• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar allah aşkına yardımmmmm kimyasal mı?????

esrasill

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
213
56
13
30
Beta hcg değerlerim aşşağıda son değerde %60 bile artmamış. Böyle olup yükseken varmıydı, yoksa herkes kimyasal mı oldu nolur yardım edin

5.gün : 20,20

7.gün : 72

9.gün : 200

11.gün : 423

13.gün : 591

çok korkuyorum başlarda çok düzenliydi artış bugün çok düşük artış geldi. Çok korkuyorum
benim de kimyasal da bu kadar artmamıştı 40 a kadar yükselip düşmüştü. inşallah kimyasal degildir. aynı saatlerde mi verdiniz

Benim sürekli düştü canım sende düşme yok korkma sakin kalmaya çalış 🤲🏻

benim de kimyasal da bu kadar artmamıştı 40 a kadar yükselip düşmüştü. inşallah kimyasal degildir. aynı saatlerde mi verdiniz
Evet hep aynı saat aynı hastanede verdim. Bir tek bugün böyle düşük artış oldu. Acaba giderek düşecek mi ddiye çok çok çok korkuyorum

Beta hcg değerlerim aşşağıda son değerde %60 bile artmamış. Böyle olup yükseken varmıydı, yoksa herkes kimyasal mı oldu nolur yardım edin

5.gün : 20,20

7.gün : 72

9.gün : 200

11.gün : 423

13.gün : 591
Bence gayet normal yükseliyor kimyasal gebeliklerde genelde düşüş yaşanıyor zaten bence içinizi ferah tutun ve güzel bebişinize odaklanın 🥰🥰💕💕

Bence gayet normal yükseliyor kimyasal gebeliklerde genelde düşüş yaşanıyor zaten bence içinizi ferah tutun ve güzel bebişinize odaklanın 🥰🥰💕💕
Her iki günde minimun %60 artış bekleniyor sağlıklı gebelikte, benim 700 olması gerekirken 591 çıktı bu yüzden endişelenmem :(

Her iki günde minimun %60 artış bekleniyor sağlıklı gebelikte, benim 700 olması gerekirken 591 çıktı bu yüzden endişelenmem :KK43:
Zaten sürekli 2 kat artarak ilerlemiş sağlıklı bir gebeliğin 2.haftasında minimum beta hcg 500 gösteriliyor zaten bence gayet normal stress yapmayın ☺️

Zaten sürekli 2 kat artarak ilerlemiş sağlıklı bir gebeliğin 2.haftasında minimum beta hcg 500 gösteriliyor zaten bence gayet normal stress yapmayın ☺️
İşte sorun orda zaten. Hep 2 kat arttı ama bu sefer olması gereken kadar bile artmadı. Bugün %60 ile 700 olması gerekiyordu :(

Neden bu kadar test yaptırdınız ilk testte iki kat artış olmuş zaten sonrasına bakılmıyor genelde biraz daha sabırla kese görmeyi bekleyin bence stres yapmayın umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🤍

Benim ilk kan testim 9. Gün istenmişti. Ben dayanamayıp 5. Gün pozitifi görmüştüm.
Neden bu kadar test yaptırdınız ilk testte iki kat artış olmuş zaten sonrasına bakılmıyor genelde biraz daha sabırla kese görmeyi bekleyin bence stres yapmayın umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🤍

İşte sorun orda zaten. Hep 2 kat arttı ama bu sefer olması gereken kadar bile artmadı. Bugün %60 ile 700 olması gerekiyordu :KK43:
Tamam ama sürekli bir yavaş artış yok sizde kişiden kişiye göre değişiyor beta hcg değerleri inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi ❤️

Back