Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk değerlerin gayet güzel bnde tüp bebekle iki kez ki yasal yaşadım ama hiç bu kadar yükselmemişti bence bekle
Canım ilk değerlerin gayet güzel bnde tüp bebekle iki kez ki yasal yaşadım ama hiç bu kadar yükselmemişti bence bekle
Kanaman varmı canımçok korkuyorum başlarda çok düzenliydi artış bugün çok düşük artış geldi. Çok korkuyorum
benim de kimyasal da bu kadar artmamıştı 40 a kadar yükselip düşmüştü. inşallah kimyasal degildir. aynı saatlerde mi verdinizçok korkuyorum başlarda çok düzenliydi artış bugün çok düşük artış geldi. Çok korkuyorum
Hayır kanama yok. Ama kalbim duracak içimdeki hissi korkuyu sizlerden başka kimse anlamazKanaman varmı canım
Evet hep aynı saat aynı hastanede verdim. Bir tek bugün böyle düşük artış oldu. Acaba giderek düşecek mi ddiye çok çok çok korkuyorumbenim de kimyasal da bu kadar artmamıştı 40 a kadar yükselip düşmüştü. inşallah kimyasal degildir. aynı saatlerde mi verdiniz
cok haklısın korkmakta inşallah bebegin sağlıklıdır canımEvet hep aynı saat aynı hastanede verdim. Bir tek bugün böyle düşük artış oldu. Acaba giderek düşecek mi ddiye çok çok çok korkuyorum
Bence gayet normal yükseliyor kimyasal gebeliklerde genelde düşüş yaşanıyor zaten bence içinizi ferah tutun ve güzel bebişinize odaklanınBeta hcg değerlerim aşşağıda son değerde %60 bile artmamış. Böyle olup yükseken varmıydı, yoksa herkes kimyasal mı oldu nolur yardım edin
5.gün : 20,20
7.gün : 72
9.gün : 200
11.gün : 423
13.gün : 591
Her iki günde minimun %60 artış bekleniyor sağlıklı gebelikte, benim 700 olması gerekirken 591 çıktı bu yüzden endişelenmemBence gayet normal yükseliyor kimyasal gebeliklerde genelde düşüş yaşanıyor zaten bence içinizi ferah tutun ve güzel bebişinize odaklanın![]()
Allahım inşallah öyle olur yalvarırım dualarınızda banada yer verinKorkma canım benim sağlıkla ilerler ve bebeğini kucağına alırsın inşallah![]()
Zaten sürekli 2 kat artarak ilerlemiş sağlıklı bir gebeliğin 2.haftasında minimum beta hcg 500 gösteriliyor zaten bence gayet normal stress yapmayınHer iki günde minimun %60 artış bekleniyor sağlıklı gebelikte, benim 700 olması gerekirken 591 çıktı bu yüzden endişelenmem![]()
İşte sorun orda zaten. Hep 2 kat arttı ama bu sefer olması gereken kadar bile artmadı. Bugün %60 ile 700 olması gerekiyorduZaten sürekli 2 kat artarak ilerlemiş sağlıklı bir gebeliğin 2.haftasında minimum beta hcg 500 gösteriliyor zaten bence gayet normal stress yapmayın![]()
Neden bu kadar test yaptırdınız ilk testte iki kat artış olmuş zaten sonrasına bakılmıyor genelde biraz daha sabırla kese görmeyi bekleyin bence stres yapmayın umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz![]()
Tamam ama sürekli bir yavaş artış yok sizde kişiden kişiye göre değişiyor beta hcg değerleri inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğiniziİşte sorun orda zaten. Hep 2 kat arttı ama bu sefer olması gereken kadar bile artmadı. Bugün %60 ile 700 olması gerekiyordu![]()
İnşallah dediğiniz gibi olur, allah razı olsun rabbim isteyen herkese yaşatsınTamam ama sürekli bir yavaş artış yok sizde kişiden kişiye göre değişiyor beta hcg değerleri inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi![]()