- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuyumcularda kırmızı altın pek yok,olanlar da hep klasik eski modeller gibi geldi.. Umarım göründügü gibi gelir ,teşekkür ederim :)Model guzel ancak canli canli görüp parmaginda denemeden almani tavsiye etmem. Markayi daha once duymadim o yüzden yorum yapamayacagim. Ama dedigim gibi model ve renk guzel. Hayirli olsun simdiden
Glamira dunyaca unlu bi marka ben de bi yuzuk almistim ama maalesef yuzuk cizikler icin de geldi isciligi berbatti aklinda olsun. Yoksa beğendiğin model güzel bence.Bi de internet sitesinden alıcaz,sizce güvenilir midir? İlk defa denicez de... Glamira markası
peki iade ya da değişimde sorun çıkardılar mıGlamira dunyaca unlu bi marka ben de bi yuzuk almistim ama maalesef yuzuk cizikler icin de geldi isciligi berbatti aklinda olsun. Yoksa beğendiğin model güzel bence.
İade ve değişim yöntemiyle uğraşmadım ama sorun çıkarmazlar diye umuyorum çünkü büyük bir firma.peki iade ya da değişimde sorun çıkardılar mı
Ben de Glamira'ya çok baktım alyans alacakken, ancak birkaç olumsuz yorum okudum bir de elimde görmeden almak istemedim sonradan, çünkü aslında pek bir esprisi yok gibi görünen bir şey elde çok iyi durabiliyor, ya da çok şık dediğin şey senin elinde olmayabiliyor filan. Bir de her ne kadar büyük firma da olsa söz konusu alyans olup kişiselleştireceğin bir ürün olacağı için -isim filan da yazılacaksa- çoğu yer iade kapsamından çıkartıyor. Konuyu yeni gördüm bilmiyorum belki de çoktan almışsındır ama belki başkalarına da faydalı olur diye yazmak istedim.Bi de internet sitesinden alıcaz,sizce güvenilir midir? İlk defa denicez de... Glamira markası
bence çok hoş. sade ve şıkKırmızı altın istiyodum ama sonra bu model her ikisine de uyumlu olur diye sıcak baktım.. Sizce nasıl,yoksa sade kırmızı altın mı alsam