Aralık ayında yumurta toplama ve embriyo dondurma işlemi oldu ikinci adette yani bu ay transfer olacağım ama hala adet olmadım ayın 1’inde olmam gerekiyordu doktorum on gün bekleyip kan testi vermemi söyledi ama yaklaşık 3 4 gündür azar azar şimdi böyle çok şekilde böyle akıntı geliyor sizce neden kaynaklı olabiliyor başına gelen var mıEki Görüntüle 3540760
Kkzlaryrdm
lütfen görseli kaldırın, kimse sizin kirli peçetenize bakmak zorunda değil ve forumda bu tür fotoğrafların paylaşımı yasak.
İlk defa mı peçete / tuvalet kağıdı vb ile cinsel organınızı sildiniz ? Cinsel organınızı sildikten sonra fotoğrafını çekip internet ortamında paylaşmayacaksınız; kirli tarafını kimsenin görmeyeceği şekilde kapatıp, çöp kutusuna atacaksınız.