- Konu Sahibi Ilknurmete
Stres yapmamaya bakın söylemesi kolay tabii de inşallah Rabbim tamamına erdirsinAynen bakalım bekleyip göreceğiz pazt veririm bidahaki kanı artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapmamaya bakın söylemesi kolay tabii de inşallah Rabbim tamamına erdirsinAynen bakalım bekleyip göreceğiz pazt veririm bidahaki kanı artik
Kadin doguma mi gittin canim yoksa aile hekimlgine filanmi? Kadin doktoruna gitmediysen lütfen moralini bozma .. bunlar sadece ihtimaller. Hadi diyelim diş gebelik bunu doktor nasil net anlayamiyor yada nasil netlesir bu durum tecrüben varmi bende cok merak ettim suan..Dis gebelik olabilir bisey söylemek için erken dedi doktor. Dis gebelikte değer çok yüksek çıkmıyor mu ben dis gebelik geçirdim çok yüksek cikmisti
Beta çok yüksek çıkmıştı ancak kese görünmüyordu rahimde . Bence de dış gebelik diye düşünmüyorum olumsuz dusunmuyorumKadin doguma mi gittin canim yoksa aile hekimlgine filanmi? Kadin doktoruna gitmediysen lütfen moralini bozma .. bunlar sadece ihtimaller. Hadi diyelim diş gebelik bunu doktor nasil net anlayamiyor yada nasil netlesir bu durum tecrüben varmi bende cok merak ettim suan..
Bencede degil yani yüksek di dedigin gibi kimyasal yada dis gebeliklerde daha düsük cikiyor örnegin 40 filan olumsuz düsünmemene sevindim böyle bi sürecte doktor cok önemli iyi bir doktor şartBeta çok yüksek çıkmıştı ancak kese görünmüyordu rahimde . Bence de dış gebelik diye düşünmüyorum olumsuz dusunmuyorum
Canim bugun yine kan verdim sonucum cikinca yazarim insallahBencede degil yani yüksek di dedigin gibi kimyasal yada dis gebeliklerde daha düsük cikiyor örnegin 40 filan olumsuz düsünmemene sevindim böyle bi sürecte doktor cok önemli iyi bir doktor şart
Ciktimi canim naptin yeni gördüm ya yorumunuCanim bugun yine kan verdim sonucum cikinca yazarim insallah
Sonucum 237 çıktı çok sukurCanim bugun yine kan verdim sonucum cikinca yazarim insallah
Cok şükür canm 237 çıktı. Insallah sağlıkla ilerlesinCiktimi canim naptin yeni gördüm ya yorumunu
Caniimm cok sevindim bence güzel ilerliyor hiic kafana takma güzel beslen vitamin depola folik asit omega 3 kesinlikle al banada dua et .. ins bu sene sonunda bi süpriz gelir banaCok şükür canm 237 çıktı. Insallah sağlıkla ilerlesin
Cok teşekkür ederim canimmm. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Sana da duaciyimCaniimm cok sevindim bence güzel ilerliyor hiic kafana takma güzel beslen vitamin depola folik asit omega 3 kesinlikle al banada dua et .. ins bu sene sonunda bi süpriz gelir bana
Vala benm de geçen ay silik çizgi çıktı adetime üç gün vardı yapmıştım sonra adet oldum yanıltıyor test adetten önce yapilmasi yanlış bence ama umarım inşallah vardır birşeyler haberdar edersnz bizi de benm de üç gün var bana belirtiler var inşallah olck hayırlısıyla