Kızlar ağlamamak için zor duruyorum adet mi hamilelik mi ?

Ben adetimden iki gün önce test verdim sonuç 1.20 çıktı iki gün sonra da düzenli ve zamanında adet oldum sizce gebe kalma ihtimalim var mı acaba doktor 10 gün sonra gel demişti ama sabredemiyorum sormak istedim

Ben adetimden iki gün önce test verdim sonuç 1.20 çıktı iki gün sonra da düzenli ve zamanında adet oldum sizce gebe kalma ihtimalim var mı acaba doktor 10 gün sonra gel demişti ama sabredemiyorum sormak istedim
Adet olduysanız nasıl hamile olacaksınız

Bu kadar zamandır istiyoruz her böyle geciktiğinde test yapıp negatifi görmek beni çok yoruyor o yüzden korkuyorum :/
Şu an umutlusun inşallah vardır yaparsan pozitif çıkarsa sevinirsin negatif çıkarsa da adet olduğun zaman üzülecegin kadar üzülürsün inşallah hayırlısi ile pozitiftir

Şu an umutlusun inşallah vardır yaparsan pozitif çıkarsa sevinirsin negatif çıkarsa da adet olduğun zaman üzülecegin kadar üzülürsün inşallah hayırlısi ile pozitiftir
Bir kaç gün daha bekleyip yapacağım inşallah Allahım bu sefer bizi sevindirir

Herşey Allahtan ne kadardır evlisiniz
Biz 2 senedir evliyiz hamilelik istedikten 1 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkti kaybettim şimdi tekrar deniyoruz inşallah herkese Allah hayırlısi ile kolaylıkla nasip eder

Maç.5 gün varsa erken gebelik testi uygun olur onun dışında eğer tehlikeli bir ağrı hissediyorsan mutlaka doktora git acile hatta ne bileyim kist olur apandisit olur başka bişey olur herşeyi hamileliğe bağlamayın piskolojik bile olabilir ağri normalse test yapın adetinizi bekleyin başka yapılacak hiçbir şey yok malesef umarım hamilesindir

Adet olduysanız hamile olma ihtimaliniz var mı sizce? Aklınızla cevap verseniz kendinize aslında sorma gereği duymazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…