- 4 Ocak 2020
- 73
- 34
- 32
- Konu Sahibi Ilknurmete
Cok sabırsızım yaparmEvet sabirliysan yarin yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sabırsızım yaparmEvet sabirliysan yarin yap
Ben yaptm sabah negatifdi ama zaten pkoluyum kilo ve kistlerde var bekliyorum seni ozaman yapnca atarsin ins vardirCok sabırsızım yaparm
Yine aynı çok silik çıktı. Ovulasyon testi daha belirgin cikiyorBen yaptm sabah negatifdi ama zaten pkoluyum kilo ve kistlerde var bekliyorum seni ozaman yapnca atarsin ins vardir
:) hadi inşallah canım valla yarın kan veririm artıkÇok net görünüyor ikinci çizgi:) benimkini gorseydiniz ikinci çizgiye var dediğim için bana deli derdiniz sizinki benimkinin yanında tescilli belgeli gibi
Cok yeni olabilir kan vermeden anlayamayiz canim niye vermiyosun ki korkuyormusun?Yine aynı çok silik çıktı. Ovulasyon testi daha belirgin cikiyor
Randevu bulamıyorum bulunduğumuz ilçede artık yarın aile hekimliğinde veririmCok yeni olabilir kan vermeden anlayamayiz canim niye vermiyosun ki korkuyormusun?
97 çıktı beta kimyasal ihtimali var mı yaaaCok yeni olabilir kan vermeden anlayamayiz canim niye vermiyosun ki korkuyormusun?
91 çıktı beta sevinmeli miyimEvet var
Adet günün bu aralar dı dimi yaklaşık 100 olmalı 100 e yakın şuanlık iyi görünüyo artıp aratmadığı önemli sonraki günlerde91 çıktı beta sevinmeli miyim
Cok yeniymis canim ama kimyasal icin yüksek geldi bian evvel kadin dogm uzmanina görün erteleme sakin97 çıktı beta kimyasal ihtimali var mı yaaa
Evet yarın gunumAdet günün bu aralar dı dimi yaklaşık 100 olmalı 100 e yakın şuanlık iyi görünüyo artıp aratmadığı önemli sonraki günlerde
Dis gebelik olabilir bisey söylemek için erken dedi doktor. Dis gebelikte değer çok yüksek çıkmıyor mu ben dis gebelik geçirdim çok yüksek cikmistiCok yeniymis canim ama kimyasal icin yüksek geldi bian evvel kadin dogm uzmanina görün erteleme sakin
Ne alaka? Benim adet gunumde 18 ya da 20 idi ilk sonucun hicbir onemi yok, duzenli artmasi onemliAdet günün bu aralar dı dimi yaklaşık 100 olmalı 100 e yakın şuanlık iyi görünüyo artıp aratmadığı önemli sonraki günlerde
Geç döllenme falan da olabilir herşeye göre değişir 91 düşük bulmuş 4 haftalık olsa değerler bu şekilde ortalama diye yazdım düzenli artması gerek diye de söyledim zatenNe alaka? Benim adet gunumde 18 ya da 20 idi ilk sonucun hicbir onemi yok, duzenli artmasi onemli
2 cocuk dogurdum, baska hamilelik de gecirdim, milyon kere kadin doguma gitmisimdir, omrumde adet donemi 100 civari olmali cumlesini hic duymadim. O yuzden ne alaka diye sordumGeç döllenme falan da olabilir herşeye göre değişir 91 düşük bulmuş 4 haftalık olsa değerler bu şekilde ortalama diye yazdım düzenli artması gerek diye de söyledim zaten
2 cocuk dogurdum, baska hamilelik de gecirdim, milyon kere kadin doguma gitmisimdir, omrumde adet donemi 100 civari olmali cumlesini hic duymadim. O yuzden ne alaka diye sordum
Merhabalar, şu dönemde şu kadar olmalı gibi bir değerlendirme yapmıyoruz. Yani adet döneminde şu kadar, döllenmede şu kadar gibi. Sadece woman ın da dediği gibi düzenli artış olması ve 1000-3000 arasında iken gebelik kesesinin görülür hale gelmesi önemli bizim için. Özellikle 3000 den sonra görülmüyor olması da bize dış gebelik ihtimalini akla getiriyorB BAM94 internette yazan bir bilginin pek bir kiymeti yok, sanki bilimsel yayin gibi koymussunuz. Bu sitede o kadar hamilelik haberi gordum yine de bu genellemeyi gormedim. Neyse onemli olan o degil, siz 100 olmali diye dogrulugu supheli bilgi verince konu sahibi de dahil hamile olup burayi okuyan ve degeri <100> olan herkes endise edecek. Dedigim gibi dogru bir veri mi emin degilim. Bi bakar misin Otrera yukaridaki ss’te yer alan bilgi dogru mu?
Aynen bakalım bekleyip göreceğiz pazt veririm bidahaki kanı artikGeç döllenme falan da olabilir herşeye göre değişir 91 düşük bulmuş 4 haftalık olsa değerler bu şekilde ortalama diye yazdım düzenli artması gerek diye de söyledim zaten