- 21 Aralık 2019
- 100
- 40
- 98
- 44
- Konu Sahibi elanur2626
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal var hayırlı olsun ben de ilk hamileliğimi 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim o gün kanda beta 38 di hatta şimdi 3 yaşındaKızlar adetime iki gün var 3 senedir uğraşıyorum ilk defa silik bir çizgi çıktı sizce olabilir mi
Testin markası ne canım?Kızlar adetime iki gün var 3 senedir uğraşıyorum ilk defa silik bir çizgi çıktı sizce olabilir mi
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün umarım vardır Allah razı olsunBüyük ihtimal var hayırlı olsun ben de ilk hamileliğimi 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim o gün kanda beta 38 di hatta şimdi 3 yaşında
Hatta kendi testimide ekliyim karşılaştırman için
Yirtdisinda yazıyorum burda bir yerin testi ama güvenilir yinede birazdan eczaneden erken gebelik testi alıp yapacam net olsun diyeTestin markası ne canım?
Anladım, burada bazı markalar var da pek güven vermeyen ondan sordum. Var gibi duruyor, başka testle doğrula. İnşallah vardırYirtdisinda yazıyorum burda bir yerin testi ama güvenilir yinede birazdan eczaneden erken gebelik testi alıp yapacam net olsun diye
Anladım, burada bazı markalar var da pek güven vermeyen ondan sordum. Var gibi duruyor, başka testle doğrula. İnşallah vardır![]()
Bu testi çok gördüm. Hadi inşallah pozitifi görürsünBu testi aldım eczaneden bu kaç haftalık olduğunuda gösteriyormuş sabah yapacam umarım vardır çok sevindim Allah her isteyene nasip etsin
Bu testi çok gördüm. Hadi inşallah pozitifi görürsün![]()
Çok teşekkür ederim canım bana moral oldun yazıların rabbım tüm dileyene nasip etsinYaa çok sevindim. Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Amin canımÇok teşekkür ederim canım bana moral oldun yazıların rabbım tüm dileyene nasip etsin