• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ağır bi ibs sorunu yasiyorum ne olur atlatanlar varsa bana yardim etsin

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
33
Artik bu hastalik beni mahvetti cok agir bir irritabl bagirsak sorunu yaşıyorum. Geceleri uyuyamiyorum. Siskinlik ve kabizliktan dolayi carpintim da oluyor. Ne olur bana yardim edin surekli karnim sis gazim cok oluuor yemek yedikten sonra gazim cok oluyor. Surekli gegirme geliyor. Bu hastaligi gecirenler varmi yemek yemekten korkar hale geldim. Hassas bagirsak sendromu diyolar. Kabizlik oluyor

Son düzenleme:
Artik bu hastalik beni mahvetti cok agir bir irritabl bagirsak sorunu yaşıyorum. Geceleri uyuyamiyorum. Siskinlik ve kabizliktan dolayi carpintim da oluyor. Ne olur bana yardim edin surekli karnim sis gazim cok oluuor yemek yedikten sonra gazim cok oluyor. Surekli gegirme geliyor. Bu hastaligi gecirenler varmi yemek yemekten korkar hale geldim. Hassas bagirsak sendromu diyolar. Dıskimi yapınca sümüksü akinti geliyor. Kabizlik oluyor tane tane diskim oluyor böyle keci pisligi gibi
Gecirmedim de insallah da olmaz. Canim probiyotuk activia yogurdu ye surekli bayagi faydasini gorursun. Gecmis olsun

Kefir tüketin internetten araştırın faydalarını tam var bağırsak dostu altınkılıç markasının organik kefirleri var hergün 1 bardak içmeye çalışın ve sabahları hiç bişey yemeden 1 bardak ılık su için mutlaka çok faydası oluyor tuvalete çıkmakta ve kabızlık yaşıyorsanız yemeklerden 15 dk önce bir tutam dereotu çiğneyin suyla yutun kabızlığa iyi geliyor 🙏🏻

Kefir tüketin internetten araştırın faydalarını tam var bağırsak dostu altınkılıç markasının organik kefirleri var hergün 1 bardak içmeye çalışın ve sabahları hiç bişey yemeden 1 bardak ılık su için mutlaka çok faydası oluyor tuvalete çıkmakta ve kabızlık yaşıyorsanız yemeklerden 15 dk önce bir tutam dereotu çiğneyin suyla yutun kabızlığa iyi geliyor 🙏🏻
Teşekkür ederim denedim kefir ictim evet diskilamaya iyi geliyor ama karin şişkinliğim gecmiyor surekli gaz cikariyorum agzimdan gecmior bir türlü

Kurtuluşu yok, ömürlük bir hastalık ve aileden geçiyor =(
Size neler dokunuyor, hangi yiyecekleri tükettiğinizde sancılanıyorsunuz vs. bunları öğrenmeniz lazım. Vücudunuzu dinleyeceksiniz yani.
Hap verdiklerinde hafifliyor ancak ömür boyu da hap kullanılmaz, bir yeri düzeltelim derken başka organı bozarız.
Bol yürüyüş, dokunan yiyecekleri belirleme ve probiyotik şart. Geçmiş olsun.

Kurtuluşu yok, ömürlük bir hastalık ve aileden geçiyor =(
Size neler dokunuyor, hangi yiyecekleri tükettiğinizde sancılanıyorsunuz vs. bunları öğrenmeniz lazım. Vücudunuzu dinleyeceksiniz yani.
Hap verdiklerinde hafifliyor ancak ömür boyu da hap kullanılmaz, bir yeri düzeltelim derken başka organı bozarız.
Bol yürüyüş, dokunan yiyecekleri belirleme ve probiyotik şart. Geçmiş olsun.
Evet kefir iciyorum zaten ev yoğurdu yemeye çalışıyorum stresten yada iltihap olabilir diye düşünüyorum

Back