kızlar alyans modeli nasıl sizce??

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
103
34
Kırmızı altın istiyodum ama sonra bu model her ikisine de uyumlu olur diye sıcak baktım.. Sizce nasıl,yoksa sade kırmızı altın mı alsam

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    163,5 KB · Görüntüleme: 345
Model guzel ancak canli canli görüp parmaginda denemeden almani tavsiye etmem. Markayi daha once duymadim o yüzden yorum yapamayacagim. Ama dedigim gibi model ve renk guzel. Hayirli olsun simdiden
kuyumcularda kırmızı altın pek yok,olanlar da hep klasik eski modeller gibi geldi.. Umarım göründügü gibi gelir ,teşekkür ederim :)

Bence internetten almayın modeli gösterince kuyumcularda yapıyo sipariş üzerine aklınızda bulunsun

Bi de internet sitesinden alıcaz,sizce güvenilir midir? İlk defa denicez de... Glamira markası
Ben de Glamira'ya çok baktım alyans alacakken, ancak birkaç olumsuz yorum okudum bir de elimde görmeden almak istemedim sonradan, çünkü aslında pek bir esprisi yok gibi görünen bir şey elde çok iyi durabiliyor, ya da çok şık dediğin şey senin elinde olmayabiliyor filan. Bir de her ne kadar büyük firma da olsa söz konusu alyans olup kişiselleştireceğin bir ürün olacağı için -isim filan da yazılacaksa- çoğu yer iade kapsamından çıkartıyor. Konuyu yeni gördüm bilmiyorum belki de çoktan almışsındır ama belki başkalarına da faydalı olur diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…