- 7 Şubat 2023
- 102
- -16
- 16
- 25
Ben adetimden iki gün önce test verdim sonuç 1.20 çıktı iki gün sonra da düzenli ve zamanında adet oldum sizce gebe kalma ihtimalim var mı acaba doktor 10 gün sonra gel demişti ama sabredemiyorum sormak istedimSiz limon kokusu güzel geldi diye bile gebeliğe yordugunuz için psikolojik olarak yıprattınız kendinizi, ağlama isteğiniz o sebeple.
Birkaç gün bekleyip test yapın, daha fazla bu konu üzerine düsünmeyin bence. Sonunda adet görürseniz fena hayal kırıklığı yaşayacaksınız çünkü.
Bu kadar zamandır istiyoruz her böyle geciktiğinde test yapıp negatifi görmek beni çok yoruyor o yüzden korkuyorum :/Adetiniz geciktiyse test yapın çıkar
Adet olduysanız nasıl hamile olacaksınızBen adetimden iki gün önce test verdim sonuç 1.20 çıktı iki gün sonra da düzenli ve zamanında adet oldum sizce gebe kalma ihtimalim var mı acaba doktor 10 gün sonra gel demişti ama sabredemiyorum sormak istedim
Şu an umutlusun inşallah vardır yaparsan pozitif çıkarsa sevinirsin negatif çıkarsa da adet olduğun zaman üzülecegin kadar üzülürsünBu kadar zamandır istiyoruz her böyle geciktiğinde test yapıp negatifi görmek beni çok yoruyor o yüzden korkuyorum :/
Bir kaç gün daha bekleyip yapacağım inşallah Allahım bu sefer bizi sevindirirŞu an umutlusun inşallah vardır yaparsan pozitif çıkarsa sevinirsin negatif çıkarsa da adet olduğun zaman üzülecegin kadar üzülürsüninşallah hayırlısi ile pozitiftir
Ovulasyon testi falan kullanıyor musunBir kaç gün daha bekleyip yapacağım inşallah Allahım bu sefer bizi sevindirir
Hayır artık bişeyler takip etmekten sıkıldım akışına bıraktımOvulasyon testi falan kullanıyor musun
Sizin var mı çocuğunuzOvulasyon testi falan kullanıyor musun
Hayır artık bişeyler takip etmekten sıkıldım akışına bıraktım
Düşük yaptım maalesef Aralık'ta bu ay tekrar deniyoruzSizin var mı çocuğunuz
Herşey AllahtanDüşük yaptım maalesef Aralık'ta bu ay tekrar deniyoruz
Biz 2 senedir evliyiz hamilelik istedikten 1 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkti kaybettim şimdi tekrar deniyoruzHerşey Allahtanne kadardır evlisiniz
Aminnn inşallahBiz 2 senedir evliyiz hamilelik istedikten 1 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkti kaybettim şimdi tekrar deniyoruzinşallah herkese Allah hayırlısi ile kolaylıkla nasip eder
Ya çevremde sordum da adet olupda hamile kalan kadınlar varmış yani olabilirmiş o yüzden sormak istedimAdet olduysanız nasıl hamile olacaksınız
Adetten önce bir kaç gün lekelenme oldu o yüzden şüphelendimYa çevremde sordum da adet olupda hamile kalan kadınlar varmış yani olabilirmiş o yüzden sormak istedim
O bende de olmuştu bi kaç ay önce . Adetime günler kala küçük küçük lekeler gelmişti sonra adet günüm gecikip oldum. Hamilelik yoktu yaniAdetten önce bir kaç gün lekelenme oldu o yüzden şüphelendim
Baya stres yaptım canım belki de ondandır çok teşekkür ederimO bende de olmuştu bi kaç ay önce . Adetime günler kala küçük küçük lekeler gelmişti sonra adet günüm gecikip oldum. Hamilelik yoktu yanistres çok etkiliyor
Adet olduysanız hamile olma ihtimaliniz var mı sizce? Aklınızla cevap verseniz kendinize aslında sorma gereği duymazsınız.Ben adetimden iki gün önce test verdim sonuç 1.20 çıktı iki gün sonra da düzenli ve zamanında adet oldum sizce gebe kalma ihtimalim var mı acaba doktor 10 gün sonra gel demişti ama sabredemiyorum sormak istedim
Adet olduysanız hamile olma ihtimaliniz var mı sizce? Aklınızla cevap verseniz kendinize aslında sorma gereği duymazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?