• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar aklimi basima toplamama yardim edin.

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Son ikidir bu konuyla ilgili yazilar yazdi,. Erkek Arkadasimla ilgili Yani. 3 Gundur tam Bir Kaos Hep Kavga Gurultu. Evet kavga Benim Ufak Bi Tribimden basladi Ama 3 gun surdu. Eskiden Bir Sorun Olunca Asla pes Etmeden Cozmeye Calisan Adam Isi Yokusa Surdu Acikcasi. Ve Bu Da Beni Sinirlendirdi Ve Hep Kavga Gurultu. Dun aksam Tartisiuoruz Beyfendinin Annesi Facedeydi Annesi Beni Cok Sever. Annesi Sordu Ne Oluyo diye Sevgilime Hemen Basladi Anlatmaya Sikayete Beni. Sonra brnim Face girip Nasilsiniz Yazdi Annesine Ve Konu Konuyu acti. Ben erkek Arkadasima Kendi Facenden diyorum Ki Sen Ne Yapmaya Calisiyosun Allah Kerim Diyorum O Bunu Kopyalayip Annesine Yolluyor Bakmelisa Ne Diyor Anne Diye. Sonra yine Ben Birsey Yazdim Ona Annesine Kopyaladi Direk. Ben De Tepem Atti Kuzenim Vardi Facede. Dedim Kuzen Herkes Ailesinden birine birsey Anlatiuor Bak Ne oldu Dedim Bunu Da aldi Anndsine yolladi Anne Bak ne Diyor Kuzeninr Diye Dusunun. Sonra Hep Beni Aramalar Telefonu Ac Konuscaz cozucez Olaui Ve Ben De Acmadim Uyudum Sabah Gelcem Yanina Demisti Adam 12de Kalkti. Face Sifresini Hotmailleri Kaldirdi Hepsini. Ben Dersteydim Agladim Dersin Sonunda. Sonra Geldi Birbirimize Hep Hakaret resmen ve Her Sozumu Annesine Yaziyor Mesajla Ariyor Kudurttu Beni. Ben Ona Piclik Bu Demistim Annesine Bak Picmisim Brn Diyor tabi Kadin Sokta Yani Resmen Rezil Etti Beni. Sonra Geliyonbarismak Icin Konusmaya Boyle Bir Sey Olur Mu. Yemek Yiyoduk Elini Masaya Vurdu. Yan Masadakilrr Bize Bakti. Sonra Bunun Isine Gelmedi Sozlerim Gitti Kalkip. Kizlar Diye Siz kari Kocamisiniz Diye Sordu Bu Nasil Bir Sey Dediler. Ve Eve Gidiyodum Pesimden Geldi. Konuscaz Cozucez Diye. Ama Kavgadan Baska Birsey Olmadi. Resmen tam Bir Cocukluk. Sonra Birseyler Oldu Baristik. Ama Ben Dogrumu Yaptim Yanlismi Soyleyin Cok Sevdigimden Ayrilamiyorum..

