- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Bence güzel olmuş bu canım siyah gerçekten çok toz oluyor belli ediyor ne güzel düşünmüssün.Benimde zigon sehpalarım hep çizildi bendemi denesem acaba.
gayet güzel görünüyor
canım bence gayet güzel olmuş güle güle kullan siyah olmasındansa bu daha iyi benimde tüm mobilyalarım siyah o tozlu görüntüyü en iyi ben bilirim bence hiç değiştirme bu en iyisi ellerine sağlık
cok guzel olmus degisiklik yapmak iyidir.
kız maşşallah ya oğlun hasta sen mutsuz ama yinede birşeyler yapamadan duramıyorsun becerikli hanım.... güzel olmuş değişiklik iyi gelir insana..
harika olmuş valla ellerine sağlık canım daha iyisi olamazdı..güle güle kullan
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.. benimde antredeki fortmantom ve yüklüğüm kiraz rengi gibi bir renkti bende onları beyaza boyadım orta kısmına bakır rengi patpat yaptım yani minik minik fırça dokunuşları ve kenar çerçevelerinede bakır rengi metalimsi şeritlerden yaptım çok güzel oldu antrem ferah bir görünüme büründü herkesin çok hoşuna gitti. hatta salona yeni aldığım köşe takımımda sorun çıkmıştı ve mobilyacı soruna bakmaya geldiğinde antredeki fortmanto dikkatini çekti ve nerden aldığımı sordu bende ben boyayıp süsledim ben yaptım diyince çok şaşrdı ve çok beğendi ""valla abla bize bunu boya desen biz sade beyaza boyar yollardık böyle yapmak hiç aklımıza gelmezdi bize model ve fikir oldu bu dediler"".. çok uzattım bence sehbalarını boya çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?