Kızlar âdetken klozette genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?

belirsizkisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
9
0
24
Kızlar ben âdetken klozette genital bölge temizliğini yaparken çok oyalanıyorum aslında genital bölge temizliğinde değil kasığa bulaşan kanı temizlemekte oyalanıyorum önceden kasıklarımı su ile temizlerdim şimdi ise genital bölgemi su ile kasıklarımı ise ıslak mendil yardımıyla temizliyorum. Ama bazen o bile oyalıyor bir de bende okb rahatsızlığı var tabii o da tetikliyor ve süreyi azaltamıyorum sizler âdetken genital bölgenizi ve kasıklarınızı nasıl temizliyorsunuz ?

Kızlar ben âdetken klozette genital bölge temizliğini yaparken çok oyalanıyorum aslında genital bölge temizliğinde değil kasığa bulaşan kanı temizlemekte oyalanıyorum önceden kasıklarımı su ile temizlerdim şimdi ise genital bölgemi su ile kasıklarımı ise ıslak mendil yardımıyla temizliyorum. Ama bazen o bile oyalıyor bir de bende okb rahatsızlığı var tabii o da tetikliyor ve süreyi azaltamıyorum sizler âdetken genital bölgenizi ve kasıklarınızı nasıl temizliyorsunuz ?
Sadece su ile.Fazla abartiyorsun galiba.Okb den kaynaklı olabilir.

Su ile önce kan bulaşan yerleri yıka güzelce. Sonra da vajina bölgeni yıka. Peçeteyle kurula. Mis gibi olursun bu kadar basit. çok uzun sürmez. Kasıkları bilmem ama vajinal bölgene kesinlikle sabun sürme florasını bozarsın

Çok fazla bulaştığına göre ped değiştirme sıklığını 2 saate indirmen lazım. Tuvalette sadece su ile yıka bir süre zaten tertemiz oluyor. Regl değilken de sadece büyük tuvalette değil, küçüğünde de suyla temizlik yapmamız gerekiyor genel temizlik için.

Ped değiştirme sıklığı ile ilgili olabilir.Sık sık değiştirin. Yoğun günlerde rahat edemiyorsanız içinize sinmiyorsa girin duşa sık sık. Sadece su ve tuvalet kağıdı iş görür normalde.

Taharet musluğunu açıyorum temizliyor , en önem verdiğim şey taharet musluğu ya tazyikli akacak böyle foşur foşur o şekil temizliyor 😀 yani zaten bulaşmamış oluyor başka yerlerime iki kilot üst üste giyiyorum ben çok temiz oluyor

X