Son ikidir bu konuyla ilgili yazilar yazdi,. Erkek Arkadasimla ilgili Yani. 3 Gundur tam Bir Kaos Hep Kavga Gurultu. Evet kavga Benim Ufak Bi Tribimden basladi Ama 3 gun surdu. Eskiden Bir Sorun Olunca Asla pes Etmeden Cozmeye Calisan Adam Isi Yokusa Surdu Acikcasi. Ve Bu Da Beni Sinirlendirdi Ve Hep Kavga Gurultu. Dun aksam Tartisiuoruz Beyfendinin Annesi Facedeydi Annesi Beni Cok Sever. Annesi Sordu Ne Oluyo diye Sevgilime Hemen Basladi Anlatmaya Sikayete Beni. Sonra brnim Face girip Nasilsiniz Yazdi Annesine Ve Konu Konuyu acti. Ben erkek Arkadasima Kendi Facenden diyorum Ki Sen Ne Yapmaya Calisiyosun Allah Kerim Diyorum O Bunu Kopyalayip Annesine Yolluyor Bakmelisa Ne Diyor Anne Diye. Sonra yine Ben Birsey Yazdim Ona Annesine Kopyaladi Direk. Ben De Tepem Atti Kuzenim Vardi Facede. Dedim Kuzen Herkes Ailesinden birine birsey Anlatiuor Bak Ne oldu Dedim Bunu Da aldi Anndsine yolladi Anne Bak ne Diyor Kuzeninr Diye Dusunun. Sonra Hep Beni Aramalar Telefonu Ac Konuscaz cozucez Olaui Ve Ben De Acmadim Uyudum Sabah Gelcem Yanina Demisti Adam 12de Kalkti. Face Sifresini Hotmailleri Kaldirdi Hepsini. Ben Dersteydim Agladim Dersin Sonunda. Sonra Geldi Birbirimize Hep Hakaret resmen ve Her Sozumu Annesine Yaziyor Mesajla Ariyor Kudurttu Beni. Ben Ona Piclik Bu Demistim Annesine Bak Picmisim Brn Diyor tabi Kadin Sokta Yani Resmen Rezil Etti Beni. Sonra Geliyonbarismak Icin Konusmaya Boyle Bir Sey Olur Mu. Yemek Yiyoduk Elini Masaya Vurdu. Yan Masadakilrr Bize Bakti. Sonra Bunun Isine Gelmedi Sozlerim Gitti Kalkip. Kizlar Diye Siz kari Kocamisiniz Diye Sordu Bu Nasil Bir Sey Dediler. Ve Eve Gidiyodum Pesimden Geldi. Konuscaz Cozucez Diye. Ama Kavgadan Baska Birsey Olmadi. Resmen tam Bir Cocukluk. Sonra Birseyler Oldu Baristik. Ama Ben Dogrumu Yaptim Yanlismi Soyleyin Cok Sevdigimden Ayrilamiyorum..

tatlım kac yasındasınız ıkınız de? oncelıkle sunu soylım ayrılma ama hemen de affetme

Şimdiden annesine naklen yayın yapmaya başlamış maaşallah

Olumlu bir şey görsem olumlu yorum yapmaya çalışırım.
Neresinden tutsan elinde kalır, normal bir ilişkiniz yok.
Saygı duyuyor mu sana?
Sen ona?
Seviyorum demekle olsaydı boşanmalar yarıya düşerdi emin ol.

Son ikidir bu konuyla ilgili yazilar yazdi,. Erkek Arkadasimla ilgili Yani. 3 Gundur tam Bir Kaos Hep Kavga Gurultu. Evet kavga Benim Ufak Bi Tribimden basladi Ama 3 gun surdu. Eskiden Bir Sorun Olunca Asla pes Etmeden Cozmeye Calisan Adam Isi Yokusa Surdu Acikcasi. Ve Bu Da Beni Sinirlendirdi Ve Hep Kavga Gurultu. Dun aksam Tartisiuoruz Beyfendinin Annesi Facedeydi Annesi Beni Cok Sever. Annesi Sordu Ne Oluyo diye Sevgilime Hemen Basladi Anlatmaya Sikayete Beni. Sonra brnim Face girip Nasilsiniz Yazdi Annesine Ve Konu Konuyu acti. Ben erkek Arkadasima Kendi Facenden diyorum Ki Sen Ne Yapmaya Calisiyosun Allah Kerim Diyorum O Bunu Kopyalayip Annesine Yolluyor Bakmelisa Ne Diyor Anne Diye. Sonra yine Ben Birsey Yazdim Ona Annesine Kopyaladi Direk. Ben De Tepem Atti Kuzenim Vardi Facede. Dedim Kuzen Herkes Ailesinden birine birsey Anlatiuor Bak Ne oldu Dedim Bunu Da aldi Anndsine yolladi Anne Bak ne Diyor Kuzeninr Diye Dusunun. Sonra Hep Beni Aramalar Telefonu Ac Konuscaz cozucez Olaui Ve Ben De Acmadim Uyudum Sabah Gelcem Yanina Demisti Adam 12de Kalkti. Face Sifresini Hotmailleri Kaldirdi Hepsini. Ben Dersteydim Agladim Dersin Sonunda.[ /b] Geldi Birbirimize Hep Hakaret resmen ve Her Sozumu Annesine Yaziyor Mesajla Ariyor Kudurttu Beni. Ben Ona Piclik Bu Demistim Annesine Bak Picmisim Brn Diyor tabi Kadin Sokta Yani Resmen Rezil Etti Beni. Sonra Geliyonbarismak Icin Konusmaya Boyle Bir Sey Olur Mu. Yemek Yiyoduk Elini Masaya Vurdu. Yan Masadakilrr Bize Bakti. Sonra Bunun Isine Gelmedi Sozlerim Gitti Kalkip. Kizlar Diye Siz kari Kocamisiniz Diye Sordu Bu Nasil Bir Sey Dediler. Ve Eve Gidiyodum Pesimden Geldi. Konuscaz Cozucez Diye. Ama Kavgadan Baska Birsey Olmadi. Resmen tam Bir Cocukluk. Sonra Birseyler Oldu Baristik. Ama Ben Dogrumu Yaptim Yanlismi Soyleyin Cok Sevdigimden Ayrilamiyorum..

