KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIMCI OLUN

Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
908
103
Kızlar Allah Rızası icin bana da yardımcı olurmusunuz ? Adetime daha 7 8 gün var son 1 haftadır göğsümde şişme ve Kasıklarda kramp var kan testim böyle çıktı aranızda varmı beta böyle çıkıp sonradan yükselen

Eklentiler

• D1ABA13E-C672-4314-8D83-4C6CB95F9A61.jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 132
Canım benim bata 10 gün kala beta hcg 1.20 çıkmıştı.

Blastokist dediğimiz yani döllenmiş yumurta rahme yerleşir yerleşmez hcg salınmaya başlar
8 kala yerleşmemiş olabilir henüz
Hatta yarın sabah yerleşse bugün sonuç alamazdınız zaten
Tavsiyem iki gün sonra idrar testi

bir umut olabilir mi acaba çok merak ediyorum doktora da gösteremedim 0,25 çok mu dusuj ki

Negatif olma ihtimali mi yüksek ayni 0,25 çok mu dusuk kusura bakmayın ilk gebelik bilmiyorum çok

5 altı deger gebelik yok anlamına gelir değeriniz sıfırlarda. Biraz daha bekleyin.. adetinizin gecmesini en azından adet gününüzü bekleyin stress yapmayın Allahım en kısa zamanda nasip etsin saglıkla:)

Peapple diye programdan takip ediyorum yumurtlama zamanımı doğru bi program arkadaslarımda kullanıyor

Ben de takvim kullanıyorum ama bu ay iki gün geç yumurtladım
Gecen mayısta 2 gün erken
Takvim standart veri gösterir
Senin yumurtların keyfini bilmez :)
Mesela bak benim her ay 15. Gün silik olan ovulasyon testim bu ay 16. Gün pik halde

Eklentiler

• 578BAD25-6EBE-4172-B3CE-0CCAF6FEAEEB.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 64
Evet denemek lazım ben bi daha test yapıp sonra denicem

Evet denemek lazım ben bi daha test yapıp sonra denicem

Adet olmazsın inşallah ama olursan da ovulasyon yap yardımcı oluruz sana yorumlarız beraber
Ovulasyon testi ile hamile kalanlar yaz başarılı sonuçları görürsün kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…