kızlar ahşap koltuk saplarımı boyadım olmuşmu..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar oturma odamdaki koltuklarımın kolları baya deforme olmuştu rengi siyahtı ve iyice çentilmişti.. daha da yeni alındı ama oğlum ufak olunca eline ne geçerse vuruyor çiziyor baya çizilmişti..bende krem rengi sprey boya ile boyadım..önceki renk siyah olunca hep tozlu görünüyordu sık sık sildiğim halde.. şimdi daha iyi oldu gibi sanki ne dersiniz.. tekrar siyaha boyasammı yoksa böylemi güzel..

canım bence gayet güzel olmuş güle güle kullan siyah olmasındansa bu daha iyi benimde tüm mobilyalarım siyah o tozlu görüntüyü en iyi ben bilirim bence hiç değiştirme bu en iyisi ellerine sağlık

Bence güzel olmuş bu canım siyah gerçekten çok toz oluyor belli ediyor ne güzel düşünmüssün.Benimde zigon sehpalarım hep çizildi bendemi denesem acaba.

Bence güzel olmuş bu canım siyah gerçekten çok toz oluyor belli ediyor ne güzel düşünmüssün.Benimde zigon sehpalarım hep çizildi bendemi denesem acaba.

sağol canım epey düşündüm çirkin olurmu ki diye ama mecbur boyadım sıkılsım tozunu almaktan..bi kaç gündür hiç toz almadım :) oh.. benim zigon sehpalarda siyah..onlarıda boyamak istiyorum ama yazın boyarım onları havalar serin olunca bunlar bile zor kurudu zaten.. boyayınca koyarım resmini sanada fikir olur..

canım bence gayet güzel olmuş güle güle kullan siyah olmasındansa bu daha iyi benimde tüm mobilyalarım siyah o tozlu görüntüyü en iyi ben bilirim bence hiç değiştirme bu en iyisi ellerine sağlık

ilk başta pek içime sinmemişti ama yorumlar güzel olunca teşekkür ederim kalıcak böyle boyamıyacam..

cok guzel olmus degisiklik yapmak iyidir.

değişiklik iyi oluyo evet hele hele sprey boyanın zevkini bi tadsanız :) elime alınca heryeri boyayasım geldi :) ufak tefek ayrıntılar için çok güzel oluyor.. hemde kullanımı baya pratik öyle fırçadır boya kovasıdır falan gibi sıkıntısı yok sık boyansın :)

kız maşşallah ya oğlun hasta sen mutsuz ama yinede birşeyler yapamadan duramıyorsun becerikli hanım.... güzel olmuş değişiklik iyi gelir insana..

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.. benimde antredeki fortmantom ve yüklüğüm kiraz rengi gibi bir renkti bende onları beyaza boyadım orta kısmına bakır rengi patpat yaptım yani minik minik fırça dokunuşları ve kenar çerçevelerinede bakır rengi metalimsi şeritlerden yaptım çok güzel oldu antrem ferah bir görünüme büründü herkesin çok hoşuna gitti. hatta salona yeni aldığım köşe takımımda sorun çıkmıştı ve mobilyacı soruna bakmaya geldiğinde antredeki fortmanto dikkatini çekti ve nerden aldığımı sordu bende ben boyayıp süsledim ben yaptım diyince çok şaşrdı ve çok beğendi ""valla abla bize bunu boya desen biz sade beyaza boyar yollardık böyle yapmak hiç aklımıza gelmezdi bize model ve fikir oldu bu dediler"".. çok uzattım bence sehbalarını boya çok güzel olur

kız maşşallah ya oğlun hasta sen mutsuz ama yinede birşeyler yapamadan duramıyorsun becerikli hanım.... güzel olmuş değişiklik iyi gelir insana..

sağol canım beğendiğine sevindim ama oğlum hastalanmadan önceydi boyadığım.. burak hastayken dünyayı gözüm görmüyor valla allah kimsenin yavrusuna derman aratmasın...

canım ya çok teşekkür ederim ama nolur şu fortmantonun resmini koysana çok merak ettim..ben bu boya işlerini seviyorum fikir olur bizede..lütfeeenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…