Son ikidir bu konuyla ilgili yazilar yazdi,. Erkek Arkadasimla ilgili Yani. 3 Gundur tam Bir Kaos Hep Kavga Gurultu. Evet kavga Benim Ufak Bi Tribimden basladi Ama 3 gun surdu. Eskiden Bir Sorun Olunca Asla pes Etmeden Cozmeye Calisan Adam Isi Yokusa Surdu Acikcasi. Ve Bu Da Beni Sinirlendirdi Ve Hep Kavga Gurultu. Dun aksam Tartisiuoruz Beyfendinin Annesi Facedeydi Annesi Beni Cok Sever. Annesi Sordu Ne Oluyo diye Sevgilime Hemen Basladi Anlatmaya Sikayete Beni. Sonra brnim Face girip Nasilsiniz Yazdi Annesine Ve Konu Konuyu acti. Ben erkek Arkadasima Kendi Facenden diyorum Ki Sen Ne Yapmaya Calisiyosun Allah Kerim Diyorum O Bunu Kopyalayip Annesine Yolluyor Bakmelisa Ne Diyor Anne Diye. Sonra yine Ben Birsey Yazdim Ona Annesine Kopyaladi Direk. Ben De Tepem Atti Kuzenim Vardi Facede. Dedim Kuzen Herkes Ailesinden birine birsey Anlatiuor Bak Ne oldu Dedim Bunu Da aldi Anndsine yolladi Anne Bak ne Diyor Kuzeninr Diye Dusunun. Sonra Hep Beni Aramalar Telefonu Ac Konuscaz cozucez Olaui Ve Ben De Acmadim Uyudum Sabah Gelcem Yanina Demisti Adam 12de Kalkti. Face Sifresini Hotmailleri Kaldirdi Hepsini. Ben Dersteydim Agladim Dersin Sonunda. Sonra Geldi Birbirimize Hep Hakaret resmen ve Her Sozumu Annesine Yaziyor Mesajla Ariyor Kudurttu Beni. Ben Ona Piclik Bu Demistim Annesine Bak Picmisim Brn Diyor tabi Kadin Sokta Yani Resmen Rezil Etti Beni. Sonra Geliyonbarismak Icin Konusmaya Boyle Bir Sey Olur Mu. Yemek Yiyoduk Elini Masaya Vurdu. Yan Masadakilrr Bize Bakti. Sonra Bunun Isine Gelmedi Sozlerim Gitti Kalkip. Kizlar Diye Siz kari Kocamisiniz Diye Sordu Bu Nasil Bir Sey Dediler. Ve Eve Gidiyodum Pesimden Geldi. Konuscaz Cozucez Diye. Ama Kavgadan Baska Birsey Olmadi. Resmen tam Bir Cocukluk. Sonra Birseyler Oldu Baristik. Ama Ben Dogrumu Yaptim Yanlismi Soyleyin Cok Sevdigimden Ayrilamiyorum..