- 12 Aralık 2020
- 535
- 183
- 35
-
- Konu Sahibi Birsosyalci
Ya bitişi ise ? Tam bitmiyor ama akıntı ara ara geliyor yaBen başladı sayardım ve ilişkiye girmezdim. Hafif kanama ya da pembelik görürsem 1. Gün kabul ediyorum.
Ya bitişi ise ? Tam bitmiyor ama akıntı ara ara geliyor ya
Ben onu kendim için sordumBaşlamak üzere olduğunu söylediği için başlangıç diye tahmin ettim. Biten regli başladı başlayacak diye söylemezdi bence.
Ben onu kendim için sordum
Pembeye dönmedi ama sadece lavaboya çıktığımda geliyor bide biz korunmak için bişey yok şuanAy anlamamışım kusura bakmayın lütfen.
Hani son gün mesela duş aldıktan sonra çok hafif açık pembe gelebiliyor ya bazen 1-2 saatte bir, o zaman korunarak ilişki yaşıyoruz zaten 6. Gün falan oluyor.
Pembeye dönmedi ama sadece lavaboya çıktığımda geliyor bide biz korunmak için bişey yok şuanadam askere gidecek hale bak ya
Haklison canim sagolBen başladı sayardım ve ilişkiye girmezdim. Hafif kanama ya da pembelik görürsem 1. Gün kabul ediyorum.
Pembeye döndü canim kan rengine yaklaştıPembeye dönmediyse ben nau nau nauAllah kavuştursun.
Olmaz dimi pembeye döndü hafif kan rengini aldı canim açık da olsaÇok elzemse prezervatifle yapıyoruz biz. Kanama ufak ufak bile başladıysa korumasız olmaz.
Amin inşallahPembeye dönmediyse ben nau nau nauAllah kavuştursun.
Ya aynısı oldu. Dün hemde sizce rezil mi oldum?Çok elzemse prezervatifle yapıyoruz biz. Kanama ufak ufak bile başladıysa korumasız olmaz.
Rezil derkenYa aynısı oldu. Dün hemde sizce rezil mi oldum?
Bilmiyorum ya erkek arkadaşım boşalınca kondomda kan vardı çok utandımRezil derken
Doğal bir olay bu canim ne utancan elinde olan durum muBilmiyorum ya erkek arkadaşım boşalınca kondomda kan vardı çok utandım
Böyle kişilerin hala olduğuna inanmazdım burası da Müge anlı programı gibi beni şok ediyor bazen. Canım mikrop kim kapacak. İçmeyecekse kanı bence sorun yok. Zaten mikrop olsa ölmemiz lazımEşim yarin şehir dışına çıkacak son günümüz. Adetim ne tam başladı ne başlamadı ilişkiye girince mikrop kapma riski var mi kizlar ilk gün sayılır mi
O dönem rahim ağzı açık oluyor enfeksiyona. Bilimsel olarak yazılanı söylüyorum. Yorumunuzu anlamadimBöyle kişilerin hala olduğuna inanmazdım burası da Müge anlı programı gibi beni şok ediyor bazen. Canım mikrop kim kapacak. İçmeyecekse kanı bence sorun yok. Zaten mikrop olsa ölmemiz lazım