Kızlar ağlamamak için zor duruyorum adet mi hamilelik mi ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
23
Reglime max 5 gun var tek tarafli kasik agrim oldu hep
Simdi de gece artan bi agri var yine sol baskin.
Kasiklarimi bir sey cekiyor gibi pit pit ozellikle solda .
Bel agrim da basladi asiri halsizim ama uyuyamiyorum aglayacagim utanmasam
Regl agrisindan bir tik daha agriyor
Surekli akinti gelmeye basladi kokusuz beyaz kremsi afedersiniz sumuksu gibi biraz da adet oldum diyip lavaboya gidiyorum . Ilk defa boyle oldu gogsumun ucu da aciyor yine ozellikle sol taraf digerinde de var sizi gibi bir de afedersiniz gazim var ama yaparken bile kasigim aciyor
Gulerken bile kasigim ceekiliyo lutfenyardim edin

Hamilesin test yqa
Konu sahibine hakkında güzel olan olsun ancak Ne alakaa konu sahibini heveslendiriyorsunuz test filan yapmadan ,kan vermeden . Adet belirtisi + kist bile olabilir + hamilelikte evet olabilir ancak testsiz evet hamilesin nedir ? Müneccim filan misiniz ?

Ne alaka yaaa heveslendiriyorsunuz test filan yapmadan ,kan vermeden . Adet belirtisi + kist bile olabilir + hamilelikte evet olabilir ancak testsiz evet hamilesin nedir ? Müneccim filan misiniz ?
Yorumuma neden müdahalede bulunuyorsunuz? Sizin fikriniz buysa boyle belirtin. Ben hanfendinin diger konularini surecini biliyorum da yorum yapıyorum ayrica bende de birebir aynisi olmustu yengem de de birebir tarif etigi seyler oldu. Hamile değilse de bana tepki verecek kisi odur siz değil.

Benimde göğüs ucumda sızlama olmuştu o zaman oradan yakalamıştım.
Belirtileriniz çok erken gebelikte ilk dönemde bel ağrısı olmuyor ki akıntılarda genel olarak şeffaf olur o da sümüksü bir yapı değil su gibi sadece ıslaklık oluyor.

Fazla düşünmemeye çalışın yoksa vücudumuz yanlış alarm verebiliyor :)

Bu platformda üye olup olmayan bir sürü hamilelik için sabırla bekleyen binlerce insan var ,konu sahibi de onlardan sadece biri ve zaten bu belirtiler nedeniyle buraya yazıyor değil mi test yapmadan ,kan vermeden evet hamilesin demek ile insanları yanlış duygulara yonlendiriyorsunuz . Siz ve yengenizin yaşadığı belirtilerle yıllarca bende kendimi hamile sanmıştım da ondan :/ neyse ii geceler size

Kimsenin belirtisi kimseye uymuyor burasi bikirkisi yeri degil gorus bildirdigimiz nacizane tecrubelerimizi paylastigimiz bir yer yukarda biri bel agrisi olmaz demis hayir bazi insanlarda bel agrisi gebelik belirtisidir. Test yapin lutfen

hamile olmayı istediğinizden belirtileri uyduruyor olabilirsiniz bende de olmuştu kan vermeniz en doğrusu olur

Umarim hamilesinizdir konu sahibi. Gecikmediğiniz için sabah idrarında çıkar mı emin olamıyorum. Çok stres altındaysanız kan verin. Stres iyi gelmiyor biliyorum.

Siz limon kokusu güzel geldi diye bile gebeliğe yordugunuz için psikolojik olarak yıprattınız kendinizi, ağlama isteğiniz o sebeple.

Birkaç gün bekleyip test yapın, daha fazla bu konu üzerine düsünmeyin bence. Sonunda adet görürseniz fena hayal kırıklığı yaşayacaksınız çünkü.

Hamilelik çok kişiye özel bir süreç.

Benim beklenen adete birkaç gün kala ve sonrasında birkaç gün adet olacakmış gibi alt karın ağrım vardı. Ancak şiddetli değildi. Hatta adet olduğumda çok daha fazla ağrırdı.
Birçok kişi göğüslerin çok acıdığını , şiştiğini vs yazmıştı ama benim göğüs hassasiyetim de regl döneminde olduğu kadar.

Yani bu belirtiler gebelik belirtisi de olabilir, adet belirtisi de olabilir, bir sağlık sıkıntısından dolayı da olabilir.

Haklisiniz gercekten yorumunuz icin tesekkur ederim
Agrim bir kac saat surdu ve gecti simdi hafif seyrediyor zaten gebelik ve hamilelik belirtileri cok benzer olunca insan kuskuya dusuyor. Bir kac gun sonra test yapacagim

Evet kesinliklehaklisiniz . Zaten eger regl olursam kist vs var mi diye doktora gidicem cok tuhaf bi agriydi

Benimde bel ağrım olmuştu çok fazlaydı ama aşırı hep adet oldum sanıp bakıyodum ve fazla gazım vardı noluyo falan diyodum kendi kendime.. gecikmeden 1 hafta sonra yaptığım testle öğrenmiştim hamile olduğumu.. herkeste farklıdır belki belirtiler evet ama yine de yazmak istedim inşallah istediğiniz gibi olur

Çok teşekkür ederim. Ya aslindaben herzamankinden farkli oldugum icin acaba mi dedim erken gebelik testlerinde pozitif yalanci da gordum . Forumda kaset test daha iyi diyorlardi yok gibiydi aonradan t bplgesi dagildi sonra belirgin bariz bi pwmbe cizgi oldu 10 dkk dan sonra gecersiz biliyorum ama daha onceki testler de hic ikinci cikmazdi onceden beklese bile .hi c de denk gelmemistim . Erken gebelik testi hata veriyor kaset de mi acaba fiye dusunm3den edemedim .

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım. Biz de bir buçuk senedir çocuk istiyoruz Rabbim henüz vermedi. Bu ay adetim 4-5 gün gecikti 3 gündür regl olcakmış gibi sancım vardı şu an geçti. Kasıklarımda çok minik ağrılar oluyo bazen , göğüs hassasiyeti var ama benim regl zamanımda bu göğüs hassasiyeti her zaman oluyor. Baş dönmesi , mide bulantısı vs hiç bi şey yok. Böyle belirti yaşamadan sadece adet gecikmesi ile hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç ?

Adetiniz geciktiyse test yapın çıkar

Kan testi verin sağlık ocağında 1 saate çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…