Kizlar adetim tam gelmedi cok az basladi gibi iliski olur mu

Birsosyalci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
535
183
35
Eşim yarin şehir dışına çıkacak son günümüz. Adetim ne tam başladı ne başlamadı ilişkiye girince mikrop kapma riski var mi kizlar ilk gün sayılır mi

Ben başladı sayardım ve ilişkiye girmezdim. Hafif kanama ya da pembelik görürsem 1. Gün kabul ediyorum.

Çok elzemse prezervatifle yapıyoruz biz. Kanama ufak ufak bile başladıysa korumasız olmaz.

Ay anlamamışım kusura bakmayın lütfen.
Hani son gün mesela duş aldıktan sonra çok hafif açık pembe gelebiliyor ya bazen 1-2 saatte bir, o zaman korunarak ilişki yaşıyoruz zaten 6. Gün falan oluyor.
Pembeye dönmedi ama sadece lavaboya çıktığımda geliyor bide biz korunmak için bişey yok şuan adam askere gidecek hale bak ya

Eşim yarin şehir dışına çıkacak son günümüz. Adetim ne tam başladı ne başlamadı ilişkiye girince mikrop kapma riski var mi kizlar ilk gün sayılır mi
Böyle kişilerin hala olduğuna inanmazdım burası da Müge anlı programı gibi beni şok ediyor bazen. Canım mikrop kim kapacak. İçmeyecekse kanı bence sorun yok. Zaten mikrop olsa ölmemiz lazım

Böyle kişilerin hala olduğuna inanmazdım burası da Müge anlı programı gibi beni şok ediyor bazen. Canım mikrop kim kapacak. İçmeyecekse kanı bence sorun yok. Zaten mikrop olsa ölmemiz lazım
O dönem rahim ağzı açık oluyor enfeksiyona. Bilimsel olarak yazılanı söylüyorum. Yorumunuzu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…