Buyumeniz lazim.

Canim siz sonradan evlenseniz bile belli annesinin lafindan cikmayan bir tip.
eee müstakbel kaynananda sözde seni cok seviyor ama o is ciddiye binene kadar, bundan emin ol.
Gelin olsan bile, senin bu aileden cekecegen cilen var.
Baksana simdiden ulu orta sana rest cekebiliyor, insanlarin icinde kücük düsürebiliyor, sözlerini carptirabiliyor.

Bana bir olayi hatirlatti.
Bizim köyde bir kadin vardi dört cocuklu, ben kücüktüm cocuklariyla oynardim,
cocuk aklimla bile kadini cok zavalli biri olarak görürdüm, kocasi döverdi, sonra bir bakmissin geri barismis olurlardi, kaynanasi vs cok emir verirlerdi kadin ezilirdi resmen iclerinde.

Bir gün kaynanasi bunun okadar üstüne vardiki bahcede, bizde oynuyoruz sahit olduk, bagirip cagirdi galiba hayvanlara su´mu vermeyi unutmustu ne öyle birsey, ama kadin durmadan ayakta sabahtan aksama kadar yorulmus belliki, hic acima yok ve kadinda sinirlendi "köpek gibi bagirmana gerek yok! Yapcam dedim" gibi birsey söyledi, vay senmisin onu diyen...kaynanasi bas bas bagiriyor "köpeeeeek dediiiiiiiiiii! bana köpeeeeeek dediiiiii!".
Anneannem kostu geldi birseymi oldu diye, hüngür hüngür agliyor "Bana köpek köpek diye bu gelin bagirdi vs" diye.
Gelene gidene anlatirdi o saatten sonra, bu gelin cikmis kapiya, kaynanasina "köööööppeeeeek" diye cagirmis, bagirmis güya :D
Yok yani inananda vardi, cok sinir bozucu gercekten, kadinin kocasi araba kazasinda ölmüstü iki sene sonra ve dört cocugunuda tek basina büyüttü, esinin ailesinden hic yardim görmedi.

Offf valla ben bile hatirlayinca üzüldüm tekrardan, sen sen ol sakin böyle bir aileye gelin gitme, ask mesk canim bunlar hepsi hikaye, böyle olaylar yasaniyorsa bunlar ask sevgi degil, bunlar daha onlardan basina gelecek kötülüklerin habercisidir okadar...

