- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Canım benim bata 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkmıştı.Kızlar Allah Rızası icin bana da yardımcı olurmusunuz ? Adetime daha 7 8 gün var son 1 haftadır göğsümde şişme ve Kasıklarda kramp var kan testim böyle çıktı aranızda varmı beta böyle çıkıp sonradan yükselen
Peki tekrar test yaptırdınız mı sonuç ne oldu ?Canım benim bata 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkmıştı.
Adetim 4 gün geçtikten sonra yaptım 649.57 çıkmıştı.Peki tekrar test yaptırdınız mı sonuç ne oldu ?
Negatif olma ihtimali mi yüksek ayni 0,25 çok mu dusuk kusura bakmayın ilk gebelik bilmiyorum çok
Amin Allah Razı olsun5 altı deger gebelik yok anlamına gelir değeriniz sıfırlarda. Biraz daha bekleyin.. adetinizin gecmesini en azından adet gününüzü bekleyin stress yapmayın Allahım en kısa zamanda nasip etsin saglıkla:)
Yapmadım hiç acıkcası ama belirtilerim varŞuanki sonuç negatif
Sakin ol :)
Ovulasyon testi yapıyormusun?
Yapmadım hiç acıkcası ama belirtilerim var
Peapple diye programdan takip ediyorum yumurtlama zamanımı doğru bi program arkadaslarımda kullanıyorBu ay olmasa dahi diğer aya ovulasyon testi yapabilirsin
Yumurtlama zamanını bilmiş olursun ve gebelik şansın yükselir canım
Peapple diye programdan takip ediyorum yumurtlama zamanımı doğru bi program arkadaslarımda kullanıyor
Peapple diye programdan takip ediyorum yumurtlama zamanımı doğru bi program arkadaslarımda kullanıyor
Evet denemek lazım ben bi daha test yapıp sonra denicemBen de takvim kullanıyorum ama bu ay iki gün geç yumurtladım
Gecen mayısta 2 gün erken
Takvim standart veri gösterir
Senin yumurtların keyfini bilmez :)
Mesela bak benim her ay 15. Gün silik olan ovulasyon testim bu ay 16. Gün pik halde
Evet denemek lazım ben bi daha test yapıp sonra denicem
Tamam çok çok teşekkür ediyorumAdet olmazsın inşallah ama olursan da ovulasyon yap yardımcı oluruz sana yorumlarız beraber
Ovulasyon testi ile hamile kalanlar yaz başarılı sonuçları görürsün kk da
Cnm hamile değilsn maalesef. Ama adetine çok varms belki yeni dölleniyor olabilir. Adetin gectikten snra yapmalısın bnceNegatif olma ihtimali mi yüksek ayni 0,25 çok mu dusuk kusura bakmayın ilk gebelik bilmiyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?