kızlar allah aşkına evinizi nasıl düzenli ve temiz tutuyorsunuz???

Benim temizlik anlayisim aklima banyo temizlemek geliyor bir hışım oldugum yerden kalkiyorum temizleyip geri oturuyorum.
Ama haftanin bir gunu evi oldugu gibi temizleme anlayisim yoktur.
O an neyden rahatsiz olduysam orayi temizler ve duzenlerim.

Sabah beni bekleyen işler :

1.yataklar toplanacak
2.çocuklar duyurulacak
3.ev dip köşe silinip süpürülecek
4.çocuk odasına ekstra Önem verilip iyice toparlanacak çünkü oğluşumun yeni yatağı gelecek
5.bir dünya ütü yapılacak
6. Çocuklarla etkinlik yapılacak
7. Iftara Kapağı kaynanaya atabilirsem atılacak yoksa yemek yapılacak :KK14:

Çok zor oluyor ama robotlaştım artık.Eşşek gibi çalıştırıldığım bir kurumda haftasonları da dahil toplamda 6 günlük (08.00-18.30 mesaim var) çalışma periyodu ve bunlar görmezden gelinerek benden beklenen davetlere katılma sosyal olma durumları vs...
Üstüne üstlük eşim çok dağınık biri,öyle ki içtiği suyun şişesi ayrı yerde şişenin kapağı ayrı yerde bardak alakasız bir yerdedir genellikle.Zamanla alıştım napayım mutfağı salonu oturma odasını toplamadan oturup rahatça çay bile içemiyorum:KK42::KK42::KK42::KK42:

Çamaşır suyu istediğimde eşimin söylediği " napıyon sen, içiyon mu bunları" bitiyor hemen, elde değil.

:KK70:
biz holanda sinirinda oturuyoruz, orda sari siselerde var (buralardakiler bilirler) ama nasil temizliyor annemler her gittiginde alirlar bir iki kasa
camasir suyu kacakciligi yapiyoruz bildigin :KK52:

1.yataklar toplanacak
2.çocuklar duyurulacak
4.çocuk odasına ekstra Önem verilip iyice toparlanacak çünkü oğluşumun yeni yatağı gelecek
ben bunları 1 haftaya yayardım yaa:KK48:

:KK70:
biz holanda sinirinda oturuyoruz, orda sari siselerde var (buralardakiler bilirler) ama nasil temizliyor annemler her gittiginde alirlar bir iki kasa
camasir suyu kacakciligi yapiyoruz bildigin :KK52:
Sarı şişe? Ahhh ben nasıl bilemem bunu:KK43:
Ne kadar çok gidiyor çamaşır suyu. Yavru çiş Eğitimine başladı, dök çamasır suyunu klozete :KK43: yatırım yapıyoruz.

Sarı şişe? Ahhh ben nasıl bilemem bunu:KK43:
Ne kadar çok gidiyor çamaşır suyu. Yavru çiş Eğitimine başladı, dök çamasır suyunu klozete :KK43: yatırım yapıyoruz.

sendemi yakinlardansin yoksa? tavsiye ederim vallah hemde cok uygun
cevreye zarar veriyor iste onun icin dozunda kullanmaya calisiyorum

1.yataklar toplanacak
2.çocuklar duyurulacak

Bir kere böyle bayram temizliği yaptım ama öyle ki yaptığım liste de. Şu odanın perdesi yıkanır ken şu camları sil diye sıralama vardı. O 2 sayfalık liste yi gelip gidip çizdim. Her çizik de bir sevinçle yenisine başladım. 3 günde yaparım dediğim iş 1 güne sığdı akşama da baklavamı yaptım. Ben çok pis gaza geldim bir yandan da liste yapayım şimdi.

Takma kafana gülüm boşveeeeeer...
(Diyene bak :KK70: bende bekarım evde 5 kişiyiz bu işin sırrı her dakka toplamak canım her saniye toplamak ben mesela bu ramazan salmış durumdayım tatil yapıyom :KK53:)

X