Son düzenleme:
çocukca, aslında çocuklar bile yapmaz bunları. bırak bence bu çocuğu.
ikiniz de mutlu ve hazır değilsiniz. ilişkiyi kes, ayrıl. ve kendini geliştirmeden ne istediğini bilmeden bir erkekle arkadaşlık kurma. daha yaşın genç

Canim siz sonradan evlenseniz bile belli annesinin lafindan cikmayan bir tip.
eee müstakbel kaynananda sözde seni cok seviyor ama o is ciddiye binene kadar, bundan emin ol.
Gelin olsan bile, senin bu aileden cekecegen cilen var.
Baksana simdiden ulu orta sana rest cekebiliyor, insanlarin icinde kücük düsürebiliyor, sözlerini carptirabiliyor.

Bana bir olayi hatirlatti.
Bizim köyde bir kadin vardi dört cocuklu, ben kücüktüm cocuklariyla oynardim,
cocuk aklimla bile kadini cok zavalli biri olarak görürdüm, kocasi döverdi, sonra bir bakmissin geri barismis olurlardi, kaynanasi vs cok emir verirlerdi kadin ezilirdi resmen iclerinde.

Bir gün kaynanasi bunun okadar üstüne vardiki bahcede, bizde oynuyoruz sahit olduk, bagirip cagirdi galiba hayvanlara su´mu vermeyi unutmustu ne öyle birsey, ama kadin durmadan ayakta sabahtan aksama kadar yorulmus belliki, hic acima yok ve kadinda sinirlendi "köpek gibi bagirmana gerek yok! Yapcam dedim" gibi birsey söyledi, vay senmisin onu diyen...kaynanasi bas bas bagiriyor "köpeeeeek dediiiiiiiiiii! bana köpeeeeeek dediiiiii!".
Anneannem kostu geldi birseymi oldu diye, hüngür hüngür agliyor "Bana köpek köpek diye bu gelin bagirdi vs" diye.
Gelene gidene anlatirdi o saatten sonra, bu gelin cikmis kapiya, kaynanasina "köööööppeeeeek" diye cagirmis, bagirmis güya :D
Yok yani inananda vardi, cok sinir bozucu gercekten, kadinin kocasi araba kazasinda ölmüstü iki sene sonra ve dört cocugunuda tek basina büyüttü, esinin ailesinden hic yardim görmedi.

Offf valla ben bile hatirlayinca üzüldüm tekrardan, sen sen ol sakin böyle bir aileye gelin gitme, ask mesk canim bunlar hepsi hikaye, böyle olaylar yasaniyorsa bunlar ask sevgi degil, bunlar daha onlardan basina gelecek kötülüklerin habercisidir okadar...

bu arkadasıma kesınlıkle katılıyorum...sımdı yasın kucuk anlamazsın ama ılerde gorceksın tatlım kendını ezdırme

Çok sevdiğin için ayrılamıyosun ya şimdi, gün gelecek yersin tekmeyi o çok sevdiğinden.
O zaman çektiğin acıya bir de bu durumu hazmedememenin verdiği sıkıntı eklenir..Bu yüksek bir ihtimal.

Ya da 2. bir ihtimal, ayrılmaz evlenirsiniz.
O zaman nasıl seviştiğinizi falan anlatır annesine.

3. bir ihtimal göremedim bu ilişkide.

Sevgilin erkek değil ufacık bir çocuk.

Yemeyip, içmeyip her lafı annesine yetiştirmesi ayrı bir saçmalık.

Sizin inatla onun peşinden koşmanız ayrı bir saçmalık.

Her ilişkide sorun oluyor, herkes bunu kalkıp annesine, dıdısının dıdısına anlatsa ortada ilişki diye bir şey kalır mı arkadaşım ?

Tamam belki özünde iyi biri olabilir sevgilin, karakterini biz bilemeyiz.

Fakat ben senin yerinde olsam annesinin bu ilişkiye bu kadar karışmasından korkar, ayrılırdım.

Facede olan muhabbetleriniz de çok çocukça.

Back