- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
- Konu Sahibi emine1115ygt
-
Takvim eklediğine göre test yaptın hamilesin heraldeKizlar adetim bat23 ağustostu yarın 4 gün olacak geçeli evde test yapsam çıkar dimi sonuç adetten 3gun önce test yaptım.negatifti şimdi biraz daha bekleyim.mi gerçi bekleyebilecegimi sanmıyorum da.var mı ben gibi olan adetten önce negatif çıkıp da adeti geciken .
Takvim eklemedim ki kendi ekledi ben daha kadınlar kulübünde yeniyim anlamadım niye öyle bi şey cıktı nasip hayırlısı neyse o olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hamileyimdirTakvim eklediğine göre test yaptın hamilesin heralde
Bu arada test yaptım negatif çıktı ama onu adetten önce yapmıştım şuan adetim gecikti benim gibi olan var mı diye sordum hamileyim demedimTakvim eklediğine göre test yaptın hamilesin heralde
Yani takvim ekleyince direk hamile gibi algılıyor insan adetin geçmiş sabah ilk idrarla yaparsan varsa çıkar Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindirBu arada test yaptım negatif çıktı ama onu adetten önce yapmıştım şuan adetim gecikti benim gibi olan var mı diye sordum hamileyim demedim
Ya işte o takvim nasıl eklendi bende bilmiyorum neye bastım da cıktı anlamadım.yani yarın i bekliycem artık nasip Hayırlısı olsunYani takvim ekleyince direk hamile gibi algılıyor insan adetin geçmiş sabah ilk idrarla yaparsan varsa çıkar Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
Valla kasiklarim 4_5 gündür hafif hafif sizliyo birde idrara çok çıkıyorum 2 3 gündür adetim de 3 gün geçti onun haricinde bi belirti hissetmiyorum birde alındım sanki arttı gibiBelirtiniZ var mı
Test yaptınız mıValla kasiklarim 4_5 gündür hafif hafif sizliyo birde idrara çok çıkıyorum 2 3 gündür adetim de 3 gün geçti onun haricinde bi belirti hissetmiyorum birde alındım sanki arttı gibi
Test bugün yaptimTest yaptınız mı
Sonuç?Test bugün yaptim
Sonuc pozitif iki cizgi cikto fakat buraya resmi koyamıyorumSonuç?
Hayırlı olsun.. umarım sağlıkla sonuçlanır.. kan tahlili en doğru sonucu verecektirSonuc pozitif iki cizgi cikto fakat buraya resmi koyamıyorum
Hayırlı olsunSonuc pozitif iki cizgi cikto fakat buraya resmi koyamıyorum
Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip ederHayırlı olsun ☺
Hayırlı olsun başka belirtiniz varmıydı :)Valla kasiklarim 4_5 gündür hafif hafif sizliyo birde idrara çok çıkıyorum 2 3 gündür adetim de 3 gün geçti onun haricinde bi belirti hissetmiyorum birde alındım sanki arttı gibi
Iki aydırHayırlı olsun ne kadar süredir istiyordunuz
Özel olucak ama Yumurtlama günlerine falan dikkat ettinizmi :)Iki aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?