- Konu Sahibi KuzuAnneOluyor
-
Onca kuyumcu gezdikten sonra beğendiğim tek model bu..Henüz karar vermedik nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada tektaş burdakini seçmeyeceğim sadece alyansın modelini göstermek için koydum.
Onca kuyumcu gezdikten sonra beğendiğim tek model bu..Henüz karar vermedik nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada tektaş burdakini seçmeyeceğim sadece alyansın modelini göstermek için koydum.
Merhaba ben de henuz secmediginiz icin bu yorumu yapacagim yoksa insanlarin severek sectigi aldigi seylere kotu demek hic tarzim degildir. Ama henuz almadiginiz icin belki yorumumun bi faydasi olur diye yaziyorum.
Oncelikle yuzugun kullanilmamis oldugundan suphe ettim cunku bence bu yuzuk 4 sira tamtur bi alyansti ancak taslari dokulunce alyansi kuyumcuya yuzugun ilk sahibi satti ve kuyumcu bunu alyans diye satiyor. Cunku dikkatli bakarsan tas olan kisimlar da tas olmayan kisimlar da tas gelecek sekilde ve ayni yani gerisi dökülmüş gibi duruyor. Taslarin duzensiz olarak siralanmasi da bu hipotezimi destekliyor.
Diyelim ki urun kullanilmamis ve modeli bu ve siz bu urunu aldiniz disaridan bakan cogu kisi taslarinin dokuldugunu dusunecektir. İlk siz takmis olsaniz bile insanlar aaaa tamturunum taslari dokulmus diye dusunecektir.
Ek olarak bir arkadasin da dedigi gibi aralarinin siyah olmasi gumus hatta degersiz bir metal yuzukmus de kararmis gibi gorunmesine neden olmus.
Suan bu yuzugu alirsaniz ileride cok pisman olacaginiza eminim. Bu nedenle iyi dusunun derim.
Bu alyans sonucta omur boyu bi anisi olacak.
Mutlu gunler
Henuz karar vermedigi icin diyorum,
Pek alyansa benzemiyor daha cok süs icin takılan yuzuklere benziyor :44:
Ben beğendim şahsen, değişik geldi gözüme.
Farklı model arayışına girince bu karşımıza çıktı..yorumun icin tesekkur ederim dikkate alacagim:)
Dora alyansta farklı modeller oluyor oraya baktınız mı
Adana'da oturuyorum dora alyansin mağazası yok malesef bayiligini yapan kuyumcu da yok..yoksa orda cok beğendiğim alyans var forumda bir arkadaş paylasmisti bayilmistim..sanırım o alyansi bir kuyumcuda yaptiracagiz artik
hımm anladım bir kuyumcuda yaptırmayı düşünüyorsanız etsy.com da müthiş modeller var onlardan birini seçebilirsiniz ben size bir kaç örnek atayım
Eki Görüntüle 1119269
bir de rustwedding.com da güzel modeller var bayaa :) meselaa
Eki Görüntüle 1119278
Bu ikisine bayıldıımmm :)
Hemen siteleri inceliyorumm..ama yaptırmak da riskli değil mi ya istediğim gibi olmazsa?
Teşekkür ederim ben de farklı birsey arıyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?