmemi sagladiniz tesekkurler

Adana'da oturuyorum dora alyansin mağazası yok malesef bayiligini yapan kuyumcu da yok..yoksa orda cok beğendiğim alyans var forumda bir arkadaş paylasmisti bayilmistim..sanırım o alyansi bir kuyumcuda yaptiracagiz artik

hımm anladım bir kuyumcuda yaptırmayı düşünüyorsanız etsy.com da müthiş modeller var onlardan birini seçebilirsiniz ben size bir kaç örnek atayım

Eki Görüntüle 1119269

bir de rustwedding.com da güzel modeller var bayaa :) meselaa

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ben de farklı birsey arıyorum işte :)

Yanında tektaşla pek hoş duracağını düşünmüyorum ama tek olarak çok hoş, bazı arkadaşlar kalitesiz göründüğünü söylemişler şaşırdım. Komple taşlı olmaktansa böyle serpme olması daha hoş bir detay olmuş. En güzeli gez dolaş içinde kalmayacak olan modeli al.

canım özür dilerim ama ben hiç beğenmedim emanet gibi duruyor hiç alyansa benzemiyor bence düz ve daha zarif modeller denemelisin

Canım arası boşluklu kullanılmıyor çok zor oluyo arasına toz kaçıyor ben tavsiye etmem ama senin zevkin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…