- 4 Ocak 2020
- 73
- 34
- 32
- Konu Sahibi Ilknurmete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah idarari ile mi yaptınız
Evet canım gözün aydın var
Hayir yarım saat önce yaptmSabah idarari ile mi yaptınız
Ay inşallah yaEvet var
Ay inşallah ya günler geçmez artık banaEvet canım gözün aydın var
Bende aynısını yaşadm benm üç gün var adetime ayni senin testin gibi çıktı hayırlısı arty
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım senin testinde pozitif ama beklemelisin en doğrusu kanda beta hcg 2günde bir 2 katı artmalıAy inşallah ya
Ay inşallah ya günler geçmez artık bana
Vermedim . Ovulasyon testi vardi evde nedense durup dururken Bi yapayım dedim. Baktm iki çizgi çıktı. Hamilelik testi aldm böyle ciktiBence var ama cok yeni oldugundan silik cikmis olabilir kanda verdinizmi?
Anladm canim var bence adetin gectiyse kan ver gecmediyse testi tekrarla bi iki gün sonraVermedim . Ovulasyon testi vardi evde nedense durup dururken Bi yapayım dedim. Baktm iki çizgi çıktı. Hamilelik testi aldm böyle cikti
Geçmedi daha bakalım bekleyeceğiz artikAnladm canim var bence adetin gectiyse kan ver gecmediyse testi tekrarla bi iki gün sonra
Hayirlisi olsun tekrarla bakalm testi atarsan yaz yine yorumluyalimGeçmedi daha bakalım bekleyeceğiz artik
İnşallah hiç biri olmaz bu sefer zor ama stres yapmamaya çalış ben sürekli negatif görüyorum diye 8 gün beklemiştim test için boşvermiştim oldu çok şükürAmin canım valla bir kere dis gebelik bir kere boş gebelik bir kere kalbi atmadı bir kere tup bebek yaptım. Yorgunum..
o zaman hayırlısı olsun kesin gebesiniz :))) iki testte teyitlenmişVermedim . Ovulasyon testi vardi evde nedense durup dururken Bi yapayım dedim. Baktm iki çizgi çıktı. Hamilelik testi aldm böyle cikti
Insallah canımmmo zaman hayırlısı olsun kesin gebesiniz :))) iki testte teyitlenmiş
Tamam canm bugün bidaha mi yapsam testHayirlisi olsun tekrarla bakalm testi atarsan yaz yine yorumluyalim
Evet sabirliysan yarin yapTamam canm bugün bidaha mi yapsam test