- 25 Şubat 2014
- 175
- 55
- 38
- 34
- Konu Sahibi KuzuAnneOluyor
-
Gümüş mü? İlk kez gördüm bu alyansı ve çok hoş.
Tam alyans gibi durmuyo ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben anlamam alyanstan ama boyle bosluklu oldugunda aralarinin kirlendigini soyluyor kullanan arkadaslar
Pek alyansa benzemiyor. Baska modellerde var mi
Valla bende beğenmedim. Çok daha şık ve değişik alyanslar var biraz daha bakın bence.
Evet ben de onu düşündüm arasi kirlenir mi diye ama düz modellerden de secemedim ki
Zevklet tartsilmaz ama hic alyans gbi drmuyorrr.mesela bn sade ince zarif vi alyans terch edrdm.tabi takck olan szsiniz gule gule takin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla canım ne yalan söliyim bende beğenmedim.alyans gibi durmuyor.çok kaba.bende ince kibar tercih edenlerdenim...artı tektaş yanına hiç yakışmamış.kusura bakma lütfen yinede karar senin :))
kusura bakma canım ama pek beğenmedim ya parmakların çok güzel aslında biraz daha zarif bi model bakarsan çok yakışır eminim
bu emanet gibi durmuş biraz kaba gözüküyo hem tektaşla pek bi uyum içinde değil gibi geldi bana
Canim beğendiğn alyans su anda hosuna gitse bile sonraları hic begenmeyeceksin.. Sana tavsiyem altınbaş tan bak birde ; ben oradan aldim envayi çeşit alyansvar oözel koleksiyonlar falanda var zevkine gore bi alyans bulacagina